GrzegorzR 08.11.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Mnie nie przekonuje Twoja argumentacja, zakładając, że czym młodszy kandydat to będzie chciał więcej dla siebie powinniśmy głosować na Jurczyka, bo on jest chyba najstarszy w peletonie. Natomiast jakoś trudno mi znaleźć efekty działań Piechoty dla regionu. ok, a czy widzisz efekty działalności innych kandydatów? ja widzę efekty rządów Jurczyka, zresztą każdy z nas doświadcza tego na własnej skórze, przynajmniej pośrednio. wystarczy poczytać regionalne gazety, by ręce opadły. ponieważ już poruszyłem problem fabryki toyoty to w tym temacie: Jurczyk nawet nie raczył odpowiedzieć stronie niemieckiej, o odmowie poparcia dowiedzieli się z gazet. strona niemiecka prosi Piechotę o zajęcie się sprawą, bo ma on już doświadczenie przy tworzeniu fabryki toyoty na śląsku. a w tej nowej ma mieć pracę ponad 1000 polaków, a dokładnie szczecinian. obecność takiej fabryki to dodatkowo praca dla portu, szansa na rozbudowę dróg, inwestycje towarzyszące etc. co do wieku to nie o to dokładnie mi chodziło, bardziej o staż w polityce. tu też niby Jurczyk wygrywa, ale temu panu to już dziękujemy i możesz mi wierzyć lub nie, głosowałbym na Piechotę nawet gdyby był z LPR, Samoobrony czy innego PiSu, bo w tym przypadku warto ocenić dokonania, a nie deklaracje. harcerz Piechota "działa" od zawsze, był nawet ministrem gospodarki - w takim kotekscie jedna Toyota wiosny nie czyni, a szczecin jak lezy, tak leży (odłogiem) Ja również nie zauważyłem korzyści dla Szczecina ani nawet dla regionu w czasie gdy był ministrem gospodarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 08.11.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam wszystkich serdecznie!Mam pytanko. Robiłam wczoraj rozeznanie co do okien. Byłam w M&S i u Wiśniowkiego. Od kogo byście polecili okna. Wiśniowski jest tańszy ale czy te okna są dobre (prawdę mówiąc nie zrobiły na mnie wrażenia). Z góry dziękuję za poradę.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.11.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam wszystkich serdecznie! Mam pytanko. Robiłam wczoraj rozeznanie co do okien. Byłam w M&S i u Wiśniowkiego. Od kogo byście polecili okna. Wiśniowski jest tańszy ale czy te okna są dobre (prawdę mówiąc nie zrobiły na mnie wrażenia). Z góry dziękuję za poradę. Pozdrawiam! rozumiem, ze chodzi o plastiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 08.11.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Chociaż właściwie nie wiem czemu tak się ekscytuję wyborami w Szczecinie, przecież i tak będę głosował u siebie na wsi (nie mylić z WSI) gdzie na jednego wójta przypada jedna kandydatka.Jednak mimo wszystko Szczecin to moje miasto rodzinne, z którym pewnie zawsze będę bardzo związany a jego los nie będzie mi obojętny. Pewnie wszyscy pomimo, że spora część z nas mieszka poza granicami Szczecina, chciałby aby było to miasto rozwijające się, pełne możliwości, przyciągajace innych i aby znane było z innych walorów niż dziwny Prezydent - działkowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 08.11.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam wszystkich serdecznie! Mam pytanko. Robiłam wczoraj rozeznanie co do okien. Byłam w M&S i u Wiśniowkiego. Od kogo byście polecili okna. Wiśniowski jest tańszy ale czy te okna są dobre (prawdę mówiąc nie zrobiły na mnie wrażenia). Z góry dziękuję za poradę. Pozdrawiam! Jeżeli chodzi o okna PCV z firmy M&S to mogę polecić, miałem w mieszkaniu i mam też w domu. O Wiśniowskim się nie będę wypowiadał bo nie mam żadnego doświadczenia z ich produktami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.11.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Chociaż właściwie nie wiem czemu tak się ekscytuję wyborami w Szczecinie, przecież i tak będę głosował u siebie na wsi (nie mylić z WSI) gdzie na jednego wójta przypada jedna kandydatka. Jednak mimo wszystko Szczecin to moje miasto rodzinne, z którym pewnie zawsze będę bardzo związany a jego los nie będzie mi obojętny. Pewnie wszyscy pomimo, że spora część z nas mieszka poza granicami Szczecina, chciałby aby było to miasto rozwijające się, pełne możliwości, przyciągajace innych i aby znane było z innych walorów niż dziwny Prezydent - działkowiec. No. ja to w ogóle kuriozum jestem, bo juz nie tam, a jeszcze nie tu Didi kochana, jaki my kod pocztowy mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 08.11.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam wszystkich serdecznie! Mam pytanko. Robiłam wczoraj rozeznanie co do okien. Byłam w M&S i u Wiśniowkiego. Od kogo byście polecili okna. Wiśniowski jest tańszy ale czy te okna są dobre (prawdę mówiąc nie zrobiły na mnie wrażenia). Z góry dziękuję za poradę. Pozdrawiam! rozumiem, ze chodzi o plastiki? Tak chodzi o plastiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.11.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Wlasnie ktos ze szczecina wygral 40 tys w radiu zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.11.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Wlasnie ktos ze szczecina wygral 40 tys w radiu zet ale szczęściarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.11.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Proponuję trochę rozrywki. Ja sobie poprawiłem samopoczucie. http://www.kaczory.ovh.org/kaczory.swf Miałem 1670 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.11.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Wlasnie ktos ze szczecina wygral 40 tys w radiu zet szkoda że nie ja to może w dzisiejszego totka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 08.11.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Wlasnie ktos ze szczecina wygral 40 tys w radiu zet ale szczęściarz Wygladało, że jest zaskoczony. Pewnie zrobił to ze starchu bo prowadzący powiedział, że jak nie wygra to będzie musiał zaśpiewać na antenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 08.11.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam wszystkich po dłuższej nieobecności. Sporo polityki a i tak nie ma kogo wybrać. Pozostanie tylko wybór mniejszego zła. Wreszcie pogoda, u mnie mogą już wylewać wieniec i od nowego tygodnia pracowac nad stropem i dachem. Po przebytym już okresie budowania z czytym sumieniem mogę powiedzieć bardzo dobry wykonawca ( co potwierdzają też sąsiedzi z za miedzy, wprawieni już w budowaniu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.11.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam wszystkich serdecznie! Mam pytanko. Robiłam wczoraj rozeznanie co do okien. Byłam w M&S i u Wiśniowkiego. Od kogo byście polecili okna. Wiśniowski jest tańszy ale czy te okna są dobre (prawdę mówiąc nie zrobiły na mnie wrażenia). Z góry dziękuję za poradę. Pozdrawiam! rozumiem, ze chodzi o plastiki? Tak chodzi o plastiki Jak zwykle polece Eko-Dom i Pan Bogdan Tymofijewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 taka jedna Toyota i tak byłaby ok....bo jak narazie to tylko supermrkety w tym miesie sie panosza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ja mam okna M&S sa oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.11.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Popatrzyłam sobie, jak hds rozładowuje moje bloczki - co paleta, to dźwigiem zahaczał o druty NN wiszące nad ogrodzeniem . Zgroza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 08.11.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 taka jedna Toyota i tak byłaby ok....bo jak narazie to tylko supermrkety w tym miesie sie panosza.... Ta Toyota to i tak jakby powstała to w Niemczech, ale jest szansa na sporo miejsc pracy dla Polaków, bo przygraniczne miejscowości niemieckie, które starają się o budowę nie są w stanie zapewnić takiej ilości pracowników jak będzie potrzebna. Ale z takiej fabryki może dla nas być sporo więcej korzyści niż tylko miejsca pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.11.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 taka jedna Toyota i tak byłaby ok....bo jak narazie to tylko supermrkety w tym miesie sie panosza.... Ta Toyota to i tak jakby powstała to w Niemczech, ale jest szansa na sporo miejsc pracy dla Polaków, bo przygraniczne miejscowości niemieckie, które starają się o budowę nie są w stanie zapewnić takiej ilości pracowników jak będzie potrzebna. Ale z takiej fabryki może dla nas być sporo więcej korzyści niż tylko miejsca pracy. A ma powstac ta fabryka czy to tylko spekulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 taka jedna Toyota i tak byłaby ok....bo jak narazie to tylko supermrkety w tym miesie sie panosza.... Ta Toyota to i tak jakby powstała to w Niemczech, ale jest szansa na sporo miejsc pracy dla Polaków, bo przygraniczne miejscowości niemieckie, które starają się o budowę nie są w stanie zapewnić takiej ilości pracowników jak będzie potrzebna. Ale z takiej fabryki może dla nas być sporo więcej korzyści niż tylko miejsca pracy. A ma powstac ta fabryka czy to tylko spekulacje nie to nie spekulacje.Kolo Pasewalku ma byc i juz burmistrz tego miasta mowil ze beda potzrebowac polakow.ogladalam program z konferencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts