bryta 08.11.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 A ile osob ma zlalezsc zatrudnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 08.11.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 taka jedna Toyota i tak byłaby ok....bo jak narazie to tylko supermrkety w tym miesie sie panosza.... Ta Toyota to i tak jakby powstała to w Niemczech, ale jest szansa na sporo miejsc pracy dla Polaków, bo przygraniczne miejscowości niemieckie, które starają się o budowę nie są w stanie zapewnić takiej ilości pracowników jak będzie potrzebna. Ale z takiej fabryki może dla nas być sporo więcej korzyści niż tylko miejsca pracy. A ma powstac ta fabryka czy to tylko spekulacje Toyota szuka lokalizacji i właśnie przygraniczne gminy niemieckie będące w pobliżu (chyba Pasewalk i spółka) starają się o pozyskanie tej inwestycji, zleży im na wspraciu ze strony Szczecina, bo same nie są w stanie zapewnić odpowiedniej ilości pracowników, w tym szczególnie kadry inżynierskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.11.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Czy ktos z was ma prywatne ubezpieczenie zdrowotne ile kosztuje i gdzie . my mamy w amplico i comercialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.11.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Proponuję trochę rozrywki. Ja sobie poprawiłem samopoczucie. http://www.kaczory.ovh.org/kaczory.swf ja ustrzeliłam tylko 1340 strasznie się mnozyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.11.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Jak zwykle polece Eko-Dom i Pan Bogdan Tymofijewicz a który eko-dom na struga czy na gdańskiej (chyba), chodzi mi oczywiście gdzie lepsza obsługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.11.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Jak zwykle polece Eko-Dom i Pan Bogdan Tymofijewicz a który eko-dom na struga czy na gdańskiej (chyba), chodzi mi oczywiście gdzie lepsza obsługa Szybowcowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.11.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Czy ktos z was ma prywatne ubezpieczenie zdrowotne ile kosztuje i gdzie . my mamy w amplico i comercialu Ale to jest zdrowotne . Bo mi chodzi o ubezpieczenia ktore maja np prywatne przychodnie i szpitale cos takiego jak (Medicover ) nie wiem czy to tak sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.11.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Czy ktos z was ma prywatne ubezpieczenie zdrowotne ile kosztuje i gdzie . my mamy w amplico i comercialu Ale to jest zdrowotne . Bo mi chodzi o ubezpieczenia ktore maja np prywatne przychodnie i szpitale cos takiego jak (Medicover ) nie wiem czy to tak sie pisze kiedyś dopytywalismy sie o to, ale oni zrzeszaja konkretnych lekarzy i tylko u nich trzeba by sie leczyć. My juz mamy swoich, przynajmniej kilku i nie chielismy z nich rezygnować, stąd nie zdecydowaliśmy sie na takie ubezpieczenie. Ale aktualność tej informacji jest sprzed 2-3 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.11.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Jak zwykle polece Eko-Dom i Pan Bogdan Tymofijewicz a który eko-dom na struga czy na gdańskiej (chyba), chodzi mi oczywiście gdzie lepsza obsługa Szybowcowa A gdzie ta Szybowcowa jest? Gdzieś koło aeroklubu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.11.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Czy ktos z was ma prywatne ubezpieczenie zdrowotne ile kosztuje i gdzie . my mamy w amplico i comercialu Ale to jest zdrowotne . Bo mi chodzi o ubezpieczenia ktore maja np prywatne przychodnie i szpitale cos takiego jak (Medicover ) nie wiem czy to tak sie pisze takie jak medicover to nie, to takie typowe od smierci, wypadku i chorób, które nikt nie chce mieć i jeszcze jakieś tam szpitalne i chorobowe, no i oczywiście jakies nędzne emerytalne Narazie mieliśmy doczynienia z amplico i byliśmy bardzo miło zaskoczeni. Myślałam, że o takie chodzi Ale swego czasu interesowałam sie ubezpieczeniem w medicover i było nawet interesujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.11.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Czy ktos z was ma prywatne ubezpieczenie zdrowotne ile kosztuje i gdzie . my mamy w amplico i comercialu Ale to jest zdrowotne . Bo mi chodzi o ubezpieczenia ktore maja np prywatne przychodnie i szpitale cos takiego jak (Medicover ) nie wiem czy to tak sie pisze kiedyś dopytywalismy sie o to, ale oni zrzeszaja konkretnych lekarzy i tylko u nich trzeba by sie leczyć. My juz mamy swoich, przynajmniej kilku i nie chielismy z nich rezygnować, stąd nie zdecydowaliśmy sie na takie ubezpieczenie. Ale aktualność tej informacji jest sprzed 2-3 lat. to tak jak ja, ale jedną lekarkę u nich mam i mogę polecic wszystkim paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.11.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Jak zwykle polece Eko-Dom i Pan Bogdan Tymofijewicz a który eko-dom na struga czy na gdańskiej (chyba), chodzi mi oczywiście gdzie lepsza obsługa Szybowcowa A gdzie ta Szybowcowa jest? Gdzieś koło aeroklubu? w samym Dąbiu, jest to równoległa do Goleniowskiej, jak sie skręci z Goleniowskiej tuż przy nowym kościele (cmentarzu), czyli w ulicę Jugosłowiańską, to wyjeżdża się na Szybowcowej 20 m od firmy (w lewo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.11.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Jak zwykle polece Eko-Dom i Pan Bogdan Tymofijewicz a który eko-dom na struga czy na gdańskiej (chyba), chodzi mi oczywiście gdzie lepsza obsługa Szybowcowa A gdzie ta Szybowcowa jest? Gdzieś koło aeroklubu? w samym Dąbiu, jest to równoległa do Goleniowskiej, jak sie skręci z Goleniowskiej tuż przy nowym kościele (cmentarzu), czyli w ulicę Jugosłowiańską, to wyjeżdża się na Szybowcowej 20 m od firmy (w lewo). dzięki . No to wyprawa przez cały Szczecin ode mnie będzie , szkoda, że jeszcze nie ma tej obwodnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.11.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Jak zwykle polece Eko-Dom i Pan Bogdan Tymofijewicz a który eko-dom na struga czy na gdańskiej (chyba), chodzi mi oczywiście gdzie lepsza obsługa Szybowcowa A gdzie ta Szybowcowa jest? Gdzieś koło aeroklubu? w samym Dąbiu, jest to równoległa do Goleniowskiej, jak sie skręci z Goleniowskiej tuż przy nowym kościele (cmentarzu), czyli w ulicę Jugosłowiańską, to wyjeżdża się na Szybowcowej 20 m od firmy (w lewo). dzięki . No to wyprawa przez cały Szczecin ode mnie będzie , szkoda, że jeszcze nie ma tej obwodnicy ale dołożysz jeszcze tylko 5 km i napijesz się ciepłej kawki w pięknej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.11.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Jak zwykle polece Eko-Dom i Pan Bogdan Tymofijewicz a który eko-dom na struga czy na gdańskiej (chyba), chodzi mi oczywiście gdzie lepsza obsługa Szybowcowa A gdzie ta Szybowcowa jest? Gdzieś koło aeroklubu? w samym Dąbiu, jest to równoległa do Goleniowskiej, jak sie skręci z Goleniowskiej tuż przy nowym kościele (cmentarzu), czyli w ulicę Jugosłowiańską, to wyjeżdża się na Szybowcowej 20 m od firmy (w lewo). dzięki . No to wyprawa przez cały Szczecin ode mnie będzie , szkoda, że jeszcze nie ma tej obwodnicy ale dołożysz jeszcze tylko 5 km i napijesz się ciepłej kawki w pięknej kuchni O, to jest argument! Zamierzałam pokolędować po firmach okniarskich jutro, gdzieś tak po 13.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.11.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 A ile osob ma zlalezsc zatrudnienie z tego co słyszałem koło 2000, z tego 1200 ma być dla Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 A ile osob ma zlalezsc zatrudnienie potrzebuja ogolnie chyba 2tys ludzi..ale nie jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Czy ktos z was ma prywatne ubezpieczenie zdrowotne ile kosztuje i gdzie . my mamy w amplico i comercialu Ale to jest zdrowotne . Bo mi chodzi o ubezpieczenia ktore maja np prywatne przychodnie i szpitale cos takiego jak (Medicover ) nie wiem czy to tak sie pisze u nas jest medimax - wiecej info dowiesz sie od Ulamach, ona jest tam ubezpieczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.11.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Czy ktos z was ma prywatne ubezpieczenie zdrowotne ile kosztuje i gdzie . my mamy w amplico i comercialu Ale to jest zdrowotne . Bo mi chodzi o ubezpieczenia ktore maja np prywatne przychodnie i szpitale cos takiego jak (Medicover ) nie wiem czy to tak sie pisze u nas jest medimax - wiecej info dowiesz sie od Ulamach, ona jest tam ubezpieczona. moim zdanie dopóki nie ma oficjalnie prywatnych ubezpieczeń zdrowotnych to nie ma większego sensu wydawać dodatkowych pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.11.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ogladalam ich strone . Ja to mam europejska karte ubezpieczeniowa tylko nie znalazlam lekarzy bez kolejek i takich co moglabym w np sobote (chodzi mi w polsce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts