__dziobek1 08.11.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ogladalam ich strone . Ja to mam europejska karte ubezpieczeniowa tylko nie znalazlam lekarzy bez kolejek i takich co moglabym w np sobote (chodzi mi w polsce ) My Polaczki tez mamy europejska karte dostepna w NFZ. Moja podrobka dziobek z amplico mnie zwyczajnie przebila. Jak tak dalek pojdzie to nie bede musiala pisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 08.11.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 witam wszystkich JA w dalszym ciągu sie szkole tu na forum i czytam i z kazdym dniem madrzejsza jestem. a Jestem na etapie geodety i robienia tej mapki,a jeszcze pod górke. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.11.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 .... poza tym Piechota już angażuje się w rozwój regionu, mimo, że jeszcze nikt go nie wybrał. a co robią pozostali kandydaci, poza oczernianiem swoich konkurentów? Sorry, gdzie to zaangażowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.11.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam wieczorkowo .... Czy ktoś może już robił rozeznanie w zakresie balu sylwestrowego - może jakieś fajne miejsca (oczywiście niedrogie ) i raczej w Szczecinie. Moja praca. Jak co roku - na pewno tam wyląduję przed północą Miejsce takie sobie ale za to bal! Czasem do białego rana. No i niezbyt drogo - cena taksówki albo amortyzacja własnej bryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.11.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Chociaż właściwie nie wiem czemu tak się ekscytuję wyborami w Szczecinie, przecież i tak będę głosował u siebie na wsi (nie mylić z WSI) gdzie na jednego wójta przypada jedna kandydatka. Jednak mimo wszystko Szczecin to moje miasto rodzinne, z którym pewnie zawsze będę bardzo związany a jego los nie będzie mi obojętny. Pewnie wszyscy pomimo, że spora część z nas mieszka poza granicami Szczecina, chciałby aby było to miasto rozwijające się, pełne możliwości, przyciągajace innych i aby znane było z innych walorów niż dziwny Prezydent - działkowiec. No. ja to w ogóle kuriozum jestem, bo juz nie tam, a jeszcze nie tu Didi kochana, jaki my kod pocztowy mamy? 70-895 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.11.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Chociaż właściwie nie wiem czemu tak się ekscytuję wyborami w Szczecinie, przecież i tak będę głosował u siebie na wsi (nie mylić z WSI) gdzie na jednego wójta przypada jedna kandydatka. Jednak mimo wszystko Szczecin to moje miasto rodzinne, z którym pewnie zawsze będę bardzo związany a jego los nie będzie mi obojętny. Pewnie wszyscy pomimo, że spora część z nas mieszka poza granicami Szczecina, chciałby aby było to miasto rozwijające się, pełne możliwości, przyciągajace innych i aby znane było z innych walorów niż dziwny Prezydent - działkowiec. No. ja to w ogóle kuriozum jestem, bo juz nie tam, a jeszcze nie tu Didi kochana, jaki my kod pocztowy mamy? 70-895 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.11.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam wieczorkowo .... Czy ktoś może już robił rozeznanie w zakresie balu sylwestrowego - może jakieś fajne miejsca (oczywiście niedrogie ) i raczej w Szczecinie. Moja praca. Jak co roku - na pewno tam wyląduję przed północą Miejsce takie sobie ale za to bal! Czasem do białego rana. No i niezbyt drogo - cena taksówki albo amortyzacja własnej bryki. W pracy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.11.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam wieczorkowo .... Czy ktoś może już robił rozeznanie w zakresie balu sylwestrowego - może jakieś fajne miejsca (oczywiście niedrogie ) i raczej w Szczecinie. Moja praca. Jak co roku - na pewno tam wyląduję przed północą Miejsce takie sobie ale za to bal! Czasem do białego rana. No i niezbyt drogo - cena taksówki albo amortyzacja własnej bryki. u mnie tak samo, a nawet za ten bal mi trochę zapłacą. niewiele, ale na jedzenie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.11.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 ja to w ogóle kuriozum jestem, bo juz nie tam, a jeszcze nie tu Didi kochana, jaki my kod pocztowy mamy? Eee, jakie tam kuriozum, to bezdomnośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.11.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam wieczorkowo .... Czy ktoś może już robił rozeznanie w zakresie balu sylwestrowego - może jakieś fajne miejsca (oczywiście niedrogie ) i raczej w Szczecinie. Moja praca. Jak co roku - na pewno tam wyląduję przed północą Miejsce takie sobie ale za to bal! Czasem do białego rana. No i niezbyt drogo - cena taksówki albo amortyzacja własnej bryki. u mnie tak samo, a nawet za ten bal mi trochę zapłacą. niewiele, ale na jedzenie starczy a ja mam nadzieję, że jeszcze się nie rozsypię i ........dla odmiany spędzę tego sylwestra w domu.....choć trochę szkoda, bo na pewno tam gdzie zawsze chodzę będą się świetnie bawić (Kwiatek pod Goleniowem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.11.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 u mnie tak samo, a nawet za ten bal mi trochę zapłacą. niewiele, ale na jedzenie starczy Bo my oboje w tym samym resorcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.11.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam wieczorkowo .... Czy ktoś może już robił rozeznanie w zakresie balu sylwestrowego - może jakieś fajne miejsca (oczywiście niedrogie ) i raczej w Szczecinie. Moja praca. Jak co roku - na pewno tam wyląduję przed północą Miejsce takie sobie ale za to bal! Czasem do białego rana. No i niezbyt drogo - cena taksówki albo amortyzacja własnej bryki. W pracy ?? Co się tak niemiłosiernie krzywisz?! Miejsce, jak miejsce - atmosfera się liczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.11.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 u mnie tak samo, a nawet za ten bal mi trochę zapłacą. niewiele, ale na jedzenie starczy Bo my oboje w tym samym resorcie. mam nadzieję, że ja do Was nie dołączę (jako pacjentka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 08.11.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam wieczorkowo Ja w dwóch sprawach jednocześnie. 1) Gdzie oprócz Arbetu i Nosal-a można nabyć bloczki fundamentowe ? 2) Czy ktoś może już robił rozeznanie w zakresie balu sylwestrowego - może jakieś fajne miejsca (oczywiście niedrogie ) i raczej w Szczecinie. Ale mi się piękny zestaw pytań zrobił my kupowaliśmy w marcu we Frambudzie w Morzyczynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 08.11.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam wszystkich serdecznie! Mam pytanko. Robiłam wczoraj rozeznanie co do okien. Byłam w M&S i u Wiśniowkiego. Od kogo byście polecili okna. Wiśniowski jest tańszy ale czy te okna są dobre (prawdę mówiąc nie zrobiły na mnie wrażenia). Z góry dziękuję za poradę. Pozdrawiam! Jeżeli chodzi o okna PCV z firmy M&S to mogę polecić, miałem w mieszkaniu i mam też w domu. O Wiśniowskim się nie będę wypowiadał bo nie mam żadnego doświadczenia z ich produktami. ja też mam okna PCV z M&S narazie bez zarzutu (jeszcze jesteśmy w trakcie wykończania domu, ale są często używane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 08.11.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Wlasnie ktos ze szczecina wygral 40 tys w radiu zet ale szczęściarz Wygladało, że jest zaskoczony. Pewnie zrobił to ze starchu bo prowadzący powiedział, że jak nie wygra to będzie musiał zaśpiewać na antenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 08.11.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 u mnie tak samo, a nawet za ten bal mi trochę zapłacą. niewiele, ale na jedzenie starczy Bo my oboje w tym samym resorcie. Allo, witam serdecznie. Zobaczcie co może czekać mieszkańców jednego z wiekszych miast Polski: http://youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM Się może okazać, że my z naszym Marianem to mielimy miód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 08.11.2006 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam wszystkich! no i zamawiam projekt!!! RUSZAM Z PAPIERAMI! Gratulacje! Fajnie, że Ci się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 08.11.2006 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 do pooglądania http://mdom.pl/index.php?m=4&sm=2&id_realizacji=1 Fiu, fiu - ależ hacjenda, palce lizać! Wypucowane aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.11.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 witam wszystkich porankiem jeszcze 2 dni i wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts