Józia S. 13.02.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 KTO WIEco zrobić, żeby pod moją wiadomością była kopertka pt: "wyślij email"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.02.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Czupurek - skąd masz ił - ja wchodzę.... tylko jak daleko? ode mnie... i jak cenowo... joasia sorki ja z tą ziemią to tak dla hecy, chciałam się "pochwalić" jaką mam "superoską" ziemię na działce (woda opadowa prawie nie wsiąka). nie jest na sprzedaż ani oddanie na niej stoi moja chałupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.02.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Teska i S. P. - zobaczcie nasz hotelik pod: http://www.felix.com.pl - wygląda dość przyzwoicie I co z zakupem bilecików? Po niedzieli? no niezły, nie zapomnijcie tylko skorzystać z tych wszystkich bajerów (fitnesów, drink baru etc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.02.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 KTO WIE co zrobić, żeby pod moją wiadomością była kopertka pt: "wyślij email"? w swoim profilu kliknij "tak" w pozycji "zawsze pokazuj sówój email" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 13.02.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Oj Ivette aby to była prawda z tą wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 13.02.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Dzięki Czupurek, to było proste . Kto chce dobrej czarnej ziemi z Pniewa? Czarnej i tłustej.... Wszystko na nie urośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 13.02.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Ivette z tymi biletami to chyba zaraz po niedzieli kupim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.02.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 w temacie ziemia, pytanko do "ogrodników" - czy na mojej glinie coś wyrośnie (jak było pole uprawne to coś tam rosło pewnie)? czy muszę ja wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 13.02.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Witam...Co do ziemi - też mam glinę, przy budowie starałam się humus zebrać na osobną kupę a potem rozwieźć po człej działce. Jeżeli masz kasę to na pewno czarnoziem by sią przydał, jak nie to trzeba ja tak ulepszać.U mnie kaska na wylocie ale za to służacy radą rodzice, którzy już przeszli w swoim czasie walkę z gliną. Będę działać wg. ich zaleceń - tzn. mieszać glinę z nawozem (dostałam cały worek ok. 50 kg) i ew. z resztkami piachu z budowy - coby rozluźnić podłoże. Resztę będę meldować na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.02.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 S.P. - dobra -bileciki po niedzieli. Ja też mam glinę - chyba też pomieszam, jak radzi Księgowa. Księgowa - jak się mieszka? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.02.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 coś na podwójnym czasiehttp://foto.onet.pl/upload/10/6/_213144_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.02.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 13.02.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Czupurek - DOBRE, DOBRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 13.02.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Bardzo na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 13.02.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Mieszka się suuuuper.... No jeszcze małe wykańczanko - fugowanie łazienki i złożenie korpusów szafek kuchennych. Trochę to wszystko trwa bo czasu brakuje. Po długim myśleniu moja kuchnia będzie w kolorze gruszy średniej w strukturze jesionu - to nazwa płyty którą kazałam sobie pociąć i okleić. Do mnie należy złożenie tego. Dzwiczki drewniane specjalnie wybarwiane - próbka pojechała do producenta - bo oczywiście podobały mi się najdroższe wzory - taka prosta ramka, bez ozdobników. Tfu... tfu... coby nie zapeszyć - będą pod koniec lutego. Do tego zamówiłam jeszcze płyty do szaf w garderobie (będą dwie o szer. 4,50 metra na 2,60 wys.) - całość za płyty to ok. 3 tys. Prowadnice, konfirmaty, kątowniki i drążki do szaf to ok. 600 zł (bez koła) Za samą kuchnię w meblach RO zaśpiewano mi 13 tys. Myśle ze za 60% ceny będę miała też urządzoną garderobę i kredens (oczywiście z najdroższymi bajerami) Z tym montowaniem szaf to muszę przyznać że fajna zabawa - takie większe klocki lego - z moją połówką siedzieliśmy do północy tak się fajnie to składa. Pozdrawienia i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.02.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 księgowa - a zdjęć to nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.02.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 A ja byłem dziś na budowie. Dom stoi jak stał, żadnych niespodzianek, po kominach nie cieknie, wszystko git.A zdjęcia są na mojej stroncepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 13.02.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Niestety nie mam cyfrówki . Przyniosę na spotkanie - jak odnajdę album bo coś ostatnio nie ma komu robić zdjęć, ale się postaram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.02.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Oj coś mi sie widzi, że praojciec musi wrócić do swoich wypraw włóczykija, że było więcej materiału zdjęciowego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.02.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 praojciec ty się nie szwędaj narazie tylko kuruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts