dzióbek 09.11.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.11.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.11.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam! Nareszcie mam normalny kontakt ze światem i normalny necik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.11.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 09.11.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam!pilnie potrzebuje ziemi do ogrodu, gdzie mozna kupic w normalnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.11.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Potrzebuję niedrogie kafelki - nawet takie wyprzedażowe, końcówki serii (bo małe ilości są potrzebne). Czy widzieliście gdzieś taką wyprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.11.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam Oj trzeba troche popracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.11.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Cześć Tak mnie gryzła ta Ikea że postanowiłam coś się wywiedzieć w tym temacie No i .....Ikea ma pozwolenie na budowę swojego obiektu ale z tego co wiem to polityka firmy jest taka że najpierw chce wybudować swoją halę w innym mieście. Szczecin jest na drugim miejscu. Ze stony miasta wszystko w tym temacie zostało zrobione a reszta zależy już od planów Ikei. ps. Teska miała rację, mają pozwolenie na budowę na terenie za Makro, obok powstającego Auchan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.11.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Potrzebuję niedrogie kafelki - nawet takie wyprzedażowe, końcówki serii (bo małe ilości są potrzebne). Czy widzieliście gdzieś taką wyprzedaż? jakieś dwa miesiące temu (nie wiem czy to jeszcze aktualne bo wyprzedaż była związana z przeprowadzką firmy) była wyprzedaż w Świecie glazury (koło Eko domu) ostatnio widziałam też jakieś końcówki serii na placu Carmen na Santockiej ale nie mam pojecia w jakiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.11.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Potrzebuję niedrogie kafelki - nawet takie wyprzedażowe, końcówki serii (bo małe ilości są potrzebne). Czy widzieliście gdzieś taką wyprzedaż? jakieś dwa miesiące temu (nie wiem czy to jeszcze aktualne bo wyprzedaż była związana z przeprowadzką firmy) była wyprzedaż w Świecie glazury (koło Eko domu) ostatnio widziałam też jakieś końcówki serii na placu Carmen na Santockiej ale nie mam pojecia w jakiej cenie. a gdzie to jest???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.11.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.11.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Potrzebuję niedrogie kafelki - nawet takie wyprzedażowe, końcówki serii (bo małe ilości są potrzebne). Czy widzieliście gdzieś taką wyprzedaż? jakieś dwa miesiące temu (nie wiem czy to jeszcze aktualne bo wyprzedaż była związana z przeprowadzką firmy) była wyprzedaż w Świecie glazury (koło Eko domu) ostatnio widziałam też jakieś końcówki serii na placu Carmen na Santockiej ale nie mam pojecia w jakiej cenie. a gdzie to jest???????? ale co Świat Glazury czy Carmen? Świat glazury jest/ był na Gdańskiej, jak jedziesz od strony miasta to po prawej stronie, tam jest wiele sklepów branży budownej między innymi Eko - dom, Serwis -dach A Carmen jest na Santockiej blisko skrzyżowania z ul. Ku Słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 09.11.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam Moglibyście polecić jakiegoś architekta do adaptacji projektu ?? Chciałabym pogadać z jakimś specem zanim kupimy projekt, żeby się później nie okazało że możemy szukać od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.11.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Cześć Tak mnie gryzła ta Ikea że postanowiłam coś się wywiedzieć w tym temacie No i .....Ikea ma pozwolenie na budowę swojego obiektu ale z tego co wiem to polityka firmy jest taka że najpierw chce wybudować swoją halę w innym mieście. Szczecin jest na drugim miejscu. Ze stony miasta wszystko w tym temacie zostało zrobione a reszta zależy już od planów Ikei. ps. Teska miała rację, mają pozwolenie na budowę na terenie za Makro, obok powstającego Auchan. To powoli powoli moze zrob sie metropolia ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.11.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Jeszcze mi się przypomniało że w Hiperze na ul. Świerczewskiej (są dwa, jeden blisko Derdowskiego, drugi - duża hala bliżej ul. Santockiej) widziałam jakieś kafle ok. dwudziestu zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 09.11.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Czy ktos z was ma prywatne ubezpieczenie zdrowotne ile kosztuje i gdzie . Witam wszystkich -mam prywatne ubezpieczenie w Medimaxie ,ale niejestem dokońca z nich zadowolona.Miałam dwa razy takie zdarzenie ,gdzie chciałam zarejestrować chore dziecko z wysoką gorączką naco mi pani odpowiedziala że niemają wolnych miejc może jutro.A płace składki od ponad 2 lat ,bardzo mnie to zdenerwowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.11.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Czy ktos z was ma prywatne ubezpieczenie zdrowotne ile kosztuje i gdzie . Witam wszystkich -mam prywatne ubezpieczenie w Medimaxie ,ale niejestem dokońca z nich zadowolona.Miałam dwa razy takie zdarzenie ,gdzie chciałam zarejestrować chore dziecko z wysoką gorączką naco mi pani odpowiedziala że niemają wolnych miejc może jutro.A płace składki od ponad 2 lat ,bardzo mnie to zdenerwowało. To rzeczywiscie nie powinno tak byc ze z chorym dzieckiem masz czekac to zle o nich swiadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 09.11.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam wszystkich-szkoda ,że ten wiatr tak wieje bo było by całkiem ciepło-skusilismy sie jednak na ocieplanie chatki jednak w tym roku jeszcze-chciałam zeby sobie oddychnął troszkę przez zime a i cena styropianu by była korzystniejsza ale jakoś trzeba ocieplić te luki pod krokwiami,wełny tak nie ma od reki więc pozostał styropian ale tynk to jednak wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.11.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Jak zwykle polece Eko-Dom i Pan Bogdan Tymofijewicz a który eko-dom na struga czy na gdańskiej (chyba), chodzi mi oczywiście gdzie lepsza obsługa Szybowcowa A gdzie ta Szybowcowa jest? Gdzieś koło aeroklubu? w samym Dąbiu, jest to równoległa do Goleniowskiej, jak sie skręci z Goleniowskiej tuż przy nowym kościele (cmentarzu), czyli w ulicę Jugosłowiańską, to wyjeżdża się na Szybowcowej 20 m od firmy (w lewo). dzięki . No to wyprawa przez cały Szczecin ode mnie będzie , szkoda, że jeszcze nie ma tej obwodnicy ale dołożysz jeszcze tylko 5 km i napijesz się ciepłej kawki w pięknej kuchni O, to jest argument! Zamierzałam pokolędować po firmach okniarskich jutro, gdzieś tak po 13.00 Szybowcowa owszem, chociaz umawialismy sie z Panem Bogdanem tam gdzie nam wygodniej , raz nawet pod Makro . Jesli chodzi o obsluge i podejscie do klienta - Pan Bogdan Tymofijewicz jest najlepszy! Nie czesto spotyka sie takiego sprzedawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 09.11.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Jak zwykle polece Eko-Dom i Pan Bogdan Tymofijewicz a który eko-dom na struga czy na gdańskiej (chyba), chodzi mi oczywiście gdzie lepsza obsługa Szybowcowa A gdzie ta Szybowcowa jest? Gdzieś koło aeroklubu? w samym Dąbiu, jest to równoległa do Goleniowskiej, jak sie skręci z Goleniowskiej tuż przy nowym kościele (cmentarzu), czyli w ulicę Jugosłowiańską, to wyjeżdża się na Szybowcowej 20 m od firmy (w lewo). dzięki . No to wyprawa przez cały Szczecin ode mnie będzie , szkoda, że jeszcze nie ma tej obwodnicy ale dołożysz jeszcze tylko 5 km i napijesz się ciepłej kawki w pięknej kuchni O, to jest argument! Zamierzałam pokolędować po firmach okniarskich jutro, gdzieś tak po 13.00 Szybowcowa owszem, chociaz umawialismy sie z Panem Bogdanem tam gdzie nam wygodniej , raz nawet pod Makro . Jesli chodzi o obsluge i podejscie do klienta - Pan Bogdan Tymofijewicz jest najlepszy! Nie czesto spotyka sie takiego sprzedawce. no i jeszcze daje taboreciki- i zgadzam si ez Agnieszką1 całkowicie co do P.Bogdana a jesli juz tak chwalimy to w m&s-ach też obsługa bardzo miła a monterzy bramy garażowej bardzo sympatyczni i fachowi a i drzwi wprawiaja ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts