Teska 09.11.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Cześć Tak mnie gryzła ta Ikea że postanowiłam coś się wywiedzieć w tym temacie No i .....Ikea ma pozwolenie na budowę swojego obiektu ale z tego co wiem to polityka firmy jest taka że najpierw chce wybudować swoją halę w innym mieście. Szczecin jest na drugim miejscu. Ze stony miasta wszystko w tym temacie zostało zrobione a reszta zależy już od planów Ikei. ps. Teska miała rację, mają pozwolenie na budowę na terenie za Makro, obok powstającego Auchan. no tak mi wlasnie kołatało...szkoda ze na drugim...ale i tak dobrze znaczy sie kiedys bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.11.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 wrociłam ze szpitala na Unii Lubelskiej...z chirurgii dzieciecej.....ale ponurzaste miejsce jednak lepiej nie bywac w takich przybytkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 09.11.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 witam Miraśka : czy twoje okna są z M&S czy z Eko-domu i czy PCV czy drewniane ? Piękny domek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.11.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Teska już po przeglądzie, na szczęście nie było tak źle jak już się obawiałem. Oczywiście nie jest idealnie, brakuje zaworu bezpieczeństwa i zwrotnego przy pompie cyrkulacyjnej i oczywiście wszystko wskazuje na to, że przy uruchomieniu nie było zrobionej regulacji kotła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.11.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Miraska ogladalam wlasnie twoja galerie piekny domek sie szykuje Zaczynam zalowac ze prosty domek wybralam Na ile masz kosztorys twojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.11.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Cześć Tak mnie gryzła ta Ikea że postanowiłam coś się wywiedzieć w tym temacie No i .....Ikea ma pozwolenie na budowę swojego obiektu ale z tego co wiem to polityka firmy jest taka że najpierw chce wybudować swoją halę w innym mieście. Szczecin jest na drugim miejscu. Ze stony miasta wszystko w tym temacie zostało zrobione a reszta zależy już od planów Ikei. ps. Teska miała rację, mają pozwolenie na budowę na terenie za Makro, obok powstającego Auchan. świetna wiadomość, aby jak najszybciej powstała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.11.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Teska już po przeglądzie, na szczęście nie było tak źle jak już się obawiałem. Oczywiście nie jest idealnie, brakuje zaworu bezpieczeństwa i zwrotnego przy pompie cyrkulacyjnej i oczywiście wszystko wskazuje na to, że przy uruchomieniu nie było zrobionej regulacji kotła. ale gwarancja jest utrzymana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 09.11.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 witam Miraśka : czy twoje okna są z M&S czy z Eko-domu i czy PCV czy drewniane ? Piękny domek ! Dzięki wielkie moję z eko-domu-pcv okleina orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.11.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam!!!! ale jestem padnieta: wyobrazcie sobie - wtorek od 7 rano na nogach i o 21.30 kierunek Lezajsk!!!! Zajechalam na 11 rano pomierzylam co trza i o 14 powrot do szczecina- w domu bylam na 4:30 rano´!!!! 44 godziny na nogach, tzn. za kolkiem auta!!!! i dzisiaj znowu do pracy.... zasypiam... Didi - dzisiaj z Tepsy mieli byc i slupy z dzialki usuwac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.11.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Teska już po przeglądzie, na szczęście nie było tak źle jak już się obawiałem. Oczywiście nie jest idealnie, brakuje zaworu bezpieczeństwa i zwrotnego przy pompie cyrkulacyjnej i oczywiście wszystko wskazuje na to, że przy uruchomieniu nie było zrobionej regulacji kotła. ale gwarancja jest utrzymana? Aby była utrzymana to wpierw muszę mieć kartę gwarancyjną. W moim przypadku jest jeszcze szansa jej wystawienia przez Viessmana, jeżeli nie uda mi się jej wydostać od Wykonawcy, ale jest to dość kłopotliwe i czasochłonne. Generalnie jeżeli chciałbym uzyskać kartę gwarancyjną z Viessmanna to wszystko wskazuje na to, że właściwie na mnie leży obowiązek udowodnienia kiedy kocioł został zakupiony, uruchomiony, itd., a faktura, którą mam w treści ma wpisane wykonanie instalacji i i dostawa kotła bez podania jego typu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 09.11.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Bryta-priv- acha znalazłąm pana do luksferów-całkiem przypadkowo ale mam szczeście-szkoda ,ze nie w lotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.11.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Teska już po przeglądzie, na szczęście nie było tak źle jak już się obawiałem. Oczywiście nie jest idealnie, brakuje zaworu bezpieczeństwa i zwrotnego przy pompie cyrkulacyjnej i oczywiście wszystko wskazuje na to, że przy uruchomieniu nie było zrobionej regulacji kotła. ale gwarancja jest utrzymana? Aby była utrzymana to wpierw muszę mieć kartę gwarancyjną. W moim przypadku jest jeszcze szansa jej wystawienia przez Viessmana, jeżeli nie uda mi się jej wydostać od Wykonawcy, ale jest to dość kłopotliwe i czasochłonne. Generalnie jeżeli chciałbym uzyskać kartę gwarancyjną z Viessmanna to wszystko wskazuje na to, że właściwie na mnie leży obowiązek udowodnienia kiedy kocioł został zakupiony, uruchomiony, itd., a faktura, którą mam w treści ma wpisane wykonanie instalacji i i dostawa kotła bez podania jego typu . to moze po prostu podjedz do biura do bialego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.11.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Teska już po przeglądzie, na szczęście nie było tak źle jak już się obawiałem. Oczywiście nie jest idealnie, brakuje zaworu bezpieczeństwa i zwrotnego przy pompie cyrkulacyjnej i oczywiście wszystko wskazuje na to, że przy uruchomieniu nie było zrobionej regulacji kotła. ale gwarancja jest utrzymana? Aby była utrzymana to wpierw muszę mieć kartę gwarancyjną. W moim przypadku jest jeszcze szansa jej wystawienia przez Viessmana, jeżeli nie uda mi się jej wydostać od Wykonawcy, ale jest to dość kłopotliwe i czasochłonne. Generalnie jeżeli chciałbym uzyskać kartę gwarancyjną z Viessmanna to wszystko wskazuje na to, że właściwie na mnie leży obowiązek udowodnienia kiedy kocioł został zakupiony, uruchomiony, itd., a faktura, którą mam w treści ma wpisane wykonanie instalacji i i dostawa kotła bez podania jego typu . to moze po prostu podjedz do biura do bialego? Pewnie tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.11.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Teska już po przeglądzie, na szczęście nie było tak źle jak już się obawiałem. Oczywiście nie jest idealnie, brakuje zaworu bezpieczeństwa i zwrotnego przy pompie cyrkulacyjnej i oczywiście wszystko wskazuje na to, że przy uruchomieniu nie było zrobionej regulacji kotła. ale gwarancja jest utrzymana? Aby była utrzymana to wpierw muszę mieć kartę gwarancyjną. W moim przypadku jest jeszcze szansa jej wystawienia przez Viessmana, jeżeli nie uda mi się jej wydostać od Wykonawcy, ale jest to dość kłopotliwe i czasochłonne. Generalnie jeżeli chciałbym uzyskać kartę gwarancyjną z Viessmanna to wszystko wskazuje na to, że właściwie na mnie leży obowiązek udowodnienia kiedy kocioł został zakupiony, uruchomiony, itd., a faktura, którą mam w treści ma wpisane wykonanie instalacji i i dostawa kotła bez podania jego typu . to moze po prostu podjedz do biura do bialego? Pewnie tak zrobię. tylko go nie uprzedzaj...bo biuro zamnkną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.11.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam!!!! ale jestem padnieta: wyobrazcie sobie - wtorek od 7 rano na nogach i o 21.30 kierunek Lezajsk!!!! Zajechalam na 11 rano pomierzylam co trza i o 14 powrot do szczecina- w domu bylam na 4:30 rano´!!!! 44 godziny na nogach, tzn. za kolkiem auta!!!! i dzisiaj znowu do pracy.... zasypiam... Didi - dzisiaj z Tepsy mieli byc i slupy z dzialki usuwac .... A ja i tak ci zazdroszcze bo zyczyla bym sobie wiecej roboty .Dla mnie cos niemrawy ten miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.11.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nici z wcześniejszego wyjścia z pracy, ech - po okna znów kiedy indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.11.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nici z wcześniejszego wyjścia z pracy, ech - po okna znów kiedy indziej maczałam w tym palce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 09.11.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 A ile osob ma zlalezsc zatrudnienie potrzebuja ogolnie chyba 2tys ludzi..ale nie jestem pewna Tylko ciekawe za jakie pieniądze jak zaoferują tyle co jakaś tam wielka firma z parku przemysłowego spod Goleniowa i teraz nie ma kto pracować to nie wiem czy znajdą tylu jeleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 09.11.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 wrociłam ze szpitala na Unii Lubelskiej...z chirurgii dzieciecej.....ale ponurzaste miejsce jednak lepiej nie bywac w takich przybytkach Na neurochirurgii wcale nie weselej - kilka dni się tam męczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.11.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nici z wcześniejszego wyjścia z pracy, ech - po okna znów kiedy indziej maczałam w tym palce... Och Ty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts