Teska 09.11.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 wrociłam ze szpitala na Unii Lubelskiej...z chirurgii dzieciecej.....ale ponurzaste miejsce jednak lepiej nie bywac w takich przybytkach Na neurochirurgii wcale nie weselej - kilka dni się tam męczyłem. ale z dziecmi inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.11.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Jeszcze mi się przypomniało że w Hiperze na ul. Świerczewskiej (są dwa, jeden blisko Derdowskiego, drugi - duża hala bliżej ul. Santockiej) widziałam jakieś kafle ok. dwudziestu zł właśnie stamtąd wróziłam i.......kupiłam.......przeceny mają super! Niby końcówki serii a za pół ceny 10mkw kupić żaden problem. Powiem tak gres polerowany ze 111zł na.........34zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.11.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam!!!! ale jestem padnieta: wyobrazcie sobie - wtorek od 7 rano na nogach i o 21.30 kierunek Lezajsk!!!! Zajechalam na 11 rano pomierzylam co trza i o 14 powrot do szczecina- w domu bylam na 4:30 rano´!!!! 44 godziny na nogach, tzn. za kolkiem auta!!!! i dzisiaj znowu do pracy.... zasypiam... Didi - dzisiaj z Tepsy mieli byc i slupy z dzialki usuwac .... z okna sypialni widzę, że stoją te kikuty ale i ja się cieszę, że wreszcie nie będziemy się matrwić, że jedzie do nas jakieś duże auto i że nie daj Bóg zerwie linię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.11.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 wrociłam ze szpitala na Unii Lubelskiej...z chirurgii dzieciecej.....ale ponurzaste miejsce jednak lepiej nie bywac w takich przybytkach Teska co to za kuracja, że aż tak odmłodniałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.11.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Miraska dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.11.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Powiem tak gres polerowany ze 111zł na.........34zł chyba też trzeba będzie się rozejrzeć za jakimiś końcówkami do kotłowni lub wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 09.11.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Miraska dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 09.11.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 jeszcze mi się przypomniało że w hiperze na ul. świerczewskiej (są dwa, jeden blisko derdowskiego, drugi - duża hala bliżej ul. Santockiej) widziałam jakieś kafle ok. Dwudziestu zł właśnie stamtąd wróziłam i.......kupiłam.......przeceny mają super! Niby końcówki serii a za pół ceny 10mkw kupić żaden problem. powiem tak gres polerowany ze 111zł na.........34zł powiem tak: Z chin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 09.11.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 09.11.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 zainstalowałem kamerę internetową u sąsiada z widokiem na swoja budowę - na razie się sprawdza (często wyjeżdzam). Dla zainteresowanych szczegóły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.11.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witajcie mam takie pytanka: 1) Jak "grubo" ociepliliście ścianę fundamentową ?2) Jak głęboko od poziomu gruntu zaczyna się Wam ściana z bloczków na stopie ?W projekcie mam dwa poziomy posadowienia fundamentów. -110 i -130 od poziomu 0 które jest 30 cm nad gruntem. Tak więc moim zdaniem w wersji --110 będzie wyglądało to tak:zdjęte 30 cm humusuwykopane 50 cmi30 cm zajmuje stopa fundamentowa+20cm+30cm przykryta ziemią ocieplona część ściany fundamentowej z bloczków+30 cm ocieplonej nie przykrytej części ściany fundamentowej mam wrażenie że to jakoś tak mało zagłębione ?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.11.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witajcie mam takie pytanka: 1) Jak "grubo" ociepliliście ścianę fundamentową ? 2) Jak głęboko od poziomu gruntu zaczyna się Wam ściana z bloczków na stopie ? 3) Jak wysoko nad poziomem gruntu macie stan 0 ? 1. 8 cm 2. 70 cm 3. 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.11.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Jeszcze mi się przypomniało że w Hiperze na ul. Świerczewskiej (są dwa, jeden blisko Derdowskiego, drugi - duża hala bliżej ul. Santockiej) widziałam jakieś kafle ok. dwudziestu zł właśnie stamtąd wróziłam i.......kupiłam.......przeceny mają super! Niby końcówki serii a za pół ceny 10mkw kupić żaden problem. Powiem tak gres polerowany ze 111zł na.........34zł no to super a w którym byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 09.11.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam Moglibyście polecić jakiegoś architekta do adaptacji projektu ?? Chciałabym pogadać z jakimś specem zanim kupimy projekt, żeby się później nie okazało że możemy szukać od nowa O! Dobre pytanie. Przyłšczam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 10.11.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 10.11.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 WITAM Takie BADEN BADEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.11.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Jeszcze mi się przypomniało że w Hiperze na ul. Świerczewskiej (są dwa, jeden blisko Derdowskiego, drugi - duża hala bliżej ul. Santockiej) widziałam jakieś kafle ok. dwudziestu zł właśnie stamtąd wróziłam i.......kupiłam.......przeceny mają super! Niby końcówki serii a za pół ceny 10mkw kupić żaden problem. Powiem tak gres polerowany ze 111zł na.........34zł no to super a w którym byłaś? byłam w tym drugim bliżej Derdowskiego, bo tam jest większa wystawka tych przecenionych płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.11.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 witam piąteczkowo, przedświątecznie i spadam w terenpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.11.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.11.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 byłam w tym drugim bliżej Derdowskiego, bo tam jest większa wystawka tych przecenionych płytek tak myślałam. ale tym gresem za 34 zł to mnie zadziwiłaś wiesz jakiego jest producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts