Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

sobie tak patrze a tu 999postów-w tym ferworze budowlanym tak szybko zleciało ,że ho hoWymarzłam sie na budowie a byłam tylko 3 godzinki,malowałam deseczki a potem został mi czas wiec zaczełam zrywac troszke folie z okien na zewnątrz i tak sobie rzucam i rzucam folie na gruz pod tarasem aż wkońcu za któryms razem tak zapiszczałam bo wcześniej nie zauwazyłam tak blisko leżacego zabitego szczura-uciekłam i zaczęłam sie śmiac z siebie i na szczęście pracusie mnie nie słyszeli bo radyjko głośno grało a oni ocieplaja po drugiej stronie ufff :lol:

... i tak sobie rzucam i rzucam folie na gruz pod tarasem aż wkońcu za któryms razem tak zapiszczałam bo wcześniej nie zauwazyłam tak blisko leżacego zabitego szczura-uciekłam i zaczęłam sie śmiac z siebie i na szczęście pracusie mnie nie słyszeli bo radyjko głośno grało a oni ocieplaja po drugiej stronie ufff :lol:

:o :o :evil: :p :p :p :p :p :p :p :p

Dzióbek-dzieki, ale dzień miałam dzisiaj :o rano złość :evil: w południe śmiech z samej siebie ze szczurem w tle a na koniec dnia sensacja na osiedlu-tyle policji,antyterrorystów,saperów pogotowia,strazy nie widziałam nigdy-jeden taki groził ze sie wysadzi,potem cos tam było z butlą,paliło sie az wkońcu go zabrali a w domu znalezli jakieś tam broń czy inne i biednych sasiadów z jego szeregowca i naprzeciwko pogonili na dwór nawet pod naszym domem stało 6 policjantów chociaz jestesmy za tym szeregowcem naprzeciw-wystarczy sensacji jak na jeden dzien-trzeba jakos to uczcić i przy okazji elity :lol:

ja równieżwitam i zapytuję - czy ktoś widział kominki specjalnie przystosowane do ustawiania w narożnikach?

a konkretniej? Ja mam kominek tradycyjny (nie nowoczesny) i stoi w rogu.

konkretniej szukam takiego, który kształt ma przystosowany do narożnika, czyli ścięte rogi paleniska i do tego np. półokrągła szyba, albo łamana....

ja równieżwitam i zapytuję - czy ktoś widział kominki specjalnie przystosowane do ustawiania w narożnikach?

a konkretniej? Ja mam kominek tradycyjny (nie nowoczesny) i stoi w rogu.

konkretniej szukam takiego, który kształt ma przystosowany do narożnika, czyli ścięte rogi paleniska i do tego np. półokrągła szyba, albo łamana....

Ja coś takiego znalazłem. co prawda szukałem kozy, ale pewnie jak znalazłem takie kozy to i kominki się znajdzie.

http://www.tapis.pl/piece-piecyki-romotop/

http://www.ekkom.pl/oferta.php

http://www.mora.com.pl/kominki-wolnostojace-13-Pl.html