dobrolicy 12.11.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Witam wszystkich na forum . Czy ktoś ma namiar na działkę budowlaną uzbrojoną w Dobrej? Ewentualnie rolno-budowlaną lub inną nadającą się pod budowę domu. Będę wdzięczna za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.11.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Witam wszystkich na forum . Czy ktoś ma namiar na działkę budowlaną uzbrojoną w Dobrej? Ewentualnie rolno-budowlaną lub inną nadającą się pod budowę domu. Będę wdzięczna za informacje witaj na forum co do działek to temat jest wałkowany co jakiś czas, możesz przejrzeć forum wstecz, na pewno znajdziesz wiele ciekawych ofert. W Dobrej uzbrojone działki sprzedaje AgroWest, aktualnie nie mają nic na zbyciu, ale szykują następną pulę na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.11.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 ja równieżwitam i zapytuję - czy ktoś widział kominki specjalnie przystosowane do ustawiania w narożnikach? Szydas jeżeli byłbyś zainteresowany kominkiem z płaszczem wodnym z szybą panoramiczną to poleciłbym ci byrskiego http://www.kominki.byrski.pl jestem ich dystrybutorem i autoryzowanym instalatorem zrezygnowaliśmy z płaszcza wodnego, bo po wielu kalkulacjach doszliśmy do wniosku, że to nie opłaca się jako dodatkowe źródło ciepła. i dzięki temu mamy dużo większy wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.11.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 ja równieżwitam i zapytuję - czy ktoś widział kominki specjalnie przystosowane do ustawiania w narożnikach? Szydas jeżeli byłbyś zainteresowany kominkiem z płaszczem wodnym z szybą panoramiczną to poleciłbym ci byrskiego http://www.kominki.byrski.pl jestem ich dystrybutorem i autoryzowanym instalatorem zrezygnowaliśmy z płaszcza wodnego, bo po wielu kalkulacjach doszliśmy do wniosku, że to nie opłaca się jako dodatkowe źródło ciepła. i dzięki temu mamy dużo większy wybór Ja tez rezygnuje z wodnego plaszcza .Mi marzy sie dwustronny cieply kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.11.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 no dobrze kochani - obywatelski obowiązek spełniony, grupa podciągnięta, można nabierać sił do jutrzejszej pracy... dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.11.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witam w poniedziałek 13go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.11.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 ja równieżwitam i zapytuję - czy ktoś widział kominki specjalnie przystosowane do ustawiania w narożnikach? zobacz na liscie Edward Buczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.11.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 http://www.kominki.int.pl/ a my niedługo będziemy mieli kominek od P.Buczka w Dąbiu-jest także w jego ofercie Tarnava mi Buczek robił wszystko...jest super! ( kominek kupiłam z szyba panoramiczna u innego, ale tego innego "Zbyszka" nie polecam jako montazyste...sciemniacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.11.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 witam poniedziałkowo.....i chorobowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 13.11.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.11.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.11.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 To mamy nastepne wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 13.11.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 http://www.kominki.int.pl/ a my niedługo będziemy mieli kominek od P.Buczka w Dąbiu-jest także w jego ofercie Tarnava mi Buczek robił wszystko...jest super! ( kominek kupiłam z szyba panoramiczna u innego, ale tego innego "Zbyszka" nie polecam jako montazyste...sciemniacz witam wszystkich-właśnie ja biorę i wkład i montaż u P .Buczka-wkład ma byc dzisiaj ale na montaż umawiam się w tygodniu-moze czwartek jak bede kwitła na budowie przy montazu rolet to bym miała 2 pieczenie na jednym ogniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.11.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 To mamy nastepne wybory Witam poniedziałkowo , jedno jest pewne - gorzej nie będzie, niż do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 13.11.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 witam wszystkich - takze chorobowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 13.11.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Czy ktos z was posiada, albo orientuje sie w temacie tynki cementowo-wapienne zewnętrzne? Mam z tym ogromny problem. Czy ktos ma namiar na jakiś porządnych sprawdzonych tynkarzy zewnetrznych cementowo wapiennych. Na wiosne już, bo teraz to zdajemy sobie sprawę, że nikogo nie znajdziemy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.11.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 13.11.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 poszukuję producenta (z zamontowaniem) ładnych drewnianych schodów za rozsądną cenę. Czy ktoś ma dobre doświadczenia? Właśnie czekamy na montaż - najprawdopodobniej w sobotę 18go listopada .. firma spod Gorzowa Wlkp. - 60% ceny lokalnych producentów .. Widziałem ich dzieło w domku na Osowie i naprawdę OK ! .. - odezwę się po montażu - mam nadzieję że z rekomendacją .. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 13.11.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 No to Gmina Dobra ma nowego Wójta, a właściwie Panią Wójt, chociaż biorąc pod uwagę, że na jedną kandydatkę przypadało jedno miejsce to nie jest to specjalne zaskoczenie. Skład Rady Gminy nie jest jeszcze znany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 13.11.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witam wszystkich na forum . Czy ktoś ma namiar na działkę budowlaną uzbrojoną w Dobrej? Ewentualnie rolno-budowlaną lub inną nadającą się pod budowę domu. Będę wdzięczna za informacje witaj na forum co do działek to temat jest wałkowany co jakiś czas, możesz przejrzeć forum wstecz, na pewno znajdziesz wiele ciekawych ofert. W Dobrej uzbrojone działki sprzedaje AgroWest, aktualnie nie mają nic na zbyciu, ale szykują następną pulę na przyszły rok Witam ale dyndaliśmy na dole ledwo nas znalazłem. Co do Agrowestu to oni już nic nie mają ??. Dopiero miesiąc temu zaczęli sprzedaż 70 działek po 120 zł/m2 uzbrojone, czyżby wszystko sprzedali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts