Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich na forum .

Czy ktoś ma namiar na działkę budowlaną uzbrojoną w Dobrej?

Ewentualnie rolno-budowlaną lub inną nadającą się pod budowę domu.

Będę wdzięczna za informacje :oops:

witaj na forum :D co do działek to temat jest wałkowany co jakiś czas, możesz przejrzeć forum wstecz, na pewno znajdziesz wiele ciekawych ofert. W Dobrej uzbrojone działki sprzedaje AgroWest, aktualnie nie mają nic na zbyciu, ale szykują następną pulę na przyszły rok

ja równieżwitam i zapytuję - czy ktoś widział kominki specjalnie przystosowane do ustawiania w narożnikach?

Szydas jeżeli byłbyś zainteresowany kominkiem z płaszczem wodnym z szybą panoramiczną to poleciłbym ci byrskiego http://www.kominki.byrski.pl jestem ich dystrybutorem i autoryzowanym instalatorem

zrezygnowaliśmy z płaszcza wodnego, bo po wielu kalkulacjach doszliśmy do wniosku, że to nie opłaca się jako dodatkowe źródło ciepła. i dzięki temu mamy dużo większy wybór :D :D :D :D

ja równieżwitam i zapytuję - czy ktoś widział kominki specjalnie przystosowane do ustawiania w narożnikach?

Szydas jeżeli byłbyś zainteresowany kominkiem z płaszczem wodnym z szybą panoramiczną to poleciłbym ci byrskiego http://www.kominki.byrski.pl jestem ich dystrybutorem i autoryzowanym instalatorem

zrezygnowaliśmy z płaszcza wodnego, bo po wielu kalkulacjach doszliśmy do wniosku, że to nie opłaca się jako dodatkowe źródło ciepła. i dzięki temu mamy dużo większy wybór :D :D :D :D

Ja tez rezygnuje z wodnego plaszcza .Mi marzy sie dwustronny cieply kominek :D

http://www.kominki.int.pl/

a my niedługo będziemy mieli kominek od P.Buczka w Dąbiu-jest także w jego ofercie Tarnava

mi Buczek robił wszystko...jest super! ( kominek kupiłam z szyba panoramiczna u innego, ale tego innego "Zbyszka" nie polecam jako montazyste...sciemniacz

http://www.kominki.int.pl/

a my niedługo będziemy mieli kominek od P.Buczka w Dąbiu-jest także w jego ofercie Tarnava

mi Buczek robił wszystko...jest super! ( kominek kupiłam z szyba panoramiczna u innego, ale tego innego "Zbyszka" nie polecam jako montazyste...sciemniacz

witam wszystkich-właśnie ja biorę i wkład i montaż u P .Buczka-wkład ma byc dzisiaj ale na montaż umawiam się w tygodniu-moze czwartek jak bede kwitła na budowie przy montazu rolet to bym miała 2 pieczenie na jednym ogniu :lol:

Czy ktos z was posiada, albo orientuje sie w temacie tynki cementowo-wapienne zewnętrzne? Mam z tym ogromny problem.

Czy ktos ma namiar na jakiś porządnych sprawdzonych tynkarzy zewnetrznych cementowo wapiennych. Na wiosne już, bo teraz to zdajemy sobie sprawę, że nikogo nie znajdziemy.

Pozdrawiam

poszukuję producenta (z zamontowaniem) ładnych drewnianych schodów za rozsądną cenę. Czy ktoś ma dobre doświadczenia?

Właśnie czekamy na montaż - najprawdopodobniej w sobotę 18go listopada .. firma spod Gorzowa Wlkp. - 60% ceny lokalnych producentów .. Widziałem ich dzieło w domku na Osowie i naprawdę OK ! .. - odezwę się po montażu - mam nadzieję że z rekomendacją .. :) :)

Witam wszystkich na forum .

Czy ktoś ma namiar na działkę budowlaną uzbrojoną w Dobrej?

Ewentualnie rolno-budowlaną lub inną nadającą się pod budowę domu.

Będę wdzięczna za informacje :oops:

witaj na forum :D co do działek to temat jest wałkowany co jakiś czas, możesz przejrzeć forum wstecz, na pewno znajdziesz wiele ciekawych ofert. W Dobrej uzbrojone działki sprzedaje AgroWest, aktualnie nie mają nic na zbyciu, ale szykują następną pulę na przyszły rok

Witam ale dyndaliśmy na dole ledwo nas znalazłem.

:wink:

Co do Agrowestu to oni już nic nie mają :o ??. Dopiero miesiąc temu zaczęli sprzedaż 70 działek po 120 zł/m2 uzbrojone, czyżby wszystko sprzedali?