dzióbek 14.11.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Teska WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOhttp://www.gify.org.pl/rysunki/natura/kwiaty/100.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 14.11.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Witam poniedziałkowo, 13-tkowo i z Maciejewa Maciejewo? A kto za Ciebie będzie budować? Witaj sąsiedzie niestety nie mam wody na działce i jest drobny problemik . Prądu też nie mam ale załatwiłem agregat, tylko nigdzie nie mogę znaleźć agregatu wodotwórczego Tomek ja jak budowałam tez nie miałam wody...brali ja ze studni gdzie odprowadzały wode dreny:( ale wiem ze sa takie wielgachne pojemniki.... Mam nadzieję że w czwartek już bedzie woda P.S. Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 14.11.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 I jeszcze pytanko: gdzie można kupić pokrętła do kuchenki elektrycznej Amiki. Zdarły się napisy (symbole), dlatego potrzebuję. Witam Jest taki sklep na Mariackiej, sa tam wszystkie akcesoria do kuchenek, nawet tych starszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.11.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Teska WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO http://www.gify.org.pl/rysunki/natura/kwiaty/100.gif thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.11.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Witam poniedziałkowo, 13-tkowo i z Maciejewa Maciejewo? A kto za Ciebie będzie budować? Witaj sąsiedzie niestety nie mam wody na działce i jest drobny problemik . Prądu też nie mam ale załatwiłem agregat, tylko nigdzie nie mogę znaleźć agregatu wodotwórczego Tomek ja jak budowałam tez nie miałam wody...brali ja ze studni gdzie odprowadzały wode dreny:( ale wiem ze sa takie wielgachne pojemniki.... Mam nadzieję że w czwartek już bedzie woda P.S. Wszystkiego najlepszego bedzie,bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.11.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 I jeszcze pytanko: gdzie można kupić pokrętła do kuchenki elektrycznej Amiki. Zdarły się napisy (symbole), dlatego potrzebuję. Witam Jest taki sklep na Mariackiej, sa tam wszystkie akcesoria do kuchenek, nawet tych starszych. Ok. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 14.11.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 [witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.11.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Pociezcie mnie bo mam juz dosyc tych pierdolonych szczecinskich wodociagow . To wszystko jest chore Tacy ludzie wogole nie powini pracowac bo tylko im zalezy aby komus dokopac Jesli kogos urazilam to sory ale mam juz dosyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 14.11.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Witam wszystkich.My wlasnie bedziemy mieli taka dachowke brazowo-czarna swiecaca jak... ale wlasnie taka nam sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 14.11.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Bryta spokojnie,bez nerwow sie nie obedzie ciagle cos nowego powala nas z nog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.11.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Bryta spokojnie,bez nerwow sie nie obedzie ciagle cos nowego powala nas z nog. tak ale zeby nie dastac warunkow przez5 miesiecy i wymyslaja ciagle cos innego a teren jest uzbrojony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 14.11.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Kiedys ci podawalam nr tel.do pana z wodociagow.Nam pomogl w wielu sprawach moze zwroc sie do niego o pomoc,on jest ze Szczecina ale wiesz ma tez kolegow tu i tam,jak bedziesz zainteresowana to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.11.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Kiedys ci podawalam nr tel.do pana z wodociagow.Nam pomogl w wielu sprawach moze zwroc sie do niego o pomoc,on jest ze Szczecina ale wiesz ma tez kolegow tu i tam,jak bedziesz zainteresowana to daj znac A czy on jest tam jakims kierownikiem czy tylko pracownikiem bo to kierownictwo nie chce wydac . Mieli pisac umowe eksplaracyjna i napisali ale taka ktora im sie nie podoba i teraz debatuje czy mi wydac warunki na starych zasadach czy nie wydac . Po wyborach jak nie dadza mi to pozostaje mi zwrocic sie do wice prezydenta tylko czy to pomoze . Czy w razie czegos brac decyzje odmowna od wodociagow nalegac aby taka wydali Jak uwazacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.11.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Mam nadzieję że w czwartek już bedzie woda Jeśli nie, spróbuj wypożyczyc zbiornik z wodą. Ja brałam od Nosala z Dobrej (za jakąś niewygórowaną cenę) ale brałam u niego różne materiały budowlane. Innym rozwiązaniem jest zamówienie w wodociągach. Zamawiasz zbiornik z dowozem plus ewentualne uzupełnianie. Zadzwoń do pogotowia wod - kan. Niestety, nie podam Ci numeru, bo już wykasowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.11.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 No, to teraz ja będę wrzeszczec.Ludzieeee!!!!!!Czy ktoś z Was wie, gdzie jescze można kupic porządną wełnę mineralną do ocieplenia poddasza. Super ważne! Super pilne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.11.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 No, to teraz ja będę wrzeszczec. Ludzieeee!!!!!! Czy ktoś z Was wie, gdzie jescze można kupic porządną wełnę mineralną do ocieplenia poddasza. Super ważne! Super pilne!!! Moi znajomi (rok temu ) budowali z ta hurtownia i byli bardzo zadowoleni tylko to Gryfino moze spytaj czy maja welne http://www.rolmet.gryfino.opalnet.pl/oferta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 14.11.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Bryta spokojnie,bez nerwow sie nie obedzie ciagle cos nowego powala nas z nog. tak ale zeby nie dastac warunkow przez5 miesiecy i wymyslaja ciagle cos innego a teren jest uzbrojony Bryta nie martw sie będzie dobrze,może juz cos tam z twoimi papierkami juz sie ruszyTrzymam kciuki.... ja czekałam tylko miesiąc ale z enei za to 2miesiące, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 14.11.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 teska wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.11.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Bryta spokojnie,bez nerwow sie nie obedzie ciagle cos nowego powala nas z nog. tak ale zeby nie dastac warunkow przez5 miesiecy i wymyslaja ciagle cos innego a teren jest uzbrojony Bryta nie martw sie będzie dobrze,może juz cos tam z twoimi papierkami juz sie ruszyTrzymam kciuki.... ja czekałam tylko miesiąc ale z enei za to 2miesiące, Chciala bym a tak nie wiem czy rusze wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 14.11.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Oto lista ....można się dopisać Nasz dzień urodzin: kasztanka – 12 stycznia Majka - 25 stycznia Karolka - 11 lutego 2 połowa Wojty’ego – 22 lutego verunia - 7 marca andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marca Miraśka - 20 marca andrzejka – 27 marca fizyk – 31 marca tabaluga1 – 1 kwietnia Olkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 5 maja Ew-ka – 9 maja Kze – 22 maja Jajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Magda1614-22lipca Maksiu – 24 lipca Kasia - 1 września Joanna - 17 września Tola – 21 września badi - 1 października monka - 4 października zielonooka - 23 października Teska – 14 listopada Jamles – 24 listopada sylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia TEZ SIE DOPISAŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts