Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

No, to teraz ja będę wrzeszczec.

Ludzieeee!!!!!!

Czy ktoś z Was wie, gdzie jescze można kupic porządną wełnę mineralną do ocieplenia poddasza. Super ważne! Super pilne!!!

Moi znajomi (rok temu ) budowali z ta hurtownia i byli bardzo zadowoleni

tylko to Gryfino moze spytaj

czy maja welne

http://www.rolmet.gryfino.opalnet.pl/oferta.html

Bryta, dzięki. Będę dzwonic, chociaż już straciłam nadzieję. Nie ma NIGDZIE.

Teska, ale trafiłam

wszystkiego najlepszego, samych pieknych dni i żeby zawsze świeciło Ci słońce

Iwona

P.S. Po prezent to musisz przyjechać sama, koniecznie.

pozdrawiam i czekam na Ciebie

Iwoncia....ja ciebie kobieto udusze!!!!!! :) :wink: :wink:

wpadne...no nie zebys myslała ze po prezent :lol: :lol:

dzięki :lol: :lol:

Witam!

Dziś to ja będę kur..ła! :evil:

Pamiętacie moją reklamację na monitor? Otóż dziś dowiedziałam się, że......w umowie gwaracncji nie ma podanego terminu naprawy więc (uwaga)...........oni mogą nawet pół roku naprawiać sprzęt. I jeszcze pani mnie bardzo przez telefon skrzyczała, że ona się zna na przepisach nie ja!!!

Ale biedaczka nie wiedziała, że trafiła na kobitę w ciąży .......i jednocześnie mającą pod ręką KC a w nim art 560

Witam!

Dziś to ja będę kur..ła! :evil:

Pamiętacie moją reklamację na monitor? Otóż dziś dowiedziałam się, że......w umowie gwaracncji nie ma podanego terminu naprawy więc (uwaga)...........oni mogą nawet pół roku naprawiać sprzęt. I jeszcze pani mnie bardzo przez telefon skrzyczała, że ona się zna na przepisach nie ja!!!

Ale biedaczka nie wiedziała, że trafiła na kobitę w ciąży .......i jednocześnie mającą pod ręką KC a w nim art 560

Niestety u nas wciąż pokutuje tupet i nieznajomość przepisów. :(

Ale z Tobą im pewnie tak łatwo nie pójdzie?

zastanawiam się, czy nie wywalić jednego komina wentylacyjnego ...

łazienkę na poddaszu można wywentylować przez połać dachową (ewentualnie z wiatraczkiem), a kuchnia jest bez drzwi, więc pewnie sama się wywietrzy (może okno z nawiewnikiem). Tylko zastanawiam się, czy okap kuchenny musi być podłączony do pionu wentylacyjnego, czy może mieć wylot w kratce ściennej? :-?

zastanawiam się, czy nie wywalić jednego komina wentylacyjnego ...

łazienkę na poddaszu można wywentylować przez połać dachową (ewentualnie z wiatraczkiem), a kuchnia jest bez drzwi, więc pewnie sama się wywietrzy (może okno z nawiewnikiem). Tylko zastanawiam się, czy okap kuchenny musi być podłączony do pionu wentylacyjnego, czy może mieć wylot w kratce ściennej? :-?

łazienkę u góry będziemy wentylować przez dachówki i oczywiście wiatraczek, grawitacyjna może kiepsko działać. Co do kanału wentylacyjnego w kuchni to nie wiem czy nie będzie problemów z odbiorem, sprawdz czy przepisami nie jest wymagany?? :o :o Okap kuchenny też rozważalismy 3 opcje:

-przez scianę (ale szkoda nam psuć elewacje- przemyślimy);

-przez kominek wentylayjny ale daliśmy sobie z tym spokój za dużo kombinowania bysmy mieli;

-podłączyć ko kanału wentylacyjnego poprzez zastosowanie podwójnej kratki, do jednej rura z okapu a druga za wentylacje, jak nie działa okap jest wentylacja - problem komin po drugiej stronie kuchni - przemyslimy

:roll: :roll: :roll: