delf 15.11.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Dzióbek-dzieki, ale dzień miałam dzisiaj rano złość w południe śmiech z samej siebie ze szczurem w tle a na koniec dnia sensacja na osiedlu-tyle policji,antyterrorystów,saperów pogotowia,strazy nie widziałam nigdy-jeden taki groził ze sie wysadzi,potem cos tam było z butlą,paliło sie az wkońcu go zabrali a w domu znalezli jakieś tam broń czy inne i biednych sasiadów z jego szeregowca i naprzeciwko pogonili na dwór nawet pod naszym domem stało 6 policjantów chociaz jestesmy za tym szeregowcem naprzeciw-wystarczy sensacji jak na jeden dzien-trzeba jakos to uczcić i przy okazji elity to ja prawie codziennie pod twoimi oknami sobie jeżdżę a facet był faktycznie mocno specyficzny....żal mi jego, ale chyba bardziej sąsiadów, którzy tyle lat musieli go znosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.11.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 No, to teraz ja będę wrzeszczec. Ludzieeee!!!!!! Czy ktoś z Was wie, gdzie jescze można kupic porządną wełnę mineralną do ocieplenia poddasza. Super ważne! Super pilne!!! no nie wiem, czy na kretynke nie wyjde, ale my ostatnio kupowalismy do do-docieplenia (poprawki, poprawki......) w Castoramie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.11.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Delf -nie bedę gorsza bo tez byłam prawie pod twoimi oknami ale latem bo masz sąsiadów u których podoba nam się elewacja i musiałam mężowi pokazać kostkę granitowa która mi sie podoba a jesli chodzi o castoramę to jest nas dwie....bo niedawno byłam zmuszona kupić styropian (na szczęście 1 balot) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 15.11.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.11.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Na dobry humor: Kłótnia dwóch przedszkolaków (chłopak i dziewczynka): - A mój tata ma wieżę stereo!- - A moja mama też ma! - rewanżuje się dziewczynka. - A mój tata ma cabrioleta! - dodaje - A moja mama też ma! - A mój tata ma siusiaka! - Aaaa moja mama też!- Jak to, przecież twoja mama nie może mieć siusiaka??!! - Ma w szufladzie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.11.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Witam popoludniowo Didi to moze dla mnie masz jakies prawne przepisy np (w jakim czasie maja obowiazek wyslac mi warunki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 no to witam grupkę...... z ciut bolącą głową.... ja też witam Czyżby mały kacyk??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 teska WSZYSKIEGO NAJ !!! moja córka 13,11 a syn 19,11 same skorpiony.... ojj ciężko z nimi życ ha ha ha ze skorpionikiem???? nie mozliwe to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Na dobry humor: Kłótnia dwóch przedszkolaków (chłopak i dziewczynka): - A mój tata ma wieżę stereo!- - A moja mama też ma! - rewanżuje się dziewczynka. - A mój tata ma cabrioleta! - dodaje - A moja mama też ma! - A mój tata ma siusiaka! - Aaaa moja mama też!- Jak to, przecież twoja mama nie może mieć siusiaka??!! - Ma w szufladzie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.11.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 A ja jestem Wodnikiem ktory nie umie plywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 A ja jestem Wodnikiem ktory nie umie plywac ja tez nie bardzo...ale zeby wodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Krzysiu dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 no nic...ide sie uczyc niemca.....mam dzis kartkówkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 15.11.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 To ja też coś na poprawę nastroju Konferencja, temat: "Kariera zawodowa a wierność małżeńska"Referent wygłasza:- Pierwsze miejsce jeśli chodzi o zdrady małżeńskie zajmująlekarze...nocne dyżury sprzyjają, kilka etatów naraz itd...- Drugie miejsce..to oczywiście artyści...ciągle nowe role, plany,otoczenie...- ...no a trzecie miejsce...to właśnie ludzie tacy jak Państwo -uczestnicy konferencji, szkoleń, jeżdżący w delegację...Z sali odzywa się facet:- Protestuję! już od 20 lat wyjeżdżam i nigdy mi się to nie zdarzyło!!!Na to głos z końca sali, wstaje facet i krzyczy:- I właśnie przez takich ch...ów jak ty mamy trzecie miejsce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.11.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 To ja też coś na poprawę nastroju Konferencja, temat: "Kariera zawodowa a wierność małżeńska" Referent wygłasza: - Pierwsze miejsce jeśli chodzi o zdrady małżeńskie zajmują lekarze...nocne dyżury sprzyjają, kilka etatów naraz itd... - Drugie miejsce..to oczywiście artyści...ciągle nowe role, plany, otoczenie... - ...no a trzecie miejsce...to właśnie ludzie tacy jak Państwo - uczestnicy konferencji, szkoleń, jeżdżący w delegację... Z sali odzywa się facet: - Protestuję! już od 20 lat wyjeżdżam i nigdy mi się to nie zdarzyło!!! Na to głos z końca sali, wstaje facet i krzyczy: - I właśnie przez takich ch...ów jak ty mamy trzecie miejsce!!! hmmmm... kto nam nastukał to pierwsze miejsce???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.11.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Delf -nie bedę gorsza bo tez byłam prawie pod twoimi oknami ale latem bo masz sąsiadów u których podoba nam się elewacja i musiałam mężowi pokazać kostkę granitowa która mi sie podoba a jesli chodzi o castoramę to jest nas dwie....bo niedawno byłam zmuszona kupić styropian (na szczęście 1 balot) spokojnie, bez paniki. nawet jeden z deweloperów z miesiąc temu wysyłał pracownika do castoramy po styropian na podłogi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.11.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 pozdrawiam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.11.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 ..... I jeszcze pani mnie bardzo przez telefon skrzyczała, że ona się zna na przepisach nie ja!!! Ale biedaczka nie wiedziała, że trafiła na kobitę w ciąży .......i jednocześnie mającą pod ręką KC a w nim art 560 I to mi się w Tobie bardzo podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.11.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 No, to teraz ja będę wrzeszczec. Ludzieeee!!!!!! Czy ktoś z Was wie, gdzie jescze można kupic porządną wełnę mineralną do ocieplenia poddasza. Super ważne! Super pilne!!! no nie wiem, czy na kretynke nie wyjde, ale my ostatnio kupowalismy do do-docieplenia (poprawki, poprawki......) w Castoramie... No nie, Delf... Ty na kretynkę? Nigdy. Tam też dzwoniłam - mają resztki "Prawie-Tego-O-Co-Chodzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.11.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 A ja jestem Wodnikiem ktory nie umie plywac to jeszcze nic - ja jestem ryba i tez nie umiem pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts