bryta 15.11.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 a ja jestem wodnikiem ktory nie umie plywac to jeszcze nic - ja jestem ryba i tez nie umiem pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 15.11.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 witam w piątak wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 15.11.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 no to witam grupkę...... z ciut bolącą głową.... A co popiło sie troszke na urodzinach??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cancer 15.11.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Pomocy! Potrzenuję pilnie namiary na firmę wykonującą tynki maszynowe.Obecna firma Wolf zrobiła mnie w bambuko. Nie polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.11.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 A ja jestem Wodnikiem ktory nie umie plywac to jeszcze nic - ja jestem ryba i tez nie umiem pływać A ja jestem bliźniak, a nie mam rodzeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.11.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 witam w piątak wszystkich forumowiczów oj magda... ktoś tu popił i to zdrowo, bo dziś to już środa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.11.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 A ja jestem Wodnikiem ktory nie umie plywac to jeszcze nic - ja jestem ryba i tez nie umiem pływać A ja jestem bliźniak, a nie mam rodzeństwa a co ja mam powiedzieć, facet a panna?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.11.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 15.11.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 witam w piątak wszystkich forumowiczów oj magda... ktoś tu popił i to zdrowo, bo dziś to już środa nie popiłam ale nie wiem czemu tak napisałam czekam na piatek juz bo wolne mam niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 15.11.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 zastanawiam się, czy nie wywalić jednego komina wentylacyjnego ... łazienkę na poddaszu można wywentylować przez połać dachową (ewentualnie z wiatraczkiem), a kuchnia jest bez drzwi, więc pewnie sama się wywietrzy (może okno z nawiewnikiem). Tylko zastanawiam się, czy okap kuchenny musi być podłączony do pionu wentylacyjnego, czy może mieć wylot w kratce ściennej? łazienkę u góry będziemy wentylować przez dachówki i oczywiście wiatraczek, grawitacyjna może kiepsko działać. Co do kanału wentylacyjnego w kuchni to nie wiem czy nie będzie problemów z odbiorem, sprawdz czy przepisami nie jest wymagany?? Okap kuchenny też rozważalismy 3 opcje: -przez scianę (ale szkoda nam psuć elewacje- przemyślimy); -przez kominek wentylayjny ale daliśmy sobie z tym spokój za dużo kombinowania bysmy mieli; -podłączyć ko kanału wentylacyjnego poprzez zastosowanie podwójnej kratki, do jednej rura z okapu a druga za wentylacje, jak nie działa okap jest wentylacja - problem komin po drugiej stronie kuchni - przemyslimy Slowem Szymon Majewski Show na tematy budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.11.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Witam środkowo - już w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 15.11.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 witam w piątak wszystkich forumowiczów oj magda... ktoś tu popił i to zdrowo, bo dziś to już środa Jak mówi stare rosyjskie przysłowie: "Jak budzisz się w poniedziałek i nie boli Cię głowa to znaczy, że jest środa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.11.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ach te nasze piękności Cała prawda o zdjęciach na plakatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 15.11.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Teska WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO http://www.gify.org.pl/rysunki/natura/kwiaty/100.gif thx mam nadzieję, że kotek nie zniknie 200 lat Teska, po pierwszej setce to juz z gorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 15.11.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Teska wszystkiego najlepszego-życzenia spóźnione , ale szczere teska WSZYSKIEGO NAJ !!! moja córka 13,11 a syn 19,11 same skorpiony.... ojj ciężko z nimi życ coś na ten temat wiem moja młodsza córka urodziła się 5.11, starsza 6.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 15.11.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 potrzebuje namiar na drewno kominkowe-NIEDROGIE ; czy ktoś może mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.11.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 potrzebuje namiar na drewno kominkowe-NIEDROGIE ; czy ktoś może mi pomóc? podłączam się do pytania, będę potrzebował za jakieś 2 tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.11.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 ciekawe, zawsze otwieram stronki jak jestem w pracy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 15.11.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 witam wszystkich..... Jam też skorpyjon więc wszystkiego najlepszego po trzykroć!. Przepraszam za opónienie ale komp "choruje"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 16.11.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 czesc , od razu chcialam do Was z ciezkim pytaniem , o takim: Swego czasu zakupilismy kominek Merkury 24 kw - to bylo 4 miesiace temu. Producent gwarantowal ze ogrzeje on pow. 230 mkw. No czyli normalnie - 1KW na 10 mkw. A teraz sobie podaja ze ten sam kominek to kominek 13 kw ale ze niby nadal ogrzeje 230 mkw bo teraz sobie licza 1 kw na 20 mkw. Wczoraj byl kominiarz i mowi ze faktycznie ten kominek jakis maly jak na 24 kw. My tez widzimy ze on jakos ma mala moc. Myslicie ze to ze kupowalismy kominek 24 kw a teraz okazuje sie ( co sam producent podaje) ze jest to 13 kw - jest to podstawa do reklamacji kominka? ( pewnie beda sie tlumaczyc ze nadal ogrzewa 230 mkw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts