Miraśka 16.11.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 A ja jestem Wodnikiem ktory nie umie plywac to jeszcze nic - ja jestem ryba i tez nie umiem pływać rybka i nie pływa????? nie myslałas sie zapisac na nauke??? boję sie wody ,pływac statkiem jezdzic i chodzoc po mostach-moze przez to ,ze to ostatni dzien rybek i wiecej mam z barana-oprócz rogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 16.11.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Dostalam w koncu warunki z wodociagow po 6 miesiadach uf.... GRATULACJE-no to kamień-głaz z serca mamy juz roletki zewn.-zajeło to panom 2 gosdzinki i 10 min-13 sztuk a ja musiałam kwitnąć i czekac na kontener śmieciowy -dobrze ,ze podmienił mnie tata bo nie wzięłam numeru z domu,zadzwoniłam ....ble ble ble i za pół godziny bedzie wiekszy w cenie mniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.11.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Dostalam w koncu warunki z wodociagow po 6 miesiadach uf.... GRATULACJE-no to kamień-głaz z serca mamy juz roletki zewn.-zajeło to panom 2 gosdzinki i 10 min-13 sztuk a ja musiałam kwitnąć i czekac na kontener śmieciowy -dobrze ,ze podmienił mnie tata bo nie wzięłam numeru z domu,zadzwoniłam ....ble ble ble i za pół godziny bedzie wiekszy w cenie mniejszego Dzieki Jakiej firmy roletki i jak mocowane zewnetrznie czy gotowe nadproza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.11.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ile placiliscie za przylacze elektryczne z odbiorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.11.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Agnieszka1 - jeśli chodzi o kominek, to żeby miał 24kW mocy to musi to być wielkie bydlę, bo już takie 18kW są bardzo duże. jeśli jest przeciętnych rozmiarów to widocznie ma faktycznie jakieś 14kW. moim zdaniem reklamacja byłaby jak najbardziej zasadna - kominek nie odpowiada swojej specyfikacji, ergo sprzedali ci nie to co chciałaś kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.11.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 A moge dostac na nich namiar na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.11.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witam grupke Bryta GRATULACJE - w końcu się doczekałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.11.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witam grupke Bryta GRATULACJE - w końcu się doczekałaś Teraz to mam nadzieje ze na przyszla wiosne zaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 16.11.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 To ja tez teraz z innym tematem. Czy ktos zna doktorow z zakresu ginekologii ( licze na szydasa ) o nazwiskach - Walknowska, Bielewicz? Chodzi mi o to , ktora z tych osob lepiej poprowadzi ciążę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 16.11.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witam wszystkich! Didi - chyba sa i dzialaja - tzn. z tymi slupami...nie wiesz kto zostal soltysem???? w Zalomiu??? ciagle ten sam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 16.11.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ile placiliscie za przylacze elektryczne z odbiorem Witam Ok 1500 w maju.Było taniej niz u innych.Pan Bogdan jest na liscie. Pozdrawiam.Niedługo będzie robił u nas elektrykę to wystawię opinię, ale generalnie jest juz z polecenia od znajomych. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.11.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ile placiliscie za przylacze elektryczne z odbiorem Witam Ok 1500 w maju.Było taniej niz u innych.Pan Bogdan jest na liscie. Pozdrawiam.Niedługo będzie robił u nas elektrykę to wystawię opinię, ale generalnie jest juz z polecenia od znajomych. pozdrawiam Dzieki spojrze na liste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.11.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ile placiliscie za przylacze elektryczne z odbiorem Witam Ok 1500 w maju.Było taniej niz u innych.Pan Bogdan jest na liscie. Pozdrawiam.Niedługo będzie robił u nas elektrykę to wystawię opinię, ale generalnie jest juz z polecenia od znajomych. pozdrawiam Czy lepiej razem rozmawiac o cenie tzn przylacze + elektryka (jakie sa ceny elektryki domek mam w podobnym metrazu .) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.11.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 To ja tez teraz z innym tematem. Czy ktos zna doktorow z zakresu ginekologii ( licze na szydasa ) o nazwiskach - Walknowska, Bielewicz? Chodzi mi o to , ktora z tych osob lepiej poprowadzi ciążę. Agnieszka czyzby u ciebie bociany sie pojawily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.11.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 To ja tez teraz z innym tematem. Czy ktos zna doktorow z zakresu ginekologii ( licze na szydasa ) o nazwiskach - Walknowska, Bielewicz? Chodzi mi o to , ktora z tych osob lepiej poprowadzi ciążę. Agnieszka czyzby u ciebie bociany sie pojawily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.11.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Agnieszka1 spójrz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.11.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 udało mi się otworzyć stronkę szydas chyba dzisiaj masz wolne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 16.11.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Agnieszka1 - jeśli chodzi o kominek, to żeby miał 24kW mocy to musi to być wielkie bydlę, bo już takie 18kW są bardzo duże. jeśli jest przeciętnych rozmiarów to widocznie ma faktycznie jakieś 14kW. moim zdaniem reklamacja byłaby jak najbardziej zasadna - kominek nie odpowiada swojej specyfikacji, ergo sprzedali ci nie to co chciałaś kupić. Tylko trzeba miec jeszcze na to fakture od firmy, ktora istnieje, a nie na blankiecie z Makro i pieczatka prawie z kartofla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.11.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 udało mi się otworzyć stronkę szydas chyba dzisiaj masz wolne?? skąd wiesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 16.11.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Dostalam w koncu warunki z wodociagow po 6 miesiadach uf.... witam wszystkich i gratulacje bryta wreszczcie sie doczekałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts