Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

A ja jestem Wodnikiem ktory nie umie plywac :D

to jeszcze nic - ja jestem ryba i tez nie umiem pływać :lol:

:lol: :lol: :o rybka i nie pływa?????

nie myslałas sie zapisac na nauke???

:lol: :lol: boję sie wody ,pływac statkiem jezdzic i chodzoc po mostach-moze przez to ,ze to ostatni dzien rybek i wiecej mam z barana-oprócz rogów :lol:

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Dostalam w koncu warunki z wodociagow po 6 miesiadach :o

:D :D :D uf....

GRATULACJE-no to kamień-głaz z serca :lol:

mamy juz roletki zewn.-zajeło to panom 2 gosdzinki i 10 min-13 sztuk a ja musiałam kwitnąć i czekac na kontener śmieciowy -dobrze ,ze podmienił mnie tata bo nie wzięłam numeru z domu,zadzwoniłam ....ble ble ble i za pół godziny bedzie wiekszy w cenie mniejszego :lol:

Dostalam w koncu warunki z wodociagow po 6 miesiadach :o

:D :D :D uf....

GRATULACJE-no to kamień-głaz z serca :lol:

mamy juz roletki zewn.-zajeło to panom 2 gosdzinki i 10 min-13 sztuk a ja musiałam kwitnąć i czekac na kontener śmieciowy -dobrze ,ze podmienił mnie tata bo nie wzięłam numeru z domu,zadzwoniłam ....ble ble ble i za pół godziny bedzie wiekszy w cenie mniejszego :lol:

Dzieki

Jakiej firmy roletki i jak mocowane zewnetrznie czy gotowe nadproza :lol:

Agnieszka1 - jeśli chodzi o kominek, to żeby miał 24kW mocy to musi to być wielkie bydlę, bo już takie 18kW są bardzo duże. jeśli jest przeciętnych rozmiarów to widocznie ma faktycznie jakieś 14kW. moim zdaniem reklamacja byłaby jak najbardziej zasadna - kominek nie odpowiada swojej specyfikacji, ergo sprzedali ci nie to co chciałaś kupić.

Ile placiliscie za przylacze elektryczne z odbiorem :lol:

Witam

Ok 1500 w maju.Było taniej niz u innych.Pan Bogdan jest na liscie. Pozdrawiam.Niedługo będzie robił u nas elektrykę to wystawię opinię, ale generalnie jest juz z polecenia od znajomych.

pozdrawiam

Czy lepiej razem rozmawiac o cenie tzn przylacze + elektryka (jakie sa ceny elektryki domek mam w podobnym metrazu .)

Agnieszka1 - jeśli chodzi o kominek, to żeby miał 24kW mocy to musi to być wielkie bydlę, bo już takie 18kW są bardzo duże. jeśli jest przeciętnych rozmiarów to widocznie ma faktycznie jakieś 14kW. moim zdaniem reklamacja byłaby jak najbardziej zasadna - kominek nie odpowiada swojej specyfikacji, ergo sprzedali ci nie to co chciałaś kupić.

Tylko trzeba miec jeszcze na to fakture od firmy, ktora istnieje, a nie na blankiecie z Makro i pieczatka prawie z kartofla.