bryta 16.11.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Dostalam w koncu warunki z wodociagow po 6 miesiadach uf.... witam wszystkich i gratulacje bryta wreszczcie sie doczekałas To moze wyjdzie ze razem zaczniemy od wiosny Czy robisz w tym roku przylacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 16.11.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ile placiliscie za przylacze elektryczne z odbiorem ja bedę płacić 1990zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.11.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ile placiliscie za przylacze elektryczne z odbiorem ja bedę płacić 1990zł Ja jeszcze nie rozmawialam z elektrykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 16.11.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 no i projekt to mamy tylko wstepny mysle ze do grudnia zdecydujemy bo dopiero bedzie mój maz bo sama nie decyduje jaki i dopiero zamówie i mysle ze z papierami wyrobie sie do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 16.11.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 NO TO BEDZIEMY RAZEM W NASTEPNYM ROKU BUDOWAC to nie będę sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.11.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witam środkowo - już w domku jak tam zimno było w Maciejewie..podobno słabo grzeją.... a nie wybieracie sie tam na sylwestra??? Jest to niestety stały problem Maciejewa - dogrzanie niektórych pomieszczeń, ale za to jedzonko mają przednie Sylwester w tym roku w mieszkaniu sasiadka pytała..bo ona tam sie wybiera z towarzystwem...( forumowa Ulamach) oo i pewnie przeczyta o tych niedogrzanych pomieszczeniach....tez wiem ze jedzonko jest tam super!! ale z innej strony słyszałam ze niedobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.11.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ile placiliscie za przylacze elektryczne z odbiorem Ja płacę 1480 zł. +7% z odbiorem - Pan Bogumił z listy. Niesamowicie miły i słowny człowiek. Jeszcze u mnie trwa wykonanie bo ENEA sobie leci w kulki - monopolista pier......... Dziś musiałem pożyczyć agregat 90 zł./dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.11.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 no i projekt to mamy tylko wstepny mysle ze do grudnia zdecydujemy bo dopiero bedzie mój maz bo sama nie decyduje jaki i dopiero zamówie i mysle ze z papierami wyrobie sie do wiosny tylko pamietaj zeby dopasowac projekt do WZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.11.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ile placiliscie za przylacze elektryczne z odbiorem Ja płacę 1480 zł. +7% z odbiorem - Pan Bogumił z listy. Niesamowicie miły, słowny człowiek. Jeszcze u mnie trwa wykonanie bo ENEA sobie leci w kulki - monopolista pier......... Dziś musiałem pożyczyć agregat 90 zł./dzień A rozmawiales moze o kosztach elektryki i np alarmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.11.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ile placiliscie za przylacze elektryczne z odbiorem Ja płacę 1480 zł. +7% z odbiorem - Pan Bogumił z listy. Niesamowicie miły, słowny człowiek. Jeszcze u mnie trwa wykonanie bo ENEA sobie leci w kulki - monopolista pier......... Dziś musiałem pożyczyć agregat 90 zł./dzień A rozmawiales moze o kosztach elektryki i np alarmu Do tego mam własną wszystkomającą ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.11.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Z czego i jakiej średnicy robiliście czerpnię powietrza do kominka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 16.11.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 no i projekt to mamy tylko wstepny mysle ze do grudnia zdecydujemy bo dopiero bedzie mój maz bo sama nie decyduje jaki i dopiero zamówie i mysle ze z papierami wyrobie sie do wiosny tylko pamietaj zeby dopasowac projekt do WZ WZ juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 16.11.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Z czego i jakiej średnicy robiliście czerpnię powietrza do kominka ?? Rura kanalizacyjna pomarańczowa fi 150. Tyle się o tym wszędzie pisze ale nic gotowego na tą okoliczność nie ma. Przepustnice nie pasują, kominki nie są przygotowane na podłączenie, kratki elewacyjne mają inną średnicę itp, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.11.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Z czego i jakiej średnicy robiliście czerpnię powietrza do kominka ?? Rura kanalizacyjna pomarańczowa fi 150. my tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.11.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Dzieki Szydas juz spisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 16.11.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Bryta sorry chodziło mi oczywiście o Pana Bogumiła - a nie Bogdana .Sama go umieściłam na liście i ciągle mylę. Właśnie nam wycenia elektrykę, na dniach będę znała cenę to napiszę. Ale to zależy od wielu czynników. My zdecydowaliśmy się na jedną osobę od przyłacza i elektryki, bo mamy go z polecenia.A czy to będzie taniej razem to nie wiem. Tomadyna - słyszę,że u ciebie robi też Pan Bogumił. U nas PL zrobil bez zastrzezen - jak dalej to wkrótce dam znać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.11.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ile placiliscie za przylacze elektryczne z odbiorem we wrześniu płaciłam 1600 z odbiorami (złącze kablowe już było zrobione). Przyłącze wykonał pan Wieczorek (z polecenia bikosy ). Bardzo miło, sprawnie i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.11.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ile placiliscie za przylacze elektryczne z odbiorem we wrześniu płaciłam 1600 z odbiorami (złącze kablowe już było zrobione). Przyłącze wykonał pan Wieczorek (z polecenia bikosy ). Bardzo miło, sprawnie i solidnie. Czy on jest na liscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.11.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 To ja tez teraz z innym tematem. Czy ktos zna doktorow z zakresu ginekologii ( licze na szydasa ) o nazwiskach - Walknowska, Bielewicz? Chodzi mi o to , ktora z tych osob lepiej poprowadzi ciążę. Agnieszka, gratulacje! Prof. Walknowska była (może nadal jest) ordynatorem położnictwa na Unii. Ale porodówkę na Unii Lubelskiej niemiło wspominam (choć może to jeszcze inne czasy były). Na Pomorzanach było zdecydowanie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.11.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ile placiliscie za przylacze elektryczne z odbiorem we wrześniu płaciłam 1600 z odbiorami (złącze kablowe już było zrobione). Przyłącze wykonał pan Wieczorek (z polecenia bikosy ). Bardzo miło, sprawnie i solidnie. Czy on jest na liscie Nie jestem na bieżąco z listą , ale namiary wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts