bryta 16.11.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ile placiliscie za przylacze elektryczne z odbiorem we wrześniu płaciłam 1600 z odbiorami (złącze kablowe już było zrobione). Przyłącze wykonał pan Wieczorek (z polecenia bikosy ). Bardzo miło, sprawnie i solidnie. Czy on jest na liscie Nie jestem na bieżąco z listą , ale namiary wysłałam na priv Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 16.11.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Z czego i jakiej średnicy robiliście czerpnię powietrza do kominka ?? rura kanalizacyjna pomarańczowa fi 160 - ale w chudziaku i tak pan ze studia kominkowego zredukował do 100 tki .. bo wkład kominkowy ma na wlocie fi 100 .. jedno jest pewne, jak otworzę szybry - górny i dolny - to powietrze aż furczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 16.11.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 witam forumowiczów wieczorkiem,za namiary na kierownika budowy będę bardzo wdzięczny,często piszecie o "liście", jak na nią zernkąc i czy tam kogoś znajdę?pozdrawiamtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.11.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 wiem, że pytanie było niedawno, ale wszystko tak szybko się zmienia... po ile teraz chodzą tynki wewnętrzne cementowo-wapienne? interesuje mnie koszt całkowity (materiał+robocizna). dostałem cenę, która mnie z nóg zwaliła, ale może to jest już przeciętna cena.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 16.11.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 wiem, że pytanie było niedawno, ale wszystko tak szybko się zmienia... po ile teraz chodzą tynki wewnętrzne cementowo-wapienne? interesuje mnie koszt całkowity (materiał+robocizna). dostałem cenę, która mnie z nóg zwaliła, ale może to jest już przeciętna cena.... Rok temu dostałem paskarską na owe czasy cenę 34 zł/m2 za cem-wap z przecierką gipsową. Ile teraz krzyczą nie wiem. A Ty jaką masz cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 16.11.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 To ja tez teraz z innym tematem. Czy ktos zna doktorow z zakresu ginekologii ( licze na szydasa ) o nazwiskach - Walknowska, Bielewicz? Chodzi mi o to , ktora z tych osob lepiej poprowadzi ciążę. Agnieszka, gratulacje! Prof. Walknowska była (może nadal jest) ordynatorem położnictwa na Unii. Ale porodówkę na Unii Lubelskiej niemiło wspominam (choć może to jeszcze inne czasy były). Na Pomorzanach było zdecydowanie lepiej. ja rodziłam na unii i tez nie miło wspominam to,a właśnie słyszałam ze a pomorzanach jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vonn 16.11.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witam Mam pytanie do speców Potrzebuję jutro sprawdzić na mapce geodezyjnej jedną działkę w Kołbaskowie. Wg informacji mojego znajomego trzeba w tej sprawie pojechać do Police, do "jakiegos" Wydziału Kartografii... Wygooglałem coś takiego: Powiatowy Ośrodek Dokumentacji Geodezyjnej i Kartograficznej w Policach, ul. Kresowa 32 - czy to to? Niestety nie mam za wiele czasu na szukanie... Z góry dziękuję za pomoc i cóż... obiecuję pytać o więcej Pzdr. Vonn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.11.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 wiem, że pytanie było niedawno, ale wszystko tak szybko się zmienia... po ile teraz chodzą tynki wewnętrzne cementowo-wapienne? interesuje mnie koszt całkowity (materiał+robocizna). dostałem cenę, która mnie z nóg zwaliła, ale może to jest już przeciętna cena.... Rok temu dostałem paskarską na owe czasy cenę 34 zł/m2 za cem-wap z przecierką gipsową. Ile teraz krzyczą nie wiem. A Ty jaką masz cenę? hmmm.. ja dostałem 36 zł/m2.... KAS01 miał w tym roku ekipę, która brała mniej niż połowę tego, ale już są w Norwegii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.11.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 To ja tez teraz z innym tematem. Czy ktos zna doktorow z zakresu ginekologii ( licze na szydasa ) o nazwiskach - Walknowska, Bielewicz? Chodzi mi o to , ktora z tych osob lepiej poprowadzi ciążę. Agnieszka, gratulacje! Prof. Walknowska była (może nadal jest) ordynatorem położnictwa na Unii. Ale porodówkę na Unii Lubelskiej niemiło wspominam (choć może to jeszcze inne czasy były). Na Pomorzanach było zdecydowanie lepiej. Prof. Walknowska dalej jest szefem na Unii, czyli niedługo w Policach, bo się przenoszą. Do tej pory Police były bardzo dobrym miejscem do rodzenia, dr Bielewicz pracuje właśnie tam. Nie wiadomo jak będzie po przeprowadzkach, kto zostanie w Policach ze starego zespołu. W samym Szczecinie polecam Zdroje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 16.11.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witam Mam pytanie do speców Potrzebuję jutro sprawdzić na mapce geodezyjnej jedną działkę w Kołbaskowie. Wg informacji mojego znajomego trzeba w tej sprawie pojechać do Police, do "jakiegos" Wydziału Kartografii... Wygooglałem coś takiego: Powiatowy Ośrodek Dokumentacji Geodezyjnej i Kartograficznej w Policach, ul. Kresowa 32 - czy to to? Niestety nie mam za wiele czasu na szukanie... Z góry dziękuję za pomoc i cóż... obiecuję pytać o więcej Pzdr. Vonn Tak to to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vonn 16.11.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Thx. To jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.11.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witam Mam pytanie do speców Potrzebuję jutro sprawdzić na mapce geodezyjnej jedną działkę w Kołbaskowie. Wg informacji mojego znajomego trzeba w tej sprawie pojechać do Police, do "jakiegos" Wydziału Kartografii... Wygooglałem coś takiego: Powiatowy Ośrodek Dokumentacji Geodezyjnej i Kartograficznej w Policach, ul. Kresowa 32 - czy to to? Niestety nie mam za wiele czasu na szukanie... Z góry dziękuję za pomoc i cóż... obiecuję pytać o więcej Pzdr. Vonn dobrze wygooglałeś, to właściwe miejsce. Obsługa sprawna, trzeba tylko kilka złotych wziąć ze sobą. A tak wogóle witamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.11.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 witam forumowiczów wieczorkiem, za namiary na kierownika budowy będę bardzo wdzięczny, często piszecie o "liście", jak na nią zernkąc i czy tam kogoś znajdę? pozdrawiam tomek trzeba napisać do Klausa, link choćby w mojej stopce - tylko nie zapomnijcie poprawić adresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vonn 16.11.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Biorę stówkę... Mam nadzieję, że starczy. Hmm czynne zapewne o 8:00 ? Czy jest szansa, że zaczynają o 7:30 ? Tego nie wygooglałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.11.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Biorę stówkę... Mam nadzieję, że starczy. Hmm czynne zapewne o 8:00 ? Czy jest szansa, że zaczynają o 7:30 ? Tego nie wygooglałem od 8.00 na pewno, ale czy wcześniej to już nie pamiętam, dawno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 16.11.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 To ja tez teraz z innym tematem. Czy ktos zna doktorow z zakresu ginekologii ( licze na szydasa ) o nazwiskach - Walknowska, Bielewicz? Chodzi mi o to , ktora z tych osob lepiej poprowadzi ciążę. Agnieszka, gratulacje! Prof. Walknowska była (może nadal jest) ordynatorem położnictwa na Unii. Ale porodówkę na Unii Lubelskiej niemiło wspominam (choć może to jeszcze inne czasy były). Na Pomorzanach było zdecydowanie lepiej. Prof. Walknowska dalej jest szefem na Unii, czyli niedługo w Policach, bo się przenoszą. Do tej pory Police były bardzo dobrym miejscem do rodzenia, dr Bielewicz pracuje właśnie tam. Nie wiadomo jak będzie po przeprowadzkach, kto zostanie w Policach ze starego zespołu. W samym Szczecinie polecam Zdroje. Witam! Tak się składa, że całą moja ciążę prowadziła prof.Walknowska. I jestem bardzo zadowolona. Coprawda to juz jakiś czas temu było (czytaj: 12lat). I rodziłam też na Unii Lubelskiej. Ja mam dobre doświadczenia, choć taki czas temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 16.11.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Za tynki 34-36 zl za m2 to troche dużo. My też szukamy ekipy na kwiecień, wstepnie rozmawialismy z Panem K. z listy - za 2 warstwy bierze 22 zł, ale to jest dość chropowate i trzeba gładź gipsową za ok 10 zł m2. Ale mamy jeszcze namiary na tańszych - jak sprawdzimy referencje i przetestujemy - to dam namiar.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 16.11.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Biorę stówkę... Mam nadzieję, że starczy. Hmm czynne zapewne o 8:00 ? Czy jest szansa, że zaczynają o 7:30 ? Tego nie wygooglałem Zaczynają 7.30 ale chyba nie liczysz , że panie o tej godzinie juz ciężko beda pracowały , przecież kawę trzeba rano spić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 16.11.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 To ja tez teraz z innym tematem. Czy ktos zna doktorow z zakresu ginekologii ( licze na szydasa ) o nazwiskach - Walknowska, Bielewicz? Chodzi mi o to , ktora z tych osob lepiej poprowadzi ciążę. Agnieszka, gratulacje! Prof. Walknowska była (może nadal jest) ordynatorem położnictwa na Unii. Ale porodówkę na Unii Lubelskiej niemiło wspominam (choć może to jeszcze inne czasy były). Na Pomorzanach było zdecydowanie lepiej. Prof. Walknowska dalej jest szefem na Unii, czyli niedługo w Policach, bo się przenoszą. Do tej pory Police były bardzo dobrym miejscem do rodzenia, dr Bielewicz pracuje właśnie tam. Nie wiadomo jak będzie po przeprowadzkach, kto zostanie w Policach ze starego zespołu. W samym Szczecinie polecam Zdroje. Witam! Tak się składa, że całą moja ciążę prowadziła prof.Walknowska. I jestem bardzo zadowolona. Coprawda to juz jakiś czas temu było (czytaj: 12lat). I rodziłam też na Unii Lubelskiej. Ja mam dobre doświadczenia, choć taki czas temu. Jesli chodzi o opinie na temat rodzenia w Policach to słyszałem różne opinie i dobre i złe. Jak moja zonka tam rodziła to niepodzielnie królował tam dr Głaz jr. i wszystkie kobitki chciały żeby on im prowadził ciąże. Moją prowadził dr Zarzycki i sobie go chwaliła. Teraz nie wiem dokładnie jakie u nas sa doktory, z wygód na pewno mozna wymienic mozliwośc rodzenia w osobnej sali a nie trzy na raz na porodówce, w wannie i cos tam jeszce słyszałem z opowiadań kolezanek. Ogólnie sam szpital robi lepsze wrazenie na zewnątrz i wewnątrz niż te stare szczecińskie. Mam go za oknem więc jak ktoś tam z was miałby ochotę poleżeć czego nikomu oczywiście nie życzę to moge mu czasami pomachać przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.11.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Za tynki 34-36 zl za m2 to troche dużo. My też szukamy ekipy na kwiecień, wstepnie rozmawialismy z Panem Kopysiem z listy - za 2 warstwy bierze 22 zł, ale to jest dość chropowate i trzeba gładź gipsową za ok 10 zł m2. Ale mamy jeszcze namiary na tańszych - jak sprawdzimy referencje i przetestujemy - to dam namiar. Pozdrawiam. no tak... tylko u mnie to startujemy z tynkami w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts