Teska 14.02.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Ivette oooo???? w pracy?? czytałam ze juz masz zakupione drzwi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MamaTA i Tatuj 14.02.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Witam Tez jedziemy do wawy ale korcze z braku czasu i zakrecenia zapomnialem znaczy niezdazylem sie zarejstrowac jak nas wposzcza to oki a jak nie to tez oki . Jak wogole sie wybieracie praojcze napisz moze mi na priv pociagiem czy jak ?? napewno niezostaniemy do niedzieli w sobote musze byc wieczorem w domu. Do: Mariusz r dziekuje ci ale juz mam kontenerek zakupilem wydaje mi sie w dobrej cenie. Piatek 13 wydawal mi sie ze bedzie dobry a jednak skonczyl sie zle zlodziejaszki uszkodzili mi samochodzik transportowy znaczy zuk-a co bedzie mnie kosztowac sic W dobrej robia mi droge z blota na gruzy hehe zrywaja leko warstwe i wysypuja gruz ubijajac go niewiem czy da to doby efekt ale pewnie lepszy niz bloto. Walentynkowe zyczenia milosci w groinie domowym i forumowym dla wszyskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 14.02.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Piątek 13-tego zwykle był dla mnie super- a tu niemiła niespodzianka- nie mogłam zamówić wszystkich okienek bo mają problemy z wygięciem profilu w łuk o promieniu mniejszym niż 40cm Muszę poszukać gdzie indziej albo zrezygnować z udziwnień Miłego weekendu pełnego miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.02.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Witam wszystkich ciepło i Walentynkowo! Mam nadzieję, że wszyscy są dziś szczęśliwi Ulcia i Krzyś oraz Teska namiary na ziemię wysłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.02.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 didi to do mnie nie doszło Józia S czytałas? czy to już nieaktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.02.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Witam wszystkich .... ...ech nikogo niet...a moze ktosik dzisiaj tutaj zagladnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 15.02.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Dzień dobry wszystkim jestem na forum przeglądam i tylko Teska jak przystało na liderkę zawsze na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.02.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Iwonka ech choróbsko mnie złapało.....a co mozna robic w domciu..posprzatane, obiadek ugotowany...i okupanta syna niet... wiec komputerek tylko do mojej dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 15.02.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Teska czyzby grypka? proponuję miksturkę może postawi na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.02.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 wzięłam aspirynkę , herbatka z miodem i cytrynką....ech nio i na budowe mnie ciagnie...jechać czy nie... chyba pojade ale pozniej.. w kominku przepalę..posiedze, połażę po polu...hihihi to jakies zboczonko jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 15.02.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 dzisiaj też jadę na działkę popatrzę pomarzę mam nadzieję że uporam się z ........papierami do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.02.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Iwonka uporasz sie... fajnie jest tak pojechac i popatzrec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.02.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Iwona G: wypraszam sobie takie insynuacje jako by mnie ty dzis nie było... wczoraj również czuwałem...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.02.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Maksiu..... a nie było Ciebie rankiem teraz sie odezwałeś... pozdrów Agę i Małgosi to daj buziaczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 15.02.2004 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 no witam witam. ale się rozpisaliście przez tydzień nie czytałem bo z rodzinką szusowałem na stokach Karpacza. Było cudownie i pierwszy raz tej zimy cieszyłem się ze śniegu ale teraz koniec proszę o wyłączenie zimy, a na salony zapraszam słoneczną i ciepłą wiosnę. walentynkowo pozdrawiamy wszystkich forumowiczów cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 15.02.2004 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 No i po przerwie Delegacja,Walentnki,super kolacja,kino(2-raz Ostatni Samuraj-jak ja lubię te sztukę walki iajdo,ju-jtsu.Niestety mój miecz[katana] to imitacja ale też tak ostry)goście-goście i wiele innego przyjemnego Super ten wekendzik. A teraz to już praca praca praca! Cdn. szukania okien!Ach ten kolor szary ?? Lepiej okleina czy domieszka w strukturze??Zestawienia wkrótce!! Już nawet w Nowogardzie szukam-są 3 fabryczki!! Teska-przeziębienie trwa, leczone -7 dni ,a nieleczone tydzień. z grypą to już nie ma zabawy(wyrko na kilka dni) Ale nie ma jak dobra naleweczka....tylko już bez lodziku he he :wink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.02.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Mariusz r dzięki...myslałam ze lepiej mi już....ale nic błednego...ledwo zipię, wstałam coby jechac na budowie ups zeby do piątku przeszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.02.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 witajcie wszyscy.... a mam zapytanko czy ktoś był w kinie na filmie: "nigdy w życiu" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.02.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Witam w nowym tygodniu, dość owocnym tygodniu, dwa dni siedzenia w domku dobrze mi zrobily, dziś już czuje się o wiele lepiej, myśle do spotkania w warszawie będę jak nowypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.02.2004 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 MamaTA i Tatuj: co do wyjazdu do warszawy to musisz pogadać z dziewczynami, Ivette, Teską, Joasia Jasia lub SP, bo one jada w sobote rano, ja natomiast wybieram sie tam o dzień wcześniejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts