delf 17.11.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 To ja tez teraz z innym tematem. Czy ktos zna doktorow z zakresu ginekologii ( licze na szydasa ) o nazwiskach - Walknowska, Bielewicz? Chodzi mi o to , ktora z tych osob lepiej poprowadzi ciążę. dr Ronin-Walknowska jest świetną specjalistką od spraw ciężkich, trudnych ciąży i dziwnych przypadków, pracuje na Unii; jesli u ciebie (ej, to u ciebie? ) jest wszystko w porządku, to polecałabym jakiegoś mniej zapracowanego lekarza, bliżej domciu. Kiedy na pewiem czas przejęła moją ciążę, to miałam wrażenie, że jestem postrzegana, jak "ciekawy przypadek", a nie jako kobieta w ciąży - tylko, że wtedy akurat ja byłam najmniej ważna i mi to nie przeszkadzało. Merytorycznie bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.11.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 dziewczyny nie straszcie, bo ja muszę na Unii rodzić prosze powiedzcie, że bedzie ok. a czemu muszę na unii?? nie lepiej na pomorzanach, też slyszalam dobre opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.11.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.11.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Z czego i jakiej średnicy robiliście czerpnię powietrza do kominka ?? Rura kanalizacyjna pomarańczowa fi 150. Tyle się o tym wszędzie pisze ale nic gotowego na tą okoliczność nie ma. Przepustnice nie pasują, kominki nie są przygotowane na podłączenie, kratki elewacyjne mają inną średnicę itp, itd. rura prostokątna, biała, wentylacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.11.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 dziewczyny nie straszcie, bo ja muszę na Unii rodzić prosze powiedzcie, że bedzie ok. a czemu muszę na unii?? nie lepiej na pomorzanach, też slyszalam dobre opinie Ja jestem "dziwnym przypadkiem" który musi być pod jednoczesna opieka hematologa (na wszelki wypadek). Przeciez operację to tylko Unia zdecydowała się przeprowadzić, bo inne szpitale "się bały" (pewnie bardziej chodziło o to, że trzeba mi było podawać dość drogi lek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.11.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 dziewczyny nie straszcie, bo ja muszę na Unii rodzić prosze powiedzcie, że bedzie ok. a czemu muszę na unii?? nie lepiej na pomorzanach, też slyszalam dobre opinie Ja jestem "dziwnym przypadkiem" który musi być pod jednoczesna opieka hematologa (na wszelki wypadek). Przeciez operację to tylko Unia zdecydowała się przeprowadzić, bo inne szpitale "się bały" (pewnie bardziej chodziło o to, że trzeba mi było podawać dość drogi lek). aha.... Napewno będzie wszystko ok, a tak wogóle to kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.11.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 dziewczyny nie straszcie, bo ja muszę na Unii rodzić prosze powiedzcie, że bedzie ok. a czemu muszę na unii?? nie lepiej na pomorzanach, też slyszalam dobre opinie Ja jestem "dziwnym przypadkiem" który musi być pod jednoczesna opieka hematologa (na wszelki wypadek). Przeciez operację to tylko Unia zdecydowała się przeprowadzić, bo inne szpitale "się bały" (pewnie bardziej chodziło o to, że trzeba mi było podawać dość drogi lek). oczywiscie, że wszytsko będzie OK; poza tym, tak naprawde te wszytskie różowe pokoje, cicha muzyka itp., itd., sa ważne, jak wszystko jest dobrze i książkowo, a jak wiesz, że cos może się wydarzyc, albo walczysz o ciążę, to i seicento do Łodzi pojedziesz,a tam poczekasz pare godzin na upragnioną wizytę (vide ja) i pozwolisz wycieczce studentów medycyny oglądać się w "najseksowniejszej" z pozycji i wykonać 38 razy USG i na Unii urodzisz. Poza tym ty twarda sztuka jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 17.11.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 dziewczyny nie straszcie, bo ja muszę na Unii rodzić prosze powiedzcie, że bedzie ok. a czemu muszę na unii?? nie lepiej na pomorzanach, też slyszalam dobre opinie Ja jestem "dziwnym przypadkiem" który musi być pod jednoczesna opieka hematologa (na wszelki wypadek). Przeciez operację to tylko Unia zdecydowała się przeprowadzić, bo inne szpitale "się bały" (pewnie bardziej chodziło o to, że trzeba mi było podawać dość drogi lek). Wychodzę z założenia, że jak jest jakieś prawdopodobieństwo zagrożenia, to w szpitalu klinicznym jednak bezpieczniej urodzić, nawet jeśli położne na oddziale są opryskliwe i mało uczynne (a przynajmniej tak było 11 lat temu). Znajomej na Unii uratowali życie, jakby rodziła gdzie indziej, to pewnie przejechałaby się na tamten świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 17.11.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A ja tak z innej beczki - wypalę z tematem budowlanym : Znacie hurtownie Extra-dach z Krakowskiej i Vel-dach z Niebuszewa? Bo dach u nich chciałam kupić. Zostały te dwie firmy na placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 17.11.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Witam Ale nam się dzieciowy wątek zrobił Agnieszka1 ogromne gratulacje !!! Ja rodziłam dwa razy w Miejskim (były Kolejowy) polecam .... chociaż ostatnio nas trochę przetrzymali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.11.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 dziewczyny nie straszcie, bo ja muszę na Unii rodzić prosze powiedzcie, że bedzie ok. Didi będzie dobrze, przecież my wszyscy tutaj będziemy kciuki trzymali no i na pewno w szpitalu będziesz pod dobrą opieką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.11.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ja rodziłam dwa razy w Miejskim (były Kolejowy) polecam .... chociaż ostatnio nas trochę przetrzymali Moje koleżanki też tam rodziły...ale ja jakoś nie mogę się przekonać do tego szpitala w sumie to nie wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.11.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 dziewczyny nie straszcie, bo ja muszę na Unii rodzić prosze powiedzcie, że bedzie ok. a czemu muszę na unii?? nie lepiej na pomorzanach, też slyszalam dobre opinie Ja jestem "dziwnym przypadkiem" który musi być pod jednoczesna opieka hematologa (na wszelki wypadek). Przeciez operację to tylko Unia zdecydowała się przeprowadzić, bo inne szpitale "się bały" (pewnie bardziej chodziło o to, że trzeba mi było podawać dość drogi lek). aha.... Napewno będzie wszystko ok, a tak wogóle to kiedy http://bd.lilypie.com/Q2X4p2?r=a5340bb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 17.11.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ja rodziłam dwa razy w Miejskim (były Kolejowy) polecam .... chociaż ostatnio nas trochę przetrzymali Moje koleżanki też tam rodziły...ale ja jakoś nie mogę się przekonać do tego szpitala w sumie to nie wiem czemu Ja tam polecam, ładne nowe sale porodowe, personel sympatyczny... wprawdzie wrażenia też bardzo zależą od przebiegu porodu... ale ja ekspresowa dziewczyna jestem także wspominam miło... chociaż ostatnim razem trochę przegięłam z szybkością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.11.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Liczę na te Wasze kciuki i oczywiście na mojego męża, który przy pierwszym porodzie był baardzo pomocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.11.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ja rodziłam dwa razy w Miejskim (były Kolejowy) polecam .... chociaż ostatnio nas trochę przetrzymali Moje koleżanki też tam rodziły...ale ja jakoś nie mogę się przekonać do tego szpitala w sumie to nie wiem czemu ja tez rodziłam, potwierdzam, że jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.11.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 http://foto.m.onet.pl/_m/9494f9da546d03fe04afb0074bdc3c12,5,19,0.jpg http://foto.m.onet.pl/_m/70bf09b14055339f091b202f515c3576,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.11.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 To powyzej, to moja kuchnia, a poniżej CYTAT DNIA (dla mnie bomba!): Biatlonistka Malgorzata Ruchala:"Na pewno po slubie nie bede nosila podwójnego nazwiska, bo mój narzeczony nazywa sie Piotr Bosko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 17.11.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 dziewczyny nie straszcie, bo ja muszę na Unii rodzić prosze powiedzcie, że bedzie ok. a czemu muszę na unii?? nie lepiej na pomorzanach, też slyszalam dobre opinie Ja jestem "dziwnym przypadkiem" który musi być pod jednoczesna opieka hematologa (na wszelki wypadek). Przeciez operację to tylko Unia zdecydowała się przeprowadzić, bo inne szpitale "się bały" (pewnie bardziej chodziło o to, że trzeba mi było podawać dość drogi lek). Wychodzę z założenia, że jak jest jakieś prawdopodobieństwo zagrożenia, to w szpitalu klinicznym jednak bezpieczniej urodzić, nawet jeśli położne na oddziale są opryskliwe i mało uczynne (a przynajmniej tak było 11 lat temu). Znajomej na Unii uratowali życie, jakby rodziła gdzie indziej, to pewnie przejechałaby się na tamten świat. No na Unii jest dobrze jesli potrzebna jakas dodatkowa opieka. Moj syn urodzil sie w Policach, ale potrzebowal natychmiastowej pomocy chirurga i klops. Police nie maja chirurgi dzieciecej. Zabrali go wiec karetka na Unii a ja zostalam w Policach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 17.11.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 delf, ale masz fajną kuchnię, takie "zimowe kolory" Didi, no jasne, że będziemy trzymać kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts