Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Ja rodziłam dwa razy w Miejskim (były Kolejowy) polecam :D .... chociaż ostatnio nas trochę przetrzymali :evil:

Moje koleżanki też tam rodziły...ale ja jakoś nie mogę się przekonać do tego szpitala :roll: w sumie to nie wiem czemu :roll:

ja tez rodziłam, potwierdzam, że jest fajnie :wink:

hmm no to musze to rozważyć 8) :wink:

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Mam już w kuchni wszelkie sprzęty, wszystko zamawiane przez Internet, jak coś, to służę radą 8)

no to radź :wink: bo ja ciągle przed trudnymi wyborami :roll:

też już mamy kuchnię zamontowaną (bezpośrednio u poleconego stolarza za 50% ceny studia kuchennego) - okap kupiłem w sklepie : GLOBALO zaś pozostały sprzęt AGD (lodówka, piekarnik, płyta, zmywarka, zlewozmywak i bateria) w Megamedia - ogólnie wyszło bardzo zacnie .. :lol: :lol: 8) 8)

Mam już w kuchni wszelkie sprzęty, wszystko zamawiane przez Internet, jak coś, to służę radą 8)

też już mamy kuchnię zamontowaną (bezpośrednio u poleconego stolarza za 50% ceny studia kuchennego) - okap kupiłem w sklepie : GLOBALO zaś pozostały sprzęt AGD (lodówka, piekarnik, płyta, zmywarka, zlewozmywak i bateria) w Megamedia - ogólnie wyszło bardzo zacnie .. :lol: :lol: 8) 8)

no to super, a zdjęcia będą? :wink: :D

ja też zamówię przez internet już to wiem ...tylko najpierw musze się zdecydować co chcę :roll: prawie wszystko wybrane zostala tylko lodówka, a chcę jakąś do zabudowy, może coś polecicie :roll:

no to super, a zdjęcia będą? :wink: :D

ja też zamówię przez internet już to wiem ...tylko najpierw musze się zdecydować co chcę :roll: prawie wszystko wybrane zostala tylko lodówka, a chcę jakąś do zabudowy, może coś polecicie :roll:

ze zdjęciami trochę gorzej - co prawda mieszkamy już w Dobrej ale jeszcze na kartonach .. :wink: - jak się trochę pozbieramy to oczywiście prześlemy :lol:

co do lodówki, to ja koniecznie chcialem dwu-agregatową, a że od 10 lat mam Whirlpoola który się świetnie sprawował, dlatego kupiłem chłodziarko-zamrażarkę Whirlpool ART 483-4 .. (która tak przy okazji okazała się najtańszą dwu-agregatową chłodziarko-zamrażarką w sklepach :) )

ze zdjęciami trochę gorzej - co prawda mieszkamy już w Dobrej ale jeszcze na kartonach .. :wink: - jak się trochę pozbieramy to oczywiście prześlemy :lol:

co do lodówki, to ja koniecznie chcialem dwu-agregatową, a że od 10 lat mam Whirlpoola który się świetnie sprawował, dlatego kupiłem chłodziarko-zamrażarkę Whirlpool ART 483-4 .. (która tak przy okazji okazała się najtańszą dwu-agregatową chłodziarko-zamrażarką w sklepach :) )

oj peterz nie musicie specjalnie glancować kuchni, to nie zdjęcia do katalogu :wink: mam nadzieję że nie każecie nam długo czekać na fotki :lol:

Też mamy Whirpoola parę lat i jesteśmy zadowoleni

czemu chciałeś dwa agregaty?

To powyzej, to moja kuchnia

Super :D a jaki porządek :lol: 8)

pół godziny przed zdjęciem sprzątałam :wink:

a zlewozmywak też, bo szukam taniego dwukomorowego, okragłego, takiego 78x50cm

Didi taki znalazłam w sklepie polecanym przez peterz http://www.megamedia.pl/zlewozmywak-teka-dr-80-2c-stal.php?off=4