monka 17.11.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ja rodziłam dwa razy w Miejskim (były Kolejowy) polecam .... chociaż ostatnio nas trochę przetrzymali Moje koleżanki też tam rodziły...ale ja jakoś nie mogę się przekonać do tego szpitala w sumie to nie wiem czemu ja tez rodziłam, potwierdzam, że jest fajnie hmm no to musze to rozważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.11.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 delf, ale masz fajną kuchnię, takie "zimowe kolory" Didi, no jasne, że będziemy trzymać kciuki! kolor za szyba to delikatna szarość, nie widac tego, więc piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 17.11.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 CYTAT DNIA (dla mnie bomba!): Biatlonistka Malgorzata Ruchala: "Na pewno po slubie nie bede nosila podwójnego nazwiska, bo mój narzeczony nazywa sie Piotr Bosko" Oplułam ekran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 17.11.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ja tez trzymam za Didi kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.11.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 To powyzej, to moja kuchnia super to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.11.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 To powyzej, to moja kuchnia, a poniżej CYTAT DNIA (dla mnie bomba!): Biatlonistka Malgorzata Ruchala: "Na pewno po slubie nie bede nosila podwójnego nazwiska, bo mój narzeczony nazywa sie Piotr Bosko" Ty chcesz abym umarła ze smiechu??????? O ludzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.11.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 http://bd.lilypie.com/Q2X4p2?r=a5340bb to już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.11.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Rany! dziwczyny, zaraz chyba wykasuje ten post, bo mi tu strasznych szkód narobicie w ludziach i sprzęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 17.11.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Rany! dziwczyny, zaraz chyba wykasuje ten post, bo mi tu strasznych szkód narobicie w ludziach i sprzęcie! kuchnia super!!!!!! cytat tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 17.11.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 To powyzej, to moja kuchnia Super a jaki porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.11.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 To powyzej, to moja kuchnia Super a jaki porządek pół godziny przed zdjęciem sprzątałam Mam już w kuchni wszelkie sprzęty, wszystko zamawiane przez Internet, jak coś, to służę radą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.11.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Mam już w kuchni wszelkie sprzęty, wszystko zamawiane przez Internet, jak coś, to służę radą no to radź bo ja ciągle przed trudnymi wyborami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.11.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Liczę na te Wasze kciuki i oczywiście na mojego męża, który przy pierwszym porodzie był baardzo pomocny. Bedziemy trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.11.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 To powyzej, to moja kuchnia Super a jaki porządek pół godziny przed zdjęciem sprzątałam Mam już w kuchni wszelkie sprzęty, wszystko zamawiane przez Internet, jak coś, to służę radą a zlewozmywak też, bo szukam taniego dwukomorowego, okragłego, takiego 78x50cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 17.11.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Mam już w kuchni wszelkie sprzęty, wszystko zamawiane przez Internet, jak coś, to służę radą no to radź bo ja ciągle przed trudnymi wyborami też już mamy kuchnię zamontowaną (bezpośrednio u poleconego stolarza za 50% ceny studia kuchennego) - okap kupiłem w sklepie : GLOBALO zaś pozostały sprzęt AGD (lodówka, piekarnik, płyta, zmywarka, zlewozmywak i bateria) w Megamedia - ogólnie wyszło bardzo zacnie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.11.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Mam już w kuchni wszelkie sprzęty, wszystko zamawiane przez Internet, jak coś, to służę radą no to radź bo ja ciągle przed trudnymi wyborami też już mamy kuchnię zamontowaną (bezpośrednio u poleconego stolarza za 50% ceny studia kuchennego) - okap kupiłem w sklepie : GLOBALO zaś pozostały sprzęt AGD (lodówka, piekarnik, płyta, zmywarka, zlewozmywak i bateria) w Megamedia - ogólnie wyszło bardzo zacnie .. no to super, a zdjęcia będą? ja też zamówię przez internet już to wiem ...tylko najpierw musze się zdecydować co chcę prawie wszystko wybrane zostala tylko lodówka, a chcę jakąś do zabudowy, może coś polecicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.11.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 a ktos z Was ma moze rustykalna kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 17.11.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Mam już w kuchni wszelkie sprzęty, wszystko zamawiane przez Internet, jak coś, to służę radą no to radź bo ja ciągle przed trudnymi wyborami też już mamy kuchnię zamontowaną (bezpośrednio u poleconego stolarza za 50% ceny studia kuchennego) - okap kupiłem w sklepie : GLOBALO zaś pozostały sprzęt AGD (lodówka, piekarnik, płyta, zmywarka, zlewozmywak i bateria) w Megamedia - ogólnie wyszło bardzo zacnie .. no to super, a zdjęcia będą? ja też zamówię przez internet już to wiem ...tylko najpierw musze się zdecydować co chcę prawie wszystko wybrane zostala tylko lodówka, a chcę jakąś do zabudowy, może coś polecicie ze zdjęciami trochę gorzej - co prawda mieszkamy już w Dobrej ale jeszcze na kartonach .. - jak się trochę pozbieramy to oczywiście prześlemy co do lodówki, to ja koniecznie chcialem dwu-agregatową, a że od 10 lat mam Whirlpoola który się świetnie sprawował, dlatego kupiłem chłodziarko-zamrażarkę Whirlpool ART 483-4 .. (która tak przy okazji okazała się najtańszą dwu-agregatową chłodziarko-zamrażarką w sklepach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.11.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 ze zdjęciami trochę gorzej - co prawda mieszkamy już w Dobrej ale jeszcze na kartonach .. - jak się trochę pozbieramy to oczywiście prześlemy co do lodówki, to ja koniecznie chcialem dwu-agregatową, a że od 10 lat mam Whirlpoola który się świetnie sprawował, dlatego kupiłem chłodziarko-zamrażarkę Whirlpool ART 483-4 .. (która tak przy okazji okazała się najtańszą dwu-agregatową chłodziarko-zamrażarką w sklepach ) oj peterz nie musicie specjalnie glancować kuchni, to nie zdjęcia do katalogu mam nadzieję że nie każecie nam długo czekać na fotki Też mamy Whirpoola parę lat i jesteśmy zadowoleni czemu chciałeś dwa agregaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.11.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 To powyzej, to moja kuchnia Super a jaki porządek pół godziny przed zdjęciem sprzątałam Mam już w kuchni wszelkie sprzęty, wszystko zamawiane przez Internet, jak coś, to służę radą a zlewozmywak też, bo szukam taniego dwukomorowego, okragłego, takiego 78x50cm Didi taki znalazłam w sklepie polecanym przez peterz http://www.megamedia.pl/zlewozmywak-teka-dr-80-2c-stal.php?off=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts