Teska 17.11.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Duzo kobiet rodzi w Schwedt - i za to placi NFZ...no bo jak tu powiedziec ze nie siła wyzsza poród??? moja znajoma tam rodziła bardzo dobrze mowiła o tym szpitalu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.11.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Didi Didi reaktywacja WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 2 Skąd: Koczargi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 17.11.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 17.11.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 To ja tez teraz z innym tematem. Czy ktos zna doktorow z zakresu ginekologii ( licze na szydasa ) o nazwiskach - Walknowska, Bielewicz? Chodzi mi o to , ktora z tych osob lepiej poprowadzi ciążę. Agnieszka, gratulacje! Prof. Walknowska była (może nadal jest) ordynatorem położnictwa na Unii. Ale porodówkę na Unii Lubelskiej niemiło wspominam (choć może to jeszcze inne czasy były). Na Pomorzanach było zdecydowanie lepiej. ja rodziłam na unii i tez nie miło wspominam to,a właśnie słyszałam ze a pomorzanach jest ok dziewczyny nie straszcie, bo ja muszę na Unii rodzić prosze powiedzcie, że bedzie ok. Napiszę tak , jesli chodzi o atmosferę na unii to jest taka sobie i ja na to mogę ponarzekac te położne niektóre są bezndziejne tam,ale jesli chodzi o specjalistów to z nimi jest wszystko ok ja rodziłam tam ze względu na super opieke lekarską , bo sama w tym szpitalu pracuje i wiem że lekarze są ok i robia wszystko jak najlepiej. NIE MARTW SIĘ DIDI BEDZIE WSZYSTKO DOBRZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.11.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Didi Didi reaktywacja WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 2 Skąd: Koczargi ufo wylądowało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 17.11.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Jak bedziecie wiedziały gdzie ten Bielewicz przyjmuje to napiszcie mnie tez on interesuje Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.11.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Duzo kobiet rodzi w Schwedt - i za to placi NFZ...no bo jak tu powiedziec ze nie siła wyzsza poród??? moja znajoma tam rodziła bardzo dobrze mowiła o tym szpitalu.... ....a ukrainki i białorusinki i inne biedniejsze nacje przyjeżdżają do nas rodzić na tej samej zasadzie -bo to nagła sprawa. tyle, że ani nfz ani one same za pobyt nie płacą... nie sposób odmówić, ale pieniądze dla szpitala z nieba nie spadają.... dla kogoś w końcu zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.11.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Jak bedziecie wiedziały gdzie ten Bielewicz przyjmuje to napiszcie mnie tez on interesuje Dzieki poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.11.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Didi Didi reaktywacja WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 2 Skąd: Koczargi ufo wylądowało.... nie jest tak źle Poniżej zytat z postu Didi reaktywacja Didi reaktywacja napisał: Witam Grupę Babicką. Powracam na łono grupy jako Didi reaktywacja (zapomniałam hasła do nicka Di_Di Na wiosnę (wczesną lub tronke pozniej) zamierzam rozpocząć budowę w Starych Koczargach, przy Akacjowej. W tej chwili jestem na etapie finalizacji doboru projektu (a nie jest łatwo, oj nie jest Mam prośbę: czy moglibyście podzielic sie namiarami na projektantów, ktorzy zaadaptują gotowy projekt i pomogą zdobyć pozwolenie na budowę? Jakie mniej więcej są stawki? Najfajniejsze projekty mają we Wrocławiu, na odległość to mi chyba wiele nie pomogą. Z góry dziękuję za wielkową pomoc. Po pierwsze serdecznie witam sąsiada. My również przy Akacjowej i w Koczargach. Po drugie jeżeli chodzi o osobę architekta, to sugerujemy panią Mazur, która pracuje w gminie i z racji tego w wielu sprawach jest całkiem pomocna. Po trzecie ceny przystępne, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 17.11.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A ja tak z innej beczki - wypalę z tematem budowlanym : Znacie hurtownie Extra-dach z Krakowskiej i Vel-dach z Niebuszewa? Bo dach u nich chciałam kupić. Zostały te dwie firmy na placu boju my wszystko na dach kupiliśmy w Veldachu, łącznie z rynnami- jesteśmy zadowoleni z obsługi, ceny też były logiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 17.11.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 jakie są Wasze opinie na temat bram przesuwnych Wiśniowskiego? do poniedziałku muszę podjąć decyzję, i tak przy okazji czy ktoś zna kogoś kto mógły nam zrobić fundament pod taką bramę? Agnieszka 1 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.11.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 18.11.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witam grupkę Mam pytanko: Czy cena 6500 zł to nie jest przesada za adaptację projektu gotowego ?? W tym są również projekty przyłączy, geolog, mapki do celów projektowych... i to jest cena netto Taką ceną najniższą usłyszałam po kilku telefonach do architektów... w porównaniu do tego ile płacą w innych rejonach Polski to jakiś kosmos... tylko że u nas to chyba normalka na wszystkim zdzierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.11.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witam grupkę Mam pytanko: Czy cena 6500 zł to nie jest przesada za adaptację projektu gotowego ?? W tym są również projekty przyłączy, geolog, mapki do celów projektowych... i to jest cena netto Taką ceną najniższą usłyszałam po kilku telefonach do architektów... w porównaniu do tego ile płacą w innych rejonach Polski to jakiś kosmos... tylko że u nas to chyba normalka na wszystkim zdzierają przesada i to duża , chyba że całkowicie zmieniasz projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 18.11.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 18.11.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witam grupkę Mam pytanko: Czy cena 6500 zł to nie jest przesada za adaptację projektu gotowego ?? W tym są również projekty przyłączy, geolog, mapki do celów projektowych... i to jest cena netto Taką ceną najniższą usłyszałam po kilku telefonach do architektów... w porównaniu do tego ile płacą w innych rejonach Polski to jakiś kosmos... tylko że u nas to chyba normalka na wszystkim zdzierają przesada i to duża , chyba że całkowicie zmieniasz projekt Dzióbek nie zmieniamy prawie wcale... jedyna większa zmiana to chcemy odsunąć garaż od bryły domu i tylko to wymaga nowych rysunków... projekt domu praktycznie bez zmian Jedna babeczka to mi krzyknęła 7-8 tys. a ja nawet nie zdążyłam jej powiedzieć jakie chcę zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.11.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Dzióbek nie zmieniamy prawie wcale... jedyna większa zmiana to chcemy odsunąć garaż od bryły domu i tylko to wymaga nowych rysunków... projekt domu praktycznie bez zmian Jedna babeczka to mi krzyknęła 7-8 tys. a ja nawet nie zdążyłam jej powiedzieć jakie chcę zmiany to stanowcza przesada chyba architekci się rozpuscili jak budowlańcy Szukaj dalej może ktoś podeśle namiary na jakiegoś rozsądnego, ja swojego nie polecam, pomimo, ze rok temu płaciłam 4,5 tyś w tym zaprojektowanie garażu (powiedzmy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.11.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witam grupkę Mam pytanko: Czy cena 6500 zł to nie jest przesada za adaptację projektu gotowego ?? W tym są również projekty przyłączy, geolog, mapki do celów projektowych... i to jest cena netto Taką ceną najniższą usłyszałam po kilku telefonach do architektów... w porównaniu do tego ile płacą w innych rejonach Polski to jakiś kosmos... tylko że u nas to chyba normalka na wszystkim zdzierają hmm... my latem płaciliśmy 5500, za adaptację, zmiany konstrukcyjne, załatwienie ZUD i pozwolenia na budowę... czyli nie jest to jakiś kosmos, ale zależy to faktycznie od zakresu zmian i obowiązków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 18.11.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 to stanowcza przesada chyba architekci się rozpuscili jak budowlańcy Szukaj dalej może ktoś podeśle namiary na jakiegoś rozsądnego, ja swojego nie polecam, pomimo, ze rok temu płaciłam 4,5 tyś w tym zaprojektowanie garażu (powiedzmy) No szukam, szukam ale prawdę mówiąc to też mi się wydaje, że architekci się rozpuścili jak budowlańcy Obzdzwoniłam tych z listy... a tych dwóch wspólników nie pamiętam w tej chwili nazwisk to wogóle nie byli zainteresowani widocznie swoje już w tym roku zarobili i teraz czas na relaks... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 18.11.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witam grupkę Mam pytanko: Czy cena 6500 zł to nie jest przesada za adaptację projektu gotowego ?? W tym są również projekty przyłączy, geolog, mapki do celów projektowych... i to jest cena netto Taką ceną najniższą usłyszałam po kilku telefonach do architektów... w porównaniu do tego ile płacą w innych rejonach Polski to jakiś kosmos... tylko że u nas to chyba normalka na wszystkim zdzierają hmm... my latem płaciliśmy 5500, za adaptację, zmiany konstrukcyjne, załatwienie ZUD i pozwolenia na budowę... czyli nie jest to jakiś kosmos, ale zależy to faktycznie od zakresu zmian i obowiązków.... Szydas ale 5500 a 6500 to jest różnica - szczególnie, że to jest najniższa z tych kwot które usłyszałam i Ci architekci w tym nie uwzględnili wogóle zmian Muszę się po prostu z nimi spotkać i zobaczymy co wyjdzie po szczegółowych ustaleniach Szydas a możesz polecić swojego architekta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts