Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Witam po dluższej przerwie. 8)

Czy Ktos z Was byl na targach? Warto podjechac? Do ktorej dzisiaj sa otwarte?

My byliśmy wczoraj - żenada. Kilka stoisk z marmurem i oknami, 2-3 stoiska z armaturą białą (2 wanny i 2 prysznice). Najwięcej foteli z masażem ale jak nie jesteś elegancko ubrana to pan nie ma ochoty nawet z tobą rozmawiać ..... ozdoby choinkowe, koraliki wróżki :o .

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

dziewczyny nie straszcie, bo ja muszę na Unii rodzić :roll: prosze powiedzcie, że bedzie ok.

a czemu muszę na unii?? :o :o nie lepiej na pomorzanach, też slyszalam dobre opinie :wink: :wink:

Ja jestem "dziwnym przypadkiem" który musi być pod jednoczesna opieka hematologa (na wszelki wypadek). Przeciez operację to tylko Unia zdecydowała się przeprowadzić, bo inne szpitale "się bały" (pewnie bardziej chodziło o to, że trzeba mi było podawać dość drogi lek).

oczywiscie, że wszytsko będzie OK; poza tym, tak naprawde te wszytskie różowe pokoje, cicha muzyka itp., itd., sa ważne, jak wszystko jest dobrze i książkowo, a jak wiesz, że cos może się wydarzyc, albo walczysz o ciążę, to i seicento do Łodzi pojedziesz,a tam poczekasz pare godzin na upragnioną wizytę (vide ja) i pozwolisz wycieczce studentów medycyny oglądać się w "najseksowniejszej" z pozycji i wykonać 38 razy USG i na Unii urodzisz. :D

Poza tym ty twarda sztuka jesteś.

Oj szkoda, że ja nie jestem studentem medycyny.

:D :( :D :( :D :(

dziewczyny nie straszcie, bo ja muszę na Unii rodzić :roll: prosze powiedzcie, że bedzie ok.

a czemu muszę na unii?? :o :o nie lepiej na pomorzanach, też slyszalam dobre opinie :wink: :wink:

Ja jestem "dziwnym przypadkiem" który musi być pod jednoczesna opieka hematologa (na wszelki wypadek). Przeciez operację to tylko Unia zdecydowała się przeprowadzić, bo inne szpitale "się bały" (pewnie bardziej chodziło o to, że trzeba mi było podawać dość drogi lek).

oczywiscie, że wszytsko będzie OK; poza tym, tak naprawde te wszytskie różowe pokoje, cicha muzyka itp., itd., sa ważne, jak wszystko jest dobrze i książkowo, a jak wiesz, że cos może się wydarzyc, albo walczysz o ciążę, to i seicento do Łodzi pojedziesz,a tam poczekasz pare godzin na upragnioną wizytę (vide ja) i pozwolisz wycieczce studentów medycyny oglądać się w "najseksowniejszej" z pozycji i wykonać 38 razy USG i na Unii urodzisz. :D

Poza tym ty twarda sztuka jesteś.

Oj szkoda, że ja nie jestem studentem medycyny.

:D :( :D :( :D :(

Ja rodziłam na Unii . Będzie OK :wink: :D :D

Witajcie wieczorkowo.

Po dzisiejszej inspekcji rodzinnej pochwalę się.

Niestety zdjęcie zrobione telefonem więc jakość taka sobie.

http://tomek.xcomp.pl/photos/dom/DSC00080.JPG

Oczywiście zapraszam do galerii :D

No muszę się do Ciebie wybrać na inspekcję. Może coś się już do rozbiórki

kwalifikuje. :D :D :D

nam robił stolarz ze Stargardu - kiedyś pracował na zlecenie studia kuchennego, ale powiedział stanowcze NIE wyzyskowi .. i teraz tworzy na własny rachunek dla ludzi z polecenia. Jak wcześniej pisałem dokładnie takie same mebelki wychodzą 50% ceny oferowanej przez studio (nie licząc ekstra za transport i montaż od każdego punktu i sprzętu) .. – ale tak czy siak polecam najpierw udać się do studia po inspiracje ;) .. a wykonanie zlecić bezpośrednio stolarzowi :) Pozwolisz, że najpierw prześlę zdjęcia - a jak się mebelki spodoba, to podam namiary .. (w międzyczasie możesz dać mi swój adres email) ..

Już byłam w takim studio i znam ich możliwości cenowe, a jeśli chodzi o inspiracje, to mam już pomysł. Teraz szukam tylko wykonawcy. Bardzo prosze prześlij te namiary. Pozdr i wielkie dzięki.

pls podaj adres email ... - mój jest w stopce posta .. :lol:

Didi

:o :o :o

Didi reaktywacja

WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi

ufo wylądowało....

nie jest tak źle

:D Poniżej zytat z postu Didi reaktywacja

Didi reaktywacja napisał:

Witam Grupę Babicką. Powracam na łono grupy jako Didi reaktywacja (zapomniałam hasła do nicka Di_Di

Na wiosnę (wczesną lub tronke pozniej) zamierzam rozpocząć budowę w Starych Koczargach, przy Akacjowej. W tej chwili jestem na etapie finalizacji doboru projektu (a nie jest łatwo, oj nie jest

Mam prośbę: czy moglibyście podzielic sie namiarami na projektantów, ktorzy zaadaptują gotowy projekt i pomogą zdobyć pozwolenie na budowę? Jakie mniej więcej są stawki?

Najfajniejsze projekty mają we Wrocławiu, na odległość to mi chyba wiele nie pomogą.

Z góry dziękuję za wielkową pomoc.

Po pierwsze serdecznie witam sąsiada. My również przy Akacjowej i w Koczargach.

Po drugie jeżeli chodzi o osobę architekta, to sugerujemy panią Mazur, która pracuje w gminie i z racji tego w wielu sprawach jest całkiem pomocna.

Po trzecie ceny przystępne, naprawdę

:D

to jednak nie ufo...

jakie są Wasze opinie na temat bram przesuwnych Wiśniowskiego?

do poniedziałku muszę podjąć decyzję, i tak przy okazji czy ktoś zna kogoś kto mógły nam zrobić fundament pod taką bramę?

Agnieszka 1 gratulacje

ja mam przesuwana wisniowskiego, całe jego ogrodzenie....polecam Braniborska jestem zadowolona. cena byla ok i obsluga tez.

kacha72 masz ładną dachówkę :wink: :wink: :p

dzięki :D :D :D

a jaki planujesz kolor okien i elewacji?? :p Pytam bo mam taką samą na moim dachu i się wacham co do koloru okien, o elewacji też myślę ale to dalekie plany :wink: :wink: :p

okna juz moje są czekaja tylko na montaż

wybrałam tez po długich wahaniach złoty dąb z M&S 3-szybowe z ciepłą ramką ... bardzo ładnie sie prezentuja byłam obejrzec

do tego brame garażowa Normstall w tym samym kolorze

elewacja.... myśle o kawie z mlekiem lub coś pomiedzy łososiem a ceglastym ale chce zastosować conajmniej dwa kolory na elewacji bardziej wystajace elementy beda ciemniejsze wieksze polacie jaśniejsze

........ czas pokaze czy to sie uda elewacja i tak dopiero na wiosne

Witam Was Serdecznie :D

Trochę długo się nie odzywałam ale wróciłam do pracy i cierpię na chroniczny brak czasu i ciągle jestem zmęczona.

U nas jeszcze zbroją. A my zastanawiamy się nad innym projektem po wizji lokalnej na naszej działce (mamy już paliki na działce - przynajmniej do czasu kiedy ich jakieś dzieci nie poprzestawiają - to taka zabawa).

Teraz wybór padł na Orzechówkę. :o Ja chyba oszaleję albo w końcu kupię projekt pierwszy z brzegu.

Asia

No rzeczywiście dłuugo Was nie było, ale dobrze, że się odezwałaś :D

Witam Was Serdecznie :D

Trochę długo się nie odzywałam ale wróciłam do pracy i cierpię na chroniczny brak czasu i ciągle jestem zmęczona.

U nas jeszcze zbroją. A my zastanawiamy się nad innym projektem po wizji lokalnej na naszej działce (mamy już paliki na działce - przynajmniej do czasu kiedy ich jakieś dzieci nie poprzestawiają - to taka zabawa).

Teraz wybór padł na Orzechówkę. :o Ja chyba oszaleję albo w końcu kupię projekt pierwszy z brzegu.

Asia

No rzeczywiście dłuugo Was nie było, ale dobrze, że się odezwałaś :D

Jak samopoczucie i córcie. :D

Mam ciągle te kupony rabatowe. :wink:

No muszę się do Ciebie wybrać na inspekcję. Może coś się już do rozbiórki

kwalifikuje. :D :D :D

Na inspekcję oczywiście zapraszam, proszę także o krytyczne uwagi. Ja wczoraj byłem u Ciebie z żoną na inspekcji 8)

No i jak, chłopaki coś robili?

No cóż nie można powiedzieć że praca wre, zresztą jeszcze nigdy ich nie widziałem jak się uwijają w ukropie. Z tego co pamiętam to ten strop już dawno miałeś mieć wylany ?