Asia i Robert 19.11.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Witam po dluższej przerwie. Czy Ktos z Was byl na targach? Warto podjechac? Do ktorej dzisiaj sa otwarte? My byliśmy wczoraj - żenada. Kilka stoisk z marmurem i oknami, 2-3 stoiska z armaturą białą (2 wanny i 2 prysznice). Najwięcej foteli z masażem ale jak nie jesteś elegancko ubrana to pan nie ma ochoty nawet z tobą rozmawiać ..... ozdoby choinkowe, koraliki wróżki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 19.11.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Widzę, że przegapiłam budowę Szydasa. Już dom stoi . Tomadyna też zaczął. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.11.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 dziewczyny nie straszcie, bo ja muszę na Unii rodzić prosze powiedzcie, że bedzie ok. a czemu muszę na unii?? nie lepiej na pomorzanach, też slyszalam dobre opinie Ja jestem "dziwnym przypadkiem" który musi być pod jednoczesna opieka hematologa (na wszelki wypadek). Przeciez operację to tylko Unia zdecydowała się przeprowadzić, bo inne szpitale "się bały" (pewnie bardziej chodziło o to, że trzeba mi było podawać dość drogi lek). oczywiscie, że wszytsko będzie OK; poza tym, tak naprawde te wszytskie różowe pokoje, cicha muzyka itp., itd., sa ważne, jak wszystko jest dobrze i książkowo, a jak wiesz, że cos może się wydarzyc, albo walczysz o ciążę, to i seicento do Łodzi pojedziesz,a tam poczekasz pare godzin na upragnioną wizytę (vide ja) i pozwolisz wycieczce studentów medycyny oglądać się w "najseksowniejszej" z pozycji i wykonać 38 razy USG i na Unii urodzisz. Poza tym ty twarda sztuka jesteś. Oj szkoda, że ja nie jestem studentem medycyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 19.11.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 dziewczyny nie straszcie, bo ja muszę na Unii rodzić prosze powiedzcie, że bedzie ok. a czemu muszę na unii?? nie lepiej na pomorzanach, też slyszalam dobre opinie Ja jestem "dziwnym przypadkiem" który musi być pod jednoczesna opieka hematologa (na wszelki wypadek). Przeciez operację to tylko Unia zdecydowała się przeprowadzić, bo inne szpitale "się bały" (pewnie bardziej chodziło o to, że trzeba mi było podawać dość drogi lek). oczywiscie, że wszytsko będzie OK; poza tym, tak naprawde te wszytskie różowe pokoje, cicha muzyka itp., itd., sa ważne, jak wszystko jest dobrze i książkowo, a jak wiesz, że cos może się wydarzyc, albo walczysz o ciążę, to i seicento do Łodzi pojedziesz,a tam poczekasz pare godzin na upragnioną wizytę (vide ja) i pozwolisz wycieczce studentów medycyny oglądać się w "najseksowniejszej" z pozycji i wykonać 38 razy USG i na Unii urodzisz. Poza tym ty twarda sztuka jesteś. Oj szkoda, że ja nie jestem studentem medycyny. Ja rodziłam na Unii . Będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.11.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Witajcie wieczorkowo. Po dzisiejszej inspekcji rodzinnej pochwalę się. Niestety zdjęcie zrobione telefonem więc jakość taka sobie. http://tomek.xcomp.pl/photos/dom/DSC00080.JPG Oczywiście zapraszam do galerii No muszę się do Ciebie wybrać na inspekcję. Może coś się już do rozbiórki kwalifikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 19.11.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 witam forumowiczów niedzielnie wreszcie wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.11.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 No muszę się do Ciebie wybrać na inspekcję. Może coś się już do rozbiórki kwalifikuje. Na inspekcję oczywiście zapraszam, proszę także o krytyczne uwagi. Ja wczoraj byłem u Ciebie z żoną na inspekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 19.11.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Poszukuję namiarów na piasek zasypowy. Parę postów wcześniej chodziły jakieś namiary ale tylko po Priv-ach namiary na piasek wysłane .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 19.11.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 nam robił stolarz ze Stargardu - kiedyś pracował na zlecenie studia kuchennego, ale powiedział stanowcze NIE wyzyskowi .. i teraz tworzy na własny rachunek dla ludzi z polecenia. Jak wcześniej pisałem dokładnie takie same mebelki wychodzą 50% ceny oferowanej przez studio (nie licząc ekstra za transport i montaż od każdego punktu i sprzętu) .. – ale tak czy siak polecam najpierw udać się do studia po inspiracje .. a wykonanie zlecić bezpośrednio stolarzowi Pozwolisz, że najpierw prześlę zdjęcia - a jak się mebelki spodoba, to podam namiary .. (w międzyczasie możesz dać mi swój adres email) .. Już byłam w takim studio i znam ich możliwości cenowe, a jeśli chodzi o inspiracje, to mam już pomysł. Teraz szukam tylko wykonawcy. Bardzo prosze prześlij te namiary. Pozdr i wielkie dzięki. pls podaj adres email ... - mój jest w stopce posta .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Didi Didi reaktywacja WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 2 Skąd: Koczargi ufo wylądowało.... nie jest tak źle Poniżej zytat z postu Didi reaktywacja Didi reaktywacja napisał: Witam Grupę Babicką. Powracam na łono grupy jako Didi reaktywacja (zapomniałam hasła do nicka Di_Di Na wiosnę (wczesną lub tronke pozniej) zamierzam rozpocząć budowę w Starych Koczargach, przy Akacjowej. W tej chwili jestem na etapie finalizacji doboru projektu (a nie jest łatwo, oj nie jest Mam prośbę: czy moglibyście podzielic sie namiarami na projektantów, ktorzy zaadaptują gotowy projekt i pomogą zdobyć pozwolenie na budowę? Jakie mniej więcej są stawki? Najfajniejsze projekty mają we Wrocławiu, na odległość to mi chyba wiele nie pomogą. Z góry dziękuję za wielkową pomoc. Po pierwsze serdecznie witam sąsiada. My również przy Akacjowej i w Koczargach. Po drugie jeżeli chodzi o osobę architekta, to sugerujemy panią Mazur, która pracuje w gminie i z racji tego w wielu sprawach jest całkiem pomocna. Po trzecie ceny przystępne, naprawdę to jednak nie ufo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 jakie są Wasze opinie na temat bram przesuwnych Wiśniowskiego? do poniedziałku muszę podjąć decyzję, i tak przy okazji czy ktoś zna kogoś kto mógły nam zrobić fundament pod taką bramę? Agnieszka 1 gratulacje ja mam przesuwana wisniowskiego, całe jego ogrodzenie....polecam Braniborska jestem zadowolona. cena byla ok i obsluga tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 witam wieczorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.11.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 to jednak nie ufo... ufff, fałszywy alarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 19.11.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 19.11.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 kacha72 masz ładną dachówkę dzięki a jaki planujesz kolor okien i elewacji?? Pytam bo mam taką samą na moim dachu i się wacham co do koloru okien, o elewacji też myślę ale to dalekie plany okna juz moje są czekaja tylko na montaż wybrałam tez po długich wahaniach złoty dąb z M&S 3-szybowe z ciepłą ramką ... bardzo ładnie sie prezentuja byłam obejrzec do tego brame garażowa Normstall w tym samym kolorze elewacja.... myśle o kawie z mlekiem lub coś pomiedzy łososiem a ceglastym ale chce zastosować conajmniej dwa kolory na elewacji bardziej wystajace elementy beda ciemniejsze wieksze polacie jaśniejsze ........ czas pokaze czy to sie uda elewacja i tak dopiero na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.11.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 No muszę się do Ciebie wybrać na inspekcję. Może coś się już do rozbiórki kwalifikuje. Na inspekcję oczywiście zapraszam, proszę także o krytyczne uwagi. Ja wczoraj byłem u Ciebie z żoną na inspekcji No i jak, chłopaki coś robili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.11.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.11.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Witam Was Serdecznie Trochę długo się nie odzywałam ale wróciłam do pracy i cierpię na chroniczny brak czasu i ciągle jestem zmęczona. U nas jeszcze zbroją. A my zastanawiamy się nad innym projektem po wizji lokalnej na naszej działce (mamy już paliki na działce - przynajmniej do czasu kiedy ich jakieś dzieci nie poprzestawiają - to taka zabawa). Teraz wybór padł na Orzechówkę. Ja chyba oszaleję albo w końcu kupię projekt pierwszy z brzegu. Asia No rzeczywiście dłuugo Was nie było, ale dobrze, że się odezwałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 19.11.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Witam Was Serdecznie Trochę długo się nie odzywałam ale wróciłam do pracy i cierpię na chroniczny brak czasu i ciągle jestem zmęczona. U nas jeszcze zbroją. A my zastanawiamy się nad innym projektem po wizji lokalnej na naszej działce (mamy już paliki na działce - przynajmniej do czasu kiedy ich jakieś dzieci nie poprzestawiają - to taka zabawa). Teraz wybór padł na Orzechówkę. Ja chyba oszaleję albo w końcu kupię projekt pierwszy z brzegu. Asia No rzeczywiście dłuugo Was nie było, ale dobrze, że się odezwałaś Jak samopoczucie i córcie. Mam ciągle te kupony rabatowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.11.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 No muszę się do Ciebie wybrać na inspekcję. Może coś się już do rozbiórki kwalifikuje. Na inspekcję oczywiście zapraszam, proszę także o krytyczne uwagi. Ja wczoraj byłem u Ciebie z żoną na inspekcji No i jak, chłopaki coś robili? No cóż nie można powiedzieć że praca wre, zresztą jeszcze nigdy ich nie widziałem jak się uwijają w ukropie. Z tego co pamiętam to ten strop już dawno miałeś mieć wylany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts