monka 20.11.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 samo beagle-nic wiecej moze jakaś podpowiedz jeszcze piesek bodajze mysliwski... zerknij http://www.beagle.pl lub com.pl ale się dublujemy dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 no nic....znikam na niemiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 20.11.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 kobitki-jesteście wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.11.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 kobitki-jesteście wielkie eee tam, tylko 170 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 20.11.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 kobitki-jesteście wielkie eee tam, tylko 170 cm o kurcze kobieto ...a ja taki kurdupel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 20.11.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A kto ubezpieczał bydowę i gdzie? ubezpieczalam w compensie, dom w budowie....z opcja karadziezy okien drzwi itp.... nie potzrebowali zadnych zabezpieczen.jak cos sluze namiarem To poprosze namiarek. Rozmawialismy do tej pory z allianzem - tam nie ma opcji kradziezy okien i drzwi - także bardzo chętnie porozmawiam w compensie. Z tego co sie do tej pory orientowałam to najlepiej w allianzie u mnie będzie wychodził skończony dom. Ale w compensie to nie wiem jakie mają warunki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 20.11.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 dzięki Teska.Nie widziałam, że mam już coś na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 20.11.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 witam spadającą grupę czy przegladaliście ostatniego muratora 12 a w nim chacjęda maksia i mały opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.11.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jakie są Wasze opinie na temat bram przesuwnych Wiśniowskiego? do poniedziałku muszę podjąć decyzję, i tak przy okazji czy ktoś zna kogoś kto mógły nam zrobić fundament pod taką bramę? Agnieszka 1 gratulacje ja mam przesuwana wisniowskiego, całe jego ogrodzenie....polecam Braniborska jestem zadowolona. cena byla ok i obsluga tez. Witam wieczorkiem Pamietasz ile moze placilas za przeslo i bramy u mnie jest 30 m ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.11.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 samo beagle-nic wiecej moze jakaś podpowiedz jeszcze Fajna pogodna rasa: 1) Beagle często mówi się Angielski (zasadniczo pies myśliwski) - to najbardziej ten z reklamy , wielki towarzysz dzieci zawsze im towarzyszy i chętnie bierze udział w zabawach. Nie reaguje złością nawet na często bolesne zaczepki dzieci. Długość życia 13 lat, waga 8-14kg, wzrost 33-41cm, 2) Beagle Harrier - trochę wyższy i mniej zwarty 3) Beagle Niemiecki - niepodobny do reklamowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.11.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Z czego macie cokoly czy warto z klinkieru czy drogie koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.11.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Z czego macie cokoly czy warto z klinkieru czy drogie koszty W letniaku tego lata obłożyliśmy cokół płytkami klinkierowymi, a taras płytkami podłogowymi z klinkieru z tej samej serii. Koszt odpowiednio ok. 38zł/m2 i 57zł/m2 + robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 20.11.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.11.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A kto ubezpieczał bydowę i gdzie? ubezpieczalam w compensie, dom w budowie....z opcja karadziezy okien drzwi itp.... nie potzrebowali zadnych zabezpieczen.jak cos sluze namiarem Proszę o namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.11.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Z czego macie cokoly czy warto z klinkieru czy drogie koszty W letniaku tego lata obłożyliśmy cokół płytkami klinkierowymi, a taras płytkami podłogowymi z klinkieru z tej samej serii. Koszt odpowiednio ok. 38zł/m2 i 57zł/m2 + robocizna. Czy pamietasz moze jaka wysokosc mial u ciebie cokol . Pytam bo bede probowala sie dogadac z wykonawca co do ceny i zakresu robot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 kobitki-jesteście wielkie eee tam, tylko 170 cm a ja 164 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A kto ubezpieczał bydowę i gdzie? ubezpieczalam w compensie, dom w budowie....z opcja karadziezy okien drzwi itp.... nie potzrebowali zadnych zabezpieczen.jak cos sluze namiarem To poprosze namiarek. Rozmawialismy do tej pory z allianzem - tam nie ma opcji kradziezy okien i drzwi - także bardzo chętnie porozmawiam w compensie. Z tego co sie do tej pory orientowałam to najlepiej w allianzie u mnie będzie wychodził skończony dom. Ale w compensie to nie wiem jakie mają warunki. Pozdrawiam masz na privku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jakie są Wasze opinie na temat bram przesuwnych Wiśniowskiego? do poniedziałku muszę podjąć decyzję, i tak przy okazji czy ktoś zna kogoś kto mógły nam zrobić fundament pod taką bramę? Agnieszka 1 gratulacje ja mam przesuwana wisniowskiego, całe jego ogrodzenie....polecam Braniborska jestem zadowolona. cena byla ok i obsluga tez. Witam wieczorkiem Pamietasz ile moze placilas za przeslo i bramy u mnie jest 30 m ogrodzenia za calosc 12 tysiecy. brama 3.80 przesła 4 dlugosc 3 m, dwa 160 i bramka wejsciowa 1 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A kto ubezpieczał bydowę i gdzie? ubezpieczalam w compensie, dom w budowie....z opcja karadziezy okien drzwi itp.... nie potzrebowali zadnych zabezpieczen.jak cos sluze namiarem Proszę o namiar. poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.11.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jakie są Wasze opinie na temat bram przesuwnych Wiśniowskiego? do poniedziałku muszę podjąć decyzję, i tak przy okazji czy ktoś zna kogoś kto mógły nam zrobić fundament pod taką bramę? Agnieszka 1 gratulacje ja mam przesuwana wisniowskiego, całe jego ogrodzenie....polecam Braniborska jestem zadowolona. cena byla ok i obsluga tez. Witam wieczorkiem Pamietasz ile moze placilas za przeslo i bramy u mnie jest 30 m ogrodzenia za calosc 12 tysiecy. brama 3.80 przesła 4 dlugosc 3 m, dwa 160 i bramka wejsciowa 1 m. A jaka jest u ciebie szerokosc frontu ogrodzenia i moze pamietasz ile placilas za robocizne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts