Miraśka 20.11.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 samo beagle-nic wiecej moze jakaś podpowiedz jeszcze Fajna pogodna rasa: 1) Beagle często mówi się Angielski (zasadniczo pies myśliwski) - to najbardziej ten z reklamy , wielki towarzysz dzieci zawsze im towarzyszy i chętnie bierze udział w zabawach. Nie reaguje złością nawet na często bolesne zaczepki dzieci. Długość życia 13 lat, waga 8-14kg, wzrost 33-41cm, 2) Beagle Harrier - trochę wyższy i mniej zwarty 3) Beagle Niemiecki - niepodobny do reklamowego DZieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.11.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Didi czemu reaktywacja to TY nasza Didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.11.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Zapomialam wam powiedziec . Slyszalam w radiu ze Ikea bedzie chciala rozmawiac z nowym prezydentem Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 20.11.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam wieczorkiem na chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.11.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam wieczorkowo - melduję ze prace postępują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.11.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam wieczorkowo - melduję ze prace postępują A jak tam twoj kierownik budowy dobrze sie dogadujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 20.11.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jakie są Wasze opinie na temat bram przesuwnych Wiśniowskiego? do poniedziałku muszę podjąć decyzję, i tak przy okazji czy ktoś zna kogoś kto mógły nam zrobić fundament pod taką bramę? Agnieszka 1 gratulacje ja mam przesuwana wisniowskiego, całe jego ogrodzenie....polecam Braniborska jestem zadowolona. cena byla ok i obsluga tez. Witam wieczorkiem Pamietasz ile moze placilas za przeslo i bramy u mnie jest 30 m ogrodzenia za calosc 12 tysiecy. brama 3.80 przesła 4 dlugosc 3 m, dwa 160 i bramka wejsciowa 1 m. bryta cena ogrodzenia zależy od m.in. wzoru jaki wybierzesz na stronie Wiśniowskiego jest cennik http://www.wisniowski.pl/pl/33/9/art3.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.11.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam wieczorkowo - melduję ze prace postępują A jak tam twoj kierownik budowy dobrze sie dogadujecie Kierownik ?? jeszcze mi ciężko ocenić - wypowiem się później. (pewnie na liście) Wiem jedno lista i forum to fajna rzecz - ostatnio korzystałem z elektryka (przyłącze) czysta przyjemność, pełen profesjonalizm i przystepna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.11.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jakie są Wasze opinie na temat bram przesuwnych Wiśniowskiego? do poniedziałku muszę podjąć decyzję, i tak przy okazji czy ktoś zna kogoś kto mógły nam zrobić fundament pod taką bramę? Agnieszka 1 gratulacje ja mam przesuwana wisniowskiego, całe jego ogrodzenie....polecam Braniborska jestem zadowolona. cena byla ok i obsluga tez. Witam wieczorkiem Pamietasz ile moze placilas za przeslo i bramy u mnie jest 30 m ogrodzenia za calosc 12 tysiecy. brama 3.80 przesła 4 dlugosc 3 m, dwa 160 i bramka wejsciowa 1 m. bryta cena ogrodzenia zależy od m.in. wzoru jaki wybierzesz na stronie Wiśniowskiego jest cennik http://www.wisniowski.pl/pl/33/9/art3.html Dzieki rzeczywiscie jest cennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.11.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jak wyliczaliście ilość potrzebnego piasku zasypowego ?? m3 to jeszcze może bym wyliczył ale jak z tego zrobić tony, a zagęszczenie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.11.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam wieczorkowo - melduję ze prace postępują Jakaś fotorelacja by się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.11.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jak wyliczaliście ilość potrzebnego piasku zasypowego ?? m3 to jeszcze może bym wyliczył ale jak z tego zrobić tony, a zagęszczenie ?? 1m3=2t luźnego piasku. Po zagęszczeniu nie wiem. A co mówi ekipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.11.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 tomadyna a na jaka zaprawę (klasa) murujesz swoje bloczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.11.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 tomadyna a na jaka zaprawę (klasa) murujesz swoje bloczki? pytasz o cement ?? - bo zaprawa jaka z tego powstanie to pewnie klasę trzyma w zależności od stanu machającego łopatą cement 32,5R jeśli to o to chodziło a mnie się wydawało że dociekliwy jestem , a tu jeszcze trzeba było sprawdzać klasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.11.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam wieczorkowo - melduję ze prace postępują Jakaś fotorelacja by się przydała. następna fotorelacja w sobotę, a byłeś na inspekcji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 21.11.2006 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 tomadyna a na jaka zaprawę (klasa) murujesz swoje bloczki? pytasz o cement ?? - bo zaprawa jaka z tego powstanie to pewnie klasę trzyma w zależności od stanu machającego łopatą cement 32,5R jeśli to o to chodziło a mnie się wydawało że dociekliwy jestem , a tu jeszcze trzeba było sprawdzać klasę Nie, pytam o klasę zaprawy czyli jej wytrzymałość na ściskanie. Ta zależy od proporcji cementu do piasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 21.11.2006 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam wieczorkowo - melduję ze prace postępują Jakaś fotorelacja by się przydała. następna fotorelacja w sobotę, a byłeś na inspekcji ?? Nie, nie miałem jeszcze okazji dlatego wyglądam fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.11.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.11.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 tomadyna a na jaka zaprawę (klasa) murujesz swoje bloczki? pytasz o cement ?? - bo zaprawa jaka z tego powstanie to pewnie klasę trzyma w zależności od stanu machającego łopatą cement 32,5R jeśli to o to chodziło a mnie się wydawało że dociekliwy jestem , a tu jeszcze trzeba było sprawdzać klasę Nie, pytam o klasę zaprawy czyli jej wytrzymałość na ściskanie. Ta zależy od proporcji cementu do piasku. Nie wiedziałam, że coś takiego jest dobrze, że ja budowałam na klej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.11.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Didi czemu reaktywacja to TY nasza Didi To nie ja To Didi ze Starych Babic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts