Didi 22.11.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 W swoim zestawieniu mam najwiecej produktow firmy Ceresit Czy to dobry jakosciowo i finansowo wybor czy projektant lubi ta firme Myślę, że raczej lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.11.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 ja również witam i nic mi się nie chce Leniuszek mały na ramieniu siedzi? ta i czuję że całkiem duży na obu OGŁOSZENIE Koleżanka pilnie potrzebuje w szczecinie opiekunki do 11 m-cznego dziecka. może ktoś może kogoś polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.11.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 W swoim zestawieniu mam najwiecej produktow firmy Ceresit Czy to dobry jakosciowo i finansowo wybor czy projektant lubi ta firme Myślę, że raczej lubi Czyli nie jest to dobry wybor Ale pod wzgledem jakosci czy ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.11.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 W swoim zestawieniu mam najwiecej produktow firmy Ceresit Czy to dobry jakosciowo i finansowo wybor czy projektant lubi ta firme Myślę, że raczej lubi Czyli nie jest to dobry wybor Ale pod wzgledem jakosci czy ceny To nie tak. Bardziej chodzi o to, że mając pod ręką cennik Ceresitu łatwiej było projektantowi zrobić zestawienie. I tak potem w czasie budowy bedziesz sama dokonywała decyzji co wybrać. Gdy budowałam dom mój kafelkarz powiedział, że w środku kładzie kafelki na atlas a na zewnątrz na mapei. a ten co teraz go mam powiedział, że on woli właśnie kłaść na klej ceresitu. Tak więc wychodzi na to "co kto lubi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.11.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Czy u Was też szwankuje poczta mailowa? Wszystkie wiadomości przychodzą do mnie z dobowym opóźnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.11.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 W swoim zestawieniu mam najwiecej produktow firmy Ceresit Czy to dobry jakosciowo i finansowo wybor czy projektant lubi ta firme Myślę, że raczej lubi Czyli nie jest to dobry wybor Ale pod wzgledem jakosci czy ceny To nie tak. Bardziej chodzi o to, że mając pod ręką cennik Ceresitu łatwiej było projektantowi zrobić zestawienie. I tak potem w czasie budowy bedziesz sama dokonywała decyzji co wybrać. Gdy budowałam dom mój kafelkarz powiedział, że w środku kładzie kafelki na atlas a na zewnątrz na mapei. a ten co teraz go mam powiedział, że on woli właśnie kłaść na klej ceresitu. Tak więc wychodzi na to "co kto lubi" Albo ktore reklamy bardziej przemawiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.11.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Czy u Was też szwankuje poczta mailowa? Wszystkie wiadomości przychodzą do mnie z dobowym opóźnieniem U nas tez tak bylo materialy z wczoraj dostalam dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 A kto ubezpieczał bydowę i gdzie? ubezpieczalam w compensie, dom w budowie....z opcja karadziezy okien drzwi itp.... nie potzrebowali zadnych zabezpieczen.jak cos sluze namiarem Proszę o namiar. poszedł. To jeszcze raz, bo w skrzynce nie ma. Please! poszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.11.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Czy u Was też szwankuje poczta mailowa? Wszystkie wiadomości przychodzą do mnie z dobowym opóźnieniem U nas tez tak bylo materialy z wczoraj dostalam dzisiaj Ja mam tak od kilku dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.11.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Hej.Małgolinka wyslalam do Ciebie priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 czesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.11.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.11.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Czy u Was też szwankuje poczta mailowa? Wszystkie wiadomości przychodzą do mnie z dobowym opóźnieniem Witam środowo, widać listonosze mailowi też strajkują . Ja wczoraj rano w ogóle nie mogłam odebrać poczty. A potem były kłopoty z wysyłaniem załączników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.11.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 ja również witam i nic mi się nie chce Leniuszek mały na ramieniu siedzi? ta i czuję że całkiem duży na obu OGŁOSZENIE Koleżanka pilnie potrzebuje w szczecinie opiekunki do 11 m-cznego dziecka. może ktoś może kogoś polecić. a w jakiej dzielnicy? Bo mam, tylko troche wybredna co do dojazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.11.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 ja również witam i nic mi się nie chce Leniuszek mały na ramieniu siedzi? ta i czuję że całkiem duży na obu OGŁOSZENIE Koleżanka pilnie potrzebuje w szczecinie opiekunki do 11 m-cznego dziecka. może ktoś może kogoś polecić. a w jakiej dzielnicy? Bo mam, tylko troche wybredna co do dojazdów okolice duńskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.11.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Delf wyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.11.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Czy u Was też szwankuje poczta mailowa? Wszystkie wiadomości przychodzą do mnie z dobowym opóźnieniem Witam środowo, widać listonosze mailowi też strajkują . Ja wczoraj rano w ogóle nie mogłam odebrać poczty. A potem były kłopoty z wysyłaniem załączników Listonosze och! A ja czekam na trzy przesyłki/paczki i chyba będę musiała pojechać na pocztę po nie, tylko kiedy? którego dnia? żeby nie wyszło, że trzy razy będę stała w kolejce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 22.11.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam wszystkich. Od dłuższego czasu czytam to forum i wreszcie odwazyłam się coś sama napisać. Mieszkam w Stargardzie szcz. i od wiosny planujemy z męzem zacząć przygodę z budowaniem. Może bedzie jeszcze czas na pisanie cos o sobie ale głównie chciałabym zapytac co myślicie o wycenie jaką dostałam od firmy na wybudowanie stanu surowego. Może najpierw krótko o domku:Dom z poddaszem uzytkowym, 144m2plus 33 garaż, dach kopertowy, jedna lukarna, powierzchnia dachu 251m2, sciana dwuwarstwowa, strop terrivaFirma z polecenia która budowała kilka domów na tej wiosce wyceniła za robociznę 45tyś. w tym schody zewnetrzne i wewnetrzne, taras oraz zrobią porządne ogrodzenie na podmurówce. Zdajemy sobie sprawe że ceny poszły w górę, nasz dom nie jest tani, ale to nie jedyna wycena firm jaka robilismy. Dwie inne ceniły sie na 10tys drożej. Byłabym wdzieczna za waszą opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.11.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Mecz się zaczął.Czy będzie kolejna wygrana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam wszystkich. Od dłuższego czasu czytam to forum i wreszcie odwazyłam się coś sama napisać. Mieszkam w Stargardzie szcz. i od wiosny planujemy z męzem zacząć przygodę z budowaniem. Może bedzie jeszcze czas na pisanie cos o sobie ale głównie chciałabym zapytac co myślicie o wycenie jaką dostałam od firmy na wybudowanie stanu surowego. Może najpierw krótko o domku:Dom z poddaszem uzytkowym, 144m2plus 33 garaż, dach kopertowy, jedna lukarna, powierzchnia dachu 251m2, sciana dwuwarstwowa, strop terriva Firma z polecenia która budowała kilka domów na tej wiosce wyceniła za robociznę 45tyś. w tym schody zewnetrzne i wewnetrzne, taras oraz zrobią porządne ogrodzenie na podmurówce. Zdajemy sobie sprawe że ceny poszły w górę, nasz dom nie jest tani, ale to nie jedyna wycena firm jaka robilismy. Dwie inne ceniły sie na 10tys drożej. Byłabym wdzieczna za waszą opinię. jesli z tym wszystkim co piszesz to raczej nie jest drogo..... ale niech sie wypowiedzą ci co budują....ja całe szczescie juz przesło dwa lata mieszkam.... i witamy w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts