Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

W swoim zestawieniu mam najwiecej produktow firmy Ceresit

Czy to dobry jakosciowo i finansowo wybor czy projektant lubi ta firme

Myślę, że raczej lubi :wink:

Czyli nie jest to dobry wybor

Ale pod wzgledem jakosci czy ceny

To nie tak. Bardziej chodzi o to, że mając pod ręką cennik Ceresitu łatwiej było projektantowi zrobić zestawienie. I tak potem w czasie budowy bedziesz sama dokonywała decyzji co wybrać. Gdy budowałam dom mój kafelkarz powiedział, że w środku kładzie kafelki na atlas a na zewnątrz na mapei. a ten co teraz go mam powiedział, że on woli właśnie kłaść na klej ceresitu.

Tak więc wychodzi na to "co kto lubi"

:wink:

W swoim zestawieniu mam najwiecej produktow firmy Ceresit

Czy to dobry jakosciowo i finansowo wybor czy projektant lubi ta firme

Myślę, że raczej lubi :wink:

Czyli nie jest to dobry wybor

Ale pod wzgledem jakosci czy ceny

To nie tak. Bardziej chodzi o to, że mając pod ręką cennik Ceresitu łatwiej było projektantowi zrobić zestawienie. I tak potem w czasie budowy bedziesz sama dokonywała decyzji co wybrać. Gdy budowałam dom mój kafelkarz powiedział, że w środku kładzie kafelki na atlas a na zewnątrz na mapei. a ten co teraz go mam powiedział, że on woli właśnie kłaść na klej ceresitu.

Tak więc wychodzi na to "co kto lubi"

:wink:

Albo ktore reklamy bardziej przemawiaja :wink:

A kto ubezpieczał bydowę i gdzie?

ubezpieczalam w compensie, dom w budowie....z opcja karadziezy okien drzwi itp....

nie potzrebowali zadnych zabezpieczen.jak cos sluze namiarem

Proszę o namiar.

poszedł.

To jeszcze raz, bo w skrzynce nie ma. Please!

poszedl

ja również witam

i nic mi się nie chce :wink:

Leniuszek mały na ramieniu siedzi? :wink:

ta i czuję że całkiem duży na obu :wink:

OGŁOSZENIE

Koleżanka pilnie potrzebuje w szczecinie opiekunki do 11 m-cznego dziecka. może ktoś może kogoś polecić.

a w jakiej dzielnicy? Bo mam, tylko troche wybredna co do dojazdów :wink:

ja również witam

i nic mi się nie chce :wink:

Leniuszek mały na ramieniu siedzi? :wink:

ta i czuję że całkiem duży na obu :wink:

OGŁOSZENIE

Koleżanka pilnie potrzebuje w szczecinie opiekunki do 11 m-cznego dziecka. może ktoś może kogoś polecić.

a w jakiej dzielnicy? Bo mam, tylko troche wybredna co do dojazdów :wink:

okolice duńskiej

Czy u Was też szwankuje poczta mailowa?

Wszystkie wiadomości przychodzą do mnie z dobowym opóźnieniem :cry:

Witam środowo,

widać listonosze mailowi też strajkują :wink: .

Ja wczoraj rano w ogóle nie mogłam odebrać poczty. A potem były kłopoty z wysyłaniem załączników

Listonosze och! A ja czekam na trzy przesyłki/paczki i chyba będę musiała pojechać na pocztę po nie, tylko kiedy? którego dnia? żeby nie wyszło, że trzy razy będę stała w kolejce!

Witam wszystkich. Od dłuższego czasu czytam to forum i wreszcie odwazyłam się coś sama napisać. Mieszkam w Stargardzie szcz. i od wiosny planujemy z męzem zacząć przygodę z budowaniem. Może bedzie jeszcze czas na pisanie cos o sobie ale głównie chciałabym zapytac co myślicie o wycenie jaką dostałam od firmy na wybudowanie stanu surowego.

Może najpierw krótko o domku:Dom z poddaszem uzytkowym, 144m2plus 33 garaż, dach kopertowy, jedna lukarna, powierzchnia dachu 251m2, sciana dwuwarstwowa, strop terriva

Firma z polecenia która budowała kilka domów na tej wiosce wyceniła za robociznę 45tyś. w tym schody zewnetrzne i wewnetrzne, taras oraz zrobią porządne ogrodzenie na podmurówce.

Zdajemy sobie sprawe że ceny poszły w górę, nasz dom nie jest tani, ale to nie jedyna wycena firm jaka robilismy. Dwie inne ceniły sie na 10tys drożej. Byłabym wdzieczna za waszą opinię.

Witam wszystkich. Od dłuższego czasu czytam to forum i wreszcie odwazyłam się coś sama napisać. Mieszkam w Stargardzie szcz. i od wiosny planujemy z męzem zacząć przygodę z budowaniem. Może bedzie jeszcze czas na pisanie cos o sobie ale głównie chciałabym zapytac co myślicie o wycenie jaką dostałam od firmy na wybudowanie stanu surowego.

Może najpierw krótko o domku:Dom z poddaszem uzytkowym, 144m2plus 33 garaż, dach kopertowy, jedna lukarna, powierzchnia dachu 251m2, sciana dwuwarstwowa, strop terriva

Firma z polecenia która budowała kilka domów na tej wiosce wyceniła za robociznę 45tyś. w tym schody zewnetrzne i wewnetrzne, taras oraz zrobią porządne ogrodzenie na podmurówce.

Zdajemy sobie sprawe że ceny poszły w górę, nasz dom nie jest tani, ale to nie jedyna wycena firm jaka robilismy. Dwie inne ceniły sie na 10tys drożej. Byłabym wdzieczna za waszą opinię.

jesli z tym wszystkim co piszesz to raczej nie jest drogo.....

ale niech sie wypowiedzą ci co budują....ja całe szczescie juz przesło dwa lata mieszkam....

i witamy w grupie :lol: