trobe 23.11.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 [quote name="delfTe marki M ozanczają wytrzymałość na ściskanie [/quote] ja mam dużą ...oj wiem przecież. Hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.11.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 [quote name="delfTe marki M ozanczają wytrzymałość na ściskanie [/quote] ja mam dużą ...oj wiem przecież. Hm coś ty taka podejrzliwa, to przecież po oczach sie poznaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.11.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam Was. Ale jestem nie wyspana. Pies w nocy okrutnie chrapał Co do tych referencji. Dobrze oprocz zebrania referencji pojechac i zobaczyc co i jak dana ekipa zbudowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.11.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 witam wszystkich-jestem wściekła -sprawdziły sie przewidywania Monki-drzwi wejsciowych jeszcze nie ma-za tydzień i tym samym w poslizgach prowadzi prym dostawa drzwi-wcześniej była więźba a i jeszcze czekam 4 tydzien na kominki wentylacyjne robena.Nie skończą mi przez to ocieplenia przy drzwiach Na pocieszenie relacja z mojej niedawnej rozmowy z sąsiadką a'propos jej domu w budowie: "Chyba tylko u mnie skumulował się taki pech! Wszyscy mówią: słuchaj, dlaczego u Ciebie wszystko jest tak drogie i nic nie działa?" (To o elewacji, gdzie rozjeżdża się w narożnikach styropian, drzwiach tarasowych, które się nie otwieraja, drzwiach wejściowych, których dostawa opóźniła się o kilka tygodni, na dodatek z uszkodzoną ościeżnicą i kominku z płaszczem wodnym, który jest felerny.) Czy teraz czujesz się nieco lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.11.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 A ja dzisiaj dobrze spalam a i tak musze wypic 2 kawe bo usne A robota sama sie nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 23.11.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam. Macie racje z tym że referencje to nie wszystko. Kiedy spotkalismy sie z jednym z wykonawców obwiózł nas po kilku domach, weszlismy do jednego z nich oczywiście właściciel zachwalał ekipę, a mój mąż pózniej mówił że spojrzał na sufit a tam były pęknięcia, idziemy dalej i widzimy jak na innym domu wyraznie dachówka krzywo leży i odstaje. Właściciel zachwalał siebie i swoja firmę poprostu sam miód i wycenił siebie na 55 tyś i jeszcze chciał abyśmy zapewnili zaplecze socjalne dla pracowników oraz stawiał wiele innych warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.11.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 [quote name="delfTe marki M ozanczają wytrzymałość na ściskanie [/quote] ja mam dużą ...oj wiem przecież. Hm coś ty taka podejrzliwa, to przecież po oczach sie poznaje A w życiu, ja tylko mam chrypkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.11.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam Was. Ale jestem nie wyspana. Pies w nocy okrutnie chrapał Trzeba było zagwizdac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.11.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam Was. Ale jestem nie wyspana. Pies w nocy okrutnie chrapał Trzeba było zagwizdac. nie pomogalo Wolanie po imieniu tez nie. Ale wreszcie maz sie wkurzyl w pewnym momencie, wstal , poszedl do niego i mowi: sluchaj no, przestan chrapac bo spac nie mozna, bedziesz chrapal to wylecisz na dwor! pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.11.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Co do tych referencji. Dobrze oprocz zebrania referencji pojechac i zobaczyc co i jak dana ekipa zbudowala. zgadza się, trzeba zobaczyć tylko, że też trzeba się na tym znać, albo wziąść kogoś kto się zna, a że my wtedy totalnie zieloni to też widzielismy ale nawet nie wiedzieliśmy za bardzo na co mamy zwrócić uwagę, teraz to juz jestem dużo mądrzejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.11.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 To ja kiedys strzelilam glupote . Musielismy zdac mieszkanie wyremontowane w niemczech .Fachowca wzielismy od znajomego z polecenia . Robota szla swietnie .Fachowiec poniewaz spal w tym mieszkaniu i sie nudzil poprosil czy moze uzywac komputera .Poniewaz po kilku dniach mialam przeniesione lacze juz na nowym mieszkaniu podlaczylam komputer i oniemialam .Wlanczaly sie na przegladarce same strony erotyczne .Do konca miesiaca wyczekiwalam czy nie przyjdzie horendalny rachunek .Na szczescie skonczylo sie na czyszczeniu komputera wiec teraz tylko ograniczone zachowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.11.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam. Macie racje z tym że referencje to nie wszystko. Kiedy spotkalismy sie z jednym z wykonawców obwiózł nas po kilku domach, weszlismy do jednego z nich oczywiście właściciel zachwalał ekipę, a mój mąż pózniej mówił że spojrzał na sufit a tam były pęknięcia, idziemy dalej i widzimy jak na innym domu wyraznie dachówka krzywo leży i odstaje. Właściciel zachwalał siebie i swoja firmę poprostu sam miód i wycenił siebie na 55 tyś i jeszcze chciał abyśmy zapewnili zaplecze socjalne dla pracowników oraz stawiał wiele innych warunków. Moja ekipa miała super referencje z trzech niezależnych źródeł a wyrzuciłam ich z wielkim hukiem (o trzy miesiące za późno!). Żadna z metod weryfikacji nie daje gwarancji ale zawsze warto próbować wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.11.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Cytaty na dzisiaj: Panowie, nie ma żartów! Chwila nieuwagi i mała, przypadkowa iskranamiętnosci może się nieoczekiwanie zmienić w ognisko domowe... Nie ma sprawiedliwości: zawiesił się komputer, a wszyscy walą w monitor. Praca z ładnymi kobietami teoretycznie jest możliwa, a w praktyce -wszystko stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.11.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Ja zauwazylam ze dobrze jak ufam intuicji moze brzmi to glupio ale skuteczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 23.11.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Ja zauwazylam ze dobrze jak ufam intuicji moze brzmi to glupio ale skuteczne . To nie brzmi głupio bo jestem tego samego zdania. Wiele razy sie przekonałam że intuicja mnie nie zawiodła co do ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.11.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Cytaty na dzisiaj: Panowie, nie ma żartów! Chwila nieuwagi i mała, przypadkowa iskra namiętnosci może się nieoczekiwanie zmienić w ognisko domowe... Nie ma sprawiedliwości: zawiesił się komputer, a wszyscy walą w monitor. Praca z ładnymi kobietami teoretycznie jest możliwa, a w praktyce - wszystko stoi. dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.11.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 witam wszystkich-jestem wściekła -sprawdziły sie przewidywania Monki-drzwi wejsciowych jeszcze nie ma-za tydzień i tym samym w poslizgach prowadzi prym dostawa drzwi-wcześniej była więźba a i jeszcze czekam 4 tydzien na kominki wentylacyjne robena.Nie skończą mi przez to ocieplenia przy drzwiach Na pocieszenie relacja z mojej niedawnej rozmowy z sąsiadką a'propos jej domu w budowie: "Chyba tylko u mnie skumulował się taki pech! Wszyscy mówią: słuchaj, dlaczego u Ciebie wszystko jest tak drogie i nic nie działa?" (To o elewacji, gdzie rozjeżdża się w narożnikach styropian, drzwiach tarasowych, które się nie otwieraja, drzwiach wejściowych, których dostawa opóźniła się o kilka tygodni, na dodatek z uszkodzoną ościeżnicą i kominku z płaszczem wodnym, który jest felerny.) Czy teraz czujesz się nieco lepiej? no troszke sie pocieszyłam-ale wspólczuje tez kobitce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 23.11.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 witam a jutro u mnie więźba i w przyszłym tygodniu wiecha Jakieś sugestie ? Np. z czego się to robi, bo czym podlewa to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.11.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 witam grupkę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.11.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 witam a jutro u mnie więźba i w przyszłym tygodniu wiecha Jakieś sugestie ? Np. z czego się to robi, bo czym podlewa to wiem u mnie było podlewne...i do tego był grillek...kiełabski...ale to był czerwiec... a wiezbe to robia ciesle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts