Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

witam wszystkich-jestem wściekła :evil: :evil: -sprawdziły sie przewidywania Monki-drzwi wejsciowych jeszcze nie ma-za tydzień i tym samym w poslizgach prowadzi prym dostawa drzwi-wcześniej była więźba a i jeszcze czekam 4 tydzien na kominki wentylacyjne robena.Nie skończą mi przez to ocieplenia przy drzwiach :evil:

Na pocieszenie relacja z mojej niedawnej rozmowy z sąsiadką a'propos jej domu w budowie: "Chyba tylko u mnie skumulował się taki pech! Wszyscy mówią: słuchaj, dlaczego u Ciebie wszystko jest tak drogie i nic nie działa?" (To o elewacji, gdzie rozjeżdża się w narożnikach styropian, drzwiach tarasowych, które się nie otwieraja, drzwiach wejściowych, których dostawa opóźniła się o kilka tygodni, na dodatek z uszkodzoną ościeżnicą i kominku z płaszczem wodnym, który jest felerny.)

Czy teraz czujesz się nieco lepiej? :wink:

Witam. Macie racje z tym że referencje to nie wszystko. Kiedy spotkalismy sie z jednym z wykonawców obwiózł nas po kilku domach, weszlismy do jednego z nich oczywiście właściciel zachwalał ekipę, a mój mąż pózniej mówił że spojrzał na sufit a tam były pęknięcia, idziemy dalej i widzimy jak na innym domu wyraznie dachówka krzywo leży i odstaje. Właściciel zachwalał siebie i swoja firmę poprostu sam miód i wycenił siebie na 55 tyś i jeszcze chciał abyśmy zapewnili zaplecze socjalne dla pracowników oraz stawiał wiele innych warunków.

Witam Was.

Ale jestem nie wyspana. Pies w nocy okrutnie chrapał :(

Trzeba było zagwizdac.

:D nie pomogalo

Wolanie po imieniu tez nie.

Ale wreszcie maz sie wkurzyl w pewnym momencie, wstal , poszedl do niego i mowi:

sluchaj no, przestan chrapac bo spac nie mozna, bedziesz chrapal to wylecisz na dwor!

pomogło :D

Co do tych referencji. Dobrze oprocz zebrania referencji pojechac i zobaczyc co i jak dana ekipa zbudowala.

zgadza się, trzeba zobaczyć tylko, że też trzeba się na tym znać, albo wziąść kogoś kto się zna, a że my wtedy totalnie zieloni to też widzielismy ale nawet nie wiedzieliśmy za bardzo na co mamy zwrócić uwagę, teraz to juz jestem dużo mądrzejsza :wink: :wink:

To ja kiedys strzelilam glupote . Musielismy zdac mieszkanie wyremontowane w niemczech .Fachowca wzielismy od znajomego z polecenia . Robota szla swietnie .Fachowiec poniewaz spal w tym mieszkaniu i sie nudzil poprosil czy moze uzywac komputera .Poniewaz po kilku dniach mialam przeniesione lacze juz na nowym mieszkaniu podlaczylam komputer i oniemialam .

Wlanczaly sie na przegladarce same strony erotyczne .

Do konca miesiaca wyczekiwalam czy nie przyjdzie horendalny rachunek .

Na szczescie skonczylo sie na czyszczeniu komputera

wiec teraz tylko ograniczone zachowanie

Witam. Macie racje z tym że referencje to nie wszystko. Kiedy spotkalismy sie z jednym z wykonawców obwiózł nas po kilku domach, weszlismy do jednego z nich oczywiście właściciel zachwalał ekipę, a mój mąż pózniej mówił że spojrzał na sufit a tam były pęknięcia, idziemy dalej i widzimy jak na innym domu wyraznie dachówka krzywo leży i odstaje. Właściciel zachwalał siebie i swoja firmę poprostu sam miód i wycenił siebie na 55 tyś i jeszcze chciał abyśmy zapewnili zaplecze socjalne dla pracowników oraz stawiał wiele innych warunków.

Moja ekipa miała super referencje z trzech niezależnych źródeł a wyrzuciłam ich z wielkim hukiem (o trzy miesiące za późno!).

Żadna z metod weryfikacji nie daje gwarancji ale zawsze warto próbować wszystkiego.

Cytaty na dzisiaj:

Panowie, nie ma żartów! Chwila nieuwagi i mała, przypadkowa iskra

namiętnosci może się nieoczekiwanie zmienić w ognisko domowe...

Nie ma sprawiedliwości: zawiesił się komputer, a wszyscy walą w monitor.

Praca z ładnymi kobietami teoretycznie jest możliwa, a w praktyce -

wszystko stoi.

Cytaty na dzisiaj:

Panowie, nie ma żartów! Chwila nieuwagi i mała, przypadkowa iskra

namiętnosci może się nieoczekiwanie zmienić w ognisko domowe...

Nie ma sprawiedliwości: zawiesił się komputer, a wszyscy walą w monitor.

Praca z ładnymi kobietami teoretycznie jest możliwa, a w praktyce -

wszystko stoi.

dobre :D

witam wszystkich-jestem wściekła :evil: :evil: -sprawdziły sie przewidywania Monki-drzwi wejsciowych jeszcze nie ma-za tydzień i tym samym w poslizgach prowadzi prym dostawa drzwi-wcześniej była więźba a i jeszcze czekam 4 tydzien na kominki wentylacyjne robena.Nie skończą mi przez to ocieplenia przy drzwiach :evil:

Na pocieszenie relacja z mojej niedawnej rozmowy z sąsiadką a'propos jej domu w budowie: "Chyba tylko u mnie skumulował się taki pech! Wszyscy mówią: słuchaj, dlaczego u Ciebie wszystko jest tak drogie i nic nie działa?" (To o elewacji, gdzie rozjeżdża się w narożnikach styropian, drzwiach tarasowych, które się nie otwieraja, drzwiach wejściowych, których dostawa opóźniła się o kilka tygodni, na dodatek z uszkodzoną ościeżnicą i kominku z płaszczem wodnym, który jest felerny.)

Czy teraz czujesz się nieco lepiej? :wink:

no troszke sie pocieszyłam-ale wspólczuje tez kobitce :cry: