martelia 23.11.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 witam a jutro u mnie więźba i w przyszłym tygodniu wiecha Jakieś sugestie ? Np. z czego się to robi, bo czym podlewa to wiem u mnie było podlewne...i do tego był grillek...kiełabski...ale to był czerwiec... a wiezbe to robia ciesle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.11.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 a pracusie musza dzisiaj recznie rozrabiać klej do siatki-mam nadzieje ,że dobrze wymieszają -nie mamy dzisiaj prądu ,szukaliśmy przyczyny a w kurierze szcz.jak byk pisze o przerwie w dostawie pradu w godz 8-16 na ulicach ............ ciesze sie ,ze zostały mi ponad 2 palety dachówki ,2 palety porotonu i troszke klinkieru-zabiora i bedzie kaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 23.11.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 a pracusie musza dzisiaj recznie rozrabiać klej do siatki-mam nadzieje ,że dobrze wymieszają -nie mamy dzisiaj prądu ,szukaliśmy przyczyny a w kurierze szcz.jak byk pisze o przerwie w dostawie pradu w godz 8-16 na ulicach ............ ciesze sie ,ze zostały mi ponad 2 palety dachówki ,2 palety porotonu i troszke klinkieru-zabiora i bedzie kaska A na jakich ulicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.11.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Klaus-napisz jaka cie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.11.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 a 29 listopada-Jantarowa 2-16,Perlista 9-16,Bezrzecze-Kaperska,Krzekowska,Sobieskiego,Kadetów ,Środkowa,Grenadierów,Rozmarynowa,Podchorążych,Kirasjerów 1-5 nieparzyste i miejscowości-Wirów,Trzebież -Jana z kolna ,dolna ,WOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 23.11.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 moze ktos ma namiar na elektryka , który jest wolny ?? Ci z listy zajęci baaardzo najchętniej na takiego co robi w 3 dni wiem z relacji ze tacy tez sa tylko czasu nie mają , ale naiwnie szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.11.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Czołem słuchajcie.. nie została komus po budowie jakas niedużą koza (taka do palenia w niej, a nie zywa) i może by chciał oddać za nieduże pieniądze?chetnie się dogadam, bo kurcze coraz zimniej na tej mojej budowie...pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.11.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam I prosze o namiary na kierownika budowy Czy nikt z prawobrzeza nie mial kierownika godnego polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.11.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Czy ktos z was mial stycznosc z firma AJB- Klima (wentylacje ,klimatyzacja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.11.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam, a u mnie na budowie też awaria prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.11.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Czołem słuchajcie.. nie została komus po budowie jakas niedużą koza (taka do palenia w niej, a nie zywa) i może by chciał oddać za nieduże pieniądze? chetnie się dogadam, bo kurcze coraz zimniej na tej mojej budowie... pozdrawiam m. Maksiu Ulamach posiada takowa koze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.11.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 wieczorowo witam...przy herbatce...kurka zimno cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.11.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.11.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Czołem słuchajcie.. nie została komus po budowie jakas niedużą koza (taka do palenia w niej, a nie zywa) i może by chciał oddać za nieduże pieniądze? chetnie się dogadam, bo kurcze coraz zimniej na tej mojej budowie... pozdrawiam m. Maksiu Ulamach posiada takowa koze. Dzieki Teska, Ulamach od dwoch tygodni nie pojawia się na forum, ale to chyba Twoja sąsiadka, prawda? gdybyś więc ją zobaczyła to szepnij ze mam do niej interes z gory dziekuje pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.11.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Czołem słuchajcie.. nie została komus po budowie jakas niedużą koza (taka do palenia w niej, a nie zywa) i może by chciał oddać za nieduże pieniądze? chetnie się dogadam, bo kurcze coraz zimniej na tej mojej budowie... pozdrawiam m. Maksiu Ulamach posiada takowa koze. Dzieki Teska, Ulamach od dwoch tygodni nie pojawia się na forum, ale to chyba Twoja sąsiadka, prawda? gdybyś więc ją zobaczyła to szepnij ze mam do niej interes z gory dziekuje pozdrawiam m. Maksiu zadzwonie i sie popytam co i jak. Telefon masz ten sam?? chodzi o numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.11.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Czołem słuchajcie.. nie została komus po budowie jakas niedużą koza (taka do palenia w niej, a nie zywa) i może by chciał oddać za nieduże pieniądze? chetnie się dogadam, bo kurcze coraz zimniej na tej mojej budowie... pozdrawiam m. a potrzebujesz do ogrzania socjala czy już wnętrza domku? bo jak wnętrza to można wstawić goły wkład kominkowy i nim grzać.... jeśli planujesz kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.11.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 szydas praca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 23.11.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam grupę! Czy ktoś z Was użytkuje okna firmy M&S lub Veka ? Warto, nie warto?Jakość wykonania, słabe strony, dobre strony, terminowość, serwis? Bardzo proszę o opinie. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.11.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 szydas praca??? nie.... jutro będę pracował. mam wyjątkowo spokojny tydzień, parę rzeczy dzięki temu załatwiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.11.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam grupę! Czy ktoś z Was użytkuje okna firmy M&S lub Veka ? Warto, nie warto? Jakość wykonania, słabe strony, dobre strony, terminowość, serwis? Bardzo proszę o opinie. Pozdrawiam serdecznie. ja mam 3 rok okna M&S złoty dab dwustronny.Okna sprawują sie dobrze, dealerzy na Gdanskiej sa godni polecenia , montaz i serwis tez nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts