Teska 23.11.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 szydas praca??? nie.... jutro będę pracował. mam wyjątkowo spokojny tydzień, parę rzeczy dzięki temu załatwiłem no proszę....drugo raz odpisałeś ze w domciu.... znów 72 godzinki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.11.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam grupę! Czy ktoś z Was użytkuje okna firmy M&S lub Veka ? Warto, nie warto? Jakość wykonania, słabe strony, dobre strony, terminowość, serwis? Bardzo proszę o opinie. Pozdrawiam serdecznie. my wprawdzie zamówiliśmy okna w innej firmie, ale m&s mają bardzo dobre opinie. zresztą jak zbieraliśmy oferty to bardzo podobała nam się ich fachowość, szybko przygotowali wycenę. w zasadzie tylko jakiś drobiazg zadecydował, że przegrali przetarg nawet nie pamiętam co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.11.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam grupę! Czy ktoś z Was użytkuje okna firmy M&S lub Veka ? Warto, nie warto? Jakość wykonania, słabe strony, dobre strony, terminowość, serwis? Bardzo proszę o opinie. Pozdrawiam serdecznie. my wprawdzie zamówiliśmy okna w innej firmie, ale m&s mają bardzo dobre opinie. zresztą jak zbieraliśmy oferty to bardzo podobała nam się ich fachowość, szybko przygotowali wycenę. w zasadzie tylko jakiś drobiazg zadecydował, że przegrali przetarg nawet nie pamiętam co a jakie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.11.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam grupę! Czy ktoś z Was użytkuje okna firmy M&S lub Veka ? Warto, nie warto? Jakość wykonania, słabe strony, dobre strony, terminowość, serwis? Bardzo proszę o opinie. Pozdrawiam serdecznie. my wprawdzie zamówiliśmy okna w innej firmie, ale m&s mają bardzo dobre opinie. zresztą jak zbieraliśmy oferty to bardzo podobała nam się ich fachowość, szybko przygotowali wycenę. w zasadzie tylko jakiś drobiazg zadecydował, że przegrali przetarg nawet nie pamiętam co a jakie masz? od kowalskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.11.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam grupę! Czy ktoś z Was użytkuje okna firmy M&S lub Veka ? Warto, nie warto? Jakość wykonania, słabe strony, dobre strony, terminowość, serwis? Bardzo proszę o opinie. Pozdrawiam serdecznie. my wprawdzie zamówiliśmy okna w innej firmie, ale m&s mają bardzo dobre opinie. zresztą jak zbieraliśmy oferty to bardzo podobała nam się ich fachowość, szybko przygotowali wycenę. w zasadzie tylko jakiś drobiazg zadecydował, że przegrali przetarg nawet nie pamiętam co a jakie masz? od kowalskich oni maja tez ładne drzwi...mowisz o tych w Mierzynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.11.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam grupę! Czy ktoś z Was użytkuje okna firmy M&S lub Veka ? Warto, nie warto? Jakość wykonania, słabe strony, dobre strony, terminowość, serwis? Bardzo proszę o opinie. Pozdrawiam serdecznie. my wprawdzie zamówiliśmy okna w innej firmie, ale m&s mają bardzo dobre opinie. zresztą jak zbieraliśmy oferty to bardzo podobała nam się ich fachowość, szybko przygotowali wycenę. w zasadzie tylko jakiś drobiazg zadecydował, że przegrali przetarg nawet nie pamiętam co a jakie masz? od kowalskich oni maja tez ładne drzwi...mowisz o tych w Mierzynie? zgadza się, zresztą drzwi też bierzemy od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.11.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam grupę! Czy ktoś z Was użytkuje okna firmy M&S lub Veka ? Warto, nie warto? Jakość wykonania, słabe strony, dobre strony, terminowość, serwis? Bardzo proszę o opinie. Pozdrawiam serdecznie. my wprawdzie zamówiliśmy okna w innej firmie, ale m&s mają bardzo dobre opinie. zresztą jak zbieraliśmy oferty to bardzo podobała nam się ich fachowość, szybko przygotowali wycenę. w zasadzie tylko jakiś drobiazg zadecydował, że przegrali przetarg nawet nie pamiętam co Drewniane Jesli tak to jaka wyszla roznica miedzy plastikami a drewnem a jakie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.11.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Czołem słuchajcie.. nie została komus po budowie jakas niedużą koza (taka do palenia w niej, a nie zywa) i może by chciał oddać za nieduże pieniądze? chetnie się dogadam, bo kurcze coraz zimniej na tej mojej budowie... pozdrawiam m. a potrzebujesz do ogrzania socjala czy już wnętrza domku? bo jak wnętrza to można wstawić goły wkład kominkowy i nim grzać.... jeśli planujesz kominek wkladu kominkowego to szkoda, bo narazie chce tylko grzac sobie zeby mi nie było zimno jak bede robił w środku, bo mam troche robót które można zrobić przy dowolnej temperaturze, pod warunkiem ze się samemu nie zamarznie :D no i przy okazji pospalam sobie rozne smieci, oczywiscie takie ktore mozna spalic pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.11.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Czołem słuchajcie.. nie została komus po budowie jakas niedużą koza (taka do palenia w niej, a nie zywa) i może by chciał oddać za nieduże pieniądze? chetnie się dogadam, bo kurcze coraz zimniej na tej mojej budowie... pozdrawiam m. Maksiu Ulamach posiada takowa koze. Dzieki Teska, Ulamach od dwoch tygodni nie pojawia się na forum, ale to chyba Twoja sąsiadka, prawda? gdybyś więc ją zobaczyła to szepnij ze mam do niej interes z gory dziekuje pozdrawiam m. Maksiu zadzwonie i sie popytam co i jak. Telefon masz ten sam?? chodzi o numer dzięki, numer telefonu mam nowy, podalem Ci na priva pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 23.11.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Czołem słuchajcie.. nie została komus po budowie jakas niedużą koza (taka do palenia w niej, a nie zywa) i może by chciał oddać za nieduże pieniądze? chetnie się dogadam, bo kurcze coraz zimniej na tej mojej budowie... pozdrawiam m. Maksiu Ulamach posiada takowa koze. Dzieki Teska, Ulamach od dwoch tygodni nie pojawia się na forum, ale to chyba Twoja sąsiadka, prawda? gdybyś więc ją zobaczyła to szepnij ze mam do niej interes z gory dziekuje pozdrawiam m. Witam wszystkich .Maksiu nie mam już tej kozy ,dałam znajomym na budowę ,zapytam ich czy jeszcze mają ją to cię powiadomię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.11.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Czołem słuchajcie.. nie została komus po budowie jakas niedużą koza (taka do palenia w niej, a nie zywa) i może by chciał oddać za nieduże pieniądze? chetnie się dogadam, bo kurcze coraz zimniej na tej mojej budowie... pozdrawiam m. Maksiu Ulamach posiada takowa koze. Dzieki Teska, Ulamach od dwoch tygodni nie pojawia się na forum, ale to chyba Twoja sąsiadka, prawda? gdybyś więc ją zobaczyła to szepnij ze mam do niej interes z gory dziekuje pozdrawiam m. Witam wszystkich .Maksiu nie mam już tej kozy ,dałam znajomym na budowę ,zapytam ich czy jeszcze mają ją to cię powiadomię. dzieki, bede czekał na jakies informacje pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 23.11.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Dzięki śliczne za odpowiedzi (fiu, fiu, ale jesteście szybcy ). Przymierzamy się do okien M&S, ale tak naprawdę, to nikt ze znajomych tychże nie ma, więc spytałam Was. Chyba nie mamy co szukać, gdzie indziej, bo mojego marzenia drzwi tarasowych 200x230 bez przewiązki i tak nikt nie zrobi . Teska myślę, że skoro użytkujesz już te okna 3 lata i jest ok, to dobrze i nam wróży. Dzięki. I jeszcze jedno pytanie, czy wymiary Twoich okien to może 150x150 (niedzielone,jedno skrzydło)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 23.11.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Dzięki śliczne za odpowiedzi (fiu, fiu, ale jesteście szybcy ). Przymierzamy się do okien M&S, ale tak naprawdę, to nikt ze znajomych tychże nie ma, więc spytałam Was. Chyba nie mamy co szukać, gdzie indziej, bo mojego marzenia drzwi tarasowych 200x230 bez przewiązki i tak nikt nie zrobi . Teska myślę, że skoro użytkujesz już te okna 3 lata i jest ok, to dobrze i nam wróży. Dzięki. I jeszcze jedno pytanie, czy wymiary Twoich okien to może 150x150 (niedzielone,jedno skrzydło)? Witam też mam okna m&s 150/150 niedzielone drzwi tarasowe270/230,ale teraz już bym zrobiła okna dzielone bo w praktyce się niesprawdzają z drzwi jestem zadowolona są przesówne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 23.11.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam ulamach, możesz podzielić się swoimi doświadczeniami a propos okien 150x150? Jeżeli chodzi o drzwi, to zbyt małe wymiary otworu wyznaczają nam raczej wybór drzwi rozwieralnych. Przy przesuwnych zostałby tylko 1 metr przejścia, a to dla nas za mało No i mam jeszcze jeden zgryz: drzwi tarasowe otwierane na zewnątrz czy do wewnątrz? Lepiej mieć dwa jednometrowe skrzydła sterczące w domu czy na tarasie? Sama już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.11.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Dzięki śliczne za odpowiedzi (fiu, fiu, ale jesteście szybcy ). Przymierzamy się do okien M&S, ale tak naprawdę, to nikt ze znajomych tychże nie ma, więc spytałam Was. Chyba nie mamy co szukać, gdzie indziej, bo mojego marzenia drzwi tarasowych 200x230 bez przewiązki i tak nikt nie zrobi . Teska myślę, że skoro użytkujesz już te okna 3 lata i jest ok, to dobrze i nam wróży. Dzięki. I jeszcze jedno pytanie, czy wymiary Twoich okien to może 150x150 (niedzielone,jedno skrzydło)? tak dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.11.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam ulamach, możesz podzielić się swoimi doświadczeniami a propos okien 150x150? Jeżeli chodzi o drzwi, to zbyt małe wymiary otworu wyznaczają nam raczej wybór drzwi rozwieralnych. Przy przesuwnych zostałby tylko 1 metr przejścia, a to dla nas za mało No i mam jeszcze jeden zgryz: drzwi tarasowe otwierane na zewnątrz czy do wewnątrz? Lepiej mieć dwa jednometrowe skrzydła sterczące w domu czy na tarasie? Sama już nie wiem teraz zrobiłabym okna dzielone, jednoskrzydłowe sa do bani np otwieranie itp...u mnie sa tylko na uchylne, nie da rady otworzyc w całosci takiego skrzydła. zastano sie nad tarasowymi takimi jak ma Ulamach, przesowne - sa super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 23.11.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam ulamach, możesz podzielić się swoimi doświadczeniami a propos okien 150x150? Jeżeli chodzi o drzwi, to zbyt małe wymiary otworu wyznaczają nam raczej wybór drzwi rozwieralnych. Przy przesuwnych zostałby tylko 1 metr przejścia, a to dla nas za mało No i mam jeszcze jeden zgryz: drzwi tarasowe otwierane na zewnątrz czy do wewnątrz? Lepiej mieć dwa jednometrowe skrzydła sterczące w domu czy na tarasie? Sama już nie wiem Nierób niedzielone tak jak pisałam są niewygodne w urzytkowaniu drugi raz zrobiłabym dzielone ,aco do drzwi tarasowych to już sama musisz zadecydować .Zwłasnego doświadczenia wiem że latem są non stop otwarte musisz zobaczyć czy nie będą ci przeszkadzały otwarte do środka noi jak ma się małe dzieci to mogą być trochę niebezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.11.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam ulamach, możesz podzielić się swoimi doświadczeniami a propos okien 150x150? Jeżeli chodzi o drzwi, to zbyt małe wymiary otworu wyznaczają nam raczej wybór drzwi rozwieralnych. Przy przesuwnych zostałby tylko 1 metr przejścia, a to dla nas za mało No i mam jeszcze jeden zgryz: drzwi tarasowe otwierane na zewnątrz czy do wewnątrz? Lepiej mieć dwa jednometrowe skrzydła sterczące w domu czy na tarasie? Sama już nie wiem teraz zrobiłabym okna dzielone, jednoskrzydłowe sa do bani np otwieranie itp...u mnie sa tylko na uchylne, nie da rady otworzyc w całosci takiego skrzydła. zastano sie nad tarasowymi takimi jak ma Ulamach, przesowne - sa super! A okno 120 x 120? Zastanawiam się, czy zamawiać dzielone (ale czy nie będzie za mała powierzchnia przeszklenia czy niedzielone z naklejonym szprosem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 23.11.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Dzięki kobietki za rady. Jestem naprawdę zdeterminowana co do niedzielonych. Moja przyjaciółka ma takie i jest zadowolona. Oczywiście zazwyczaj uchyla je (ma specjalne ograniczniki, które regulują wielkość otworu), a otwiera tylko do mycia. No, nie wiem . Tak bardzo podobają mnie się niedzielone. Ale może powinnam jeszcze raz wszystko przemyśleć... Tak, jak pisałam, bardzo podobają mnie się drzwi przesuwne, ale jak pomyślę, że latem zostanę tylko z jednometrowym otworem , to wolę rozwieralne, ale tak na dwa metry . Co do bezpieczeństwa, to właśnie tym się kieruję, co lepsze (bezpieczniejsze), sterczące skrzydła w domu czy na tarasie ? Tak źle i tak niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 23.11.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Wiesz Maggie, 120x120 to już na bank powinny być niedzielone. Szprosy są ciekawe, ale wyobraź sobie wiele lat z poszatkowanym krajobrazem. Niektórych może to męczyć, wierz mi. Moi rodzice mają szprosy w oknach werandy. Pięknie to wygląda, ale przez te okna rzadko się patrzy i jeszcze można przełknąć. Zastanów się nad szprosami, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts