Teska 24.11.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Dzięki kobietki za rady. Jestem naprawdę zdeterminowana co do niedzielonych. Moja przyjaciółka ma takie i jest zadowolona. Oczywiście zazwyczaj uchyla je (ma specjalne ograniczniki, które regulują wielkość otworu), a otwiera tylko do mycia. No, nie wiem . Tak bardzo podobają mnie się niedzielone. Ale może powinnam jeszcze raz wszystko przemyśleć... Tak, jak pisałam, bardzo podobają mnie się drzwi przesuwne, ale jak pomyślę, że latem zostanę tylko z jednometrowym otworem , to wolę rozwieralne, ale tak na dwa metry . Co do bezpieczeństwa, to właśnie tym się kieruję, co lepsze (bezpieczniejsze), sterczące skrzydła w domu czy na tarasie ? Tak źle i tak niedobrze słuchaj..ja tez otwieram w całosci tylko do mycia....latem sa non stop uchylone...fakt faktem ładnie wygladają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.11.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 witam piateczkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.11.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 uwadze tych, którzy dopiero będą zamawiać drzwi i okna: http://biznes.interia.pl/news?inf=820477 ale numer! o tym nie wiedziałam ale jak w drzwiach tarasowych wmontować dwa zamki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.11.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Dzięki kobietki za rady. Jestem naprawdę zdeterminowana co do niedzielonych. Moja przyjaciółka ma takie i jest zadowolona. Oczywiście zazwyczaj uchyla je (ma specjalne ograniczniki, które regulują wielkość otworu), a otwiera tylko do mycia. No, nie wiem . Tak bardzo podobają mnie się niedzielone. Ale może powinnam jeszcze raz wszystko przemyśleć... Tak, jak pisałam, bardzo podobają mnie się drzwi przesuwne, ale jak pomyślę, że latem zostanę tylko z jednometrowym otworem , to wolę rozwieralne, ale tak na dwa metry . Co do bezpieczeństwa, to właśnie tym się kieruję, co lepsze (bezpieczniejsze), sterczące skrzydła w domu czy na tarasie ? Tak źle i tak niedobrze A ja mam okna 150x150 niedzielone i jestem zadowolony z wyboru i tak najczęściej są uchylane, więc ich wielkość w tym przypadku nie stanowi żadnego problemu, natomiast jest zdecydowanie więcej powierzchni przeszklonej a co za tym idzie również światła. Są to okna M&S, wcześniej używałem okien ich produkcji przez 4 lata, więc przy wyborze okien do domu decyzja była oczywista. Co do drzwi tarasowych to chyba tylko w szczególnych przypadkach robi się otwierane na zewnątrz, przecież właściwie jest to wieksze okno, a te robi się zawsze otwierane do środka. Ale najlepiej będzie zapytać producenta okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.11.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.11.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 jak mam sobie poradzić z pocztą mailową?????? dziś przyszedł do mnie mail wysłany ....21-go A oprócz tego czekam na trzy paczki priorytetowe i nie mogę się dogadać na którą pocztę mam po nie pojechać, bo Dąbie zwala na Załom a Załom na Dąbie. Do tego uzyskałam dziś taką informację, że tylko paczki można odbierać a pozostała poczta/przesyłki nie są nawet rozpakowywane z worków. Jak się skończy strajk to dopiero będą listonosze mieć roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.11.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 jak mam sobie poradzić z pocztą mailową?????? dziś przyszedł do mnie mail wysłany ....21-go A oprócz tego czekam na trzy paczki priorytetowe i nie mogę się dogadać na którą pocztę mam po nie pojechać, bo Dąbie zwala na Załom a Załom na Dąbie. Do tego uzyskałam dziś taką informację, że tylko paczki można odbierać a pozostała poczta/przesyłki nie są nawet rozpakowywane z worków. Jak się skończy strajk to dopiero będą listonosze mieć roboty. dalej jest strajk???? potrzebuje wysłac paczke priorytetem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.11.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 A co do okien. To ja mam 150x150 niedzielone i jestem z tego zadowolona. Ale to tyczy salonu czyli u mnie parteru. Natomiast w sypialni mam okna 1500x120 też nie dzielone i z perspektywy tego lata pewnie wygpdniejsze byłyby dzoelone, bo mniej zajmuja miejsca przy otwarciu, ale i tak jest już postanowione, że robimy klimatyzację w sypialni i koniec i kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.11.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 kurcze u mnie poczta w dołujach działa....ale fakt co z tego ze przyjmą paczkę...jak nie wiadomo kiedy bedzie dostarczona.....no nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.11.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 A co do okien. To ja mam 150x150 niedzielone i jestem z tego zadowolona. Ale to tyczy salonu czyli u mnie parteru. Natomiast w sypialni mam okna 1500x120 też nie dzielone i z perspektywy tego lata pewnie wygpdniejsze byłyby dzoelone, bo mniej zajmuja miejsca przy otwarciu, ale i tak jest już postanowione, że robimy klimatyzację w sypialni i koniec i kropka. Didi czy to jest duzy koszt???? bo ja myslalam kupic taki klimatyzator, stojacy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.11.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 kurcze u mnie poczta w dołujach działa....ale fakt co z tego ze przyjmą paczkę...jak nie wiadomo kiedy bedzie dostarczona.....no nie... Może lepiej wysłać poprzez firme kurierską, na pewno dojdzie pomimo strjku poczty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.11.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 A co do okien. To ja mam 150x150 niedzielone i jestem z tego zadowolona. Ale to tyczy salonu czyli u mnie parteru. Natomiast w sypialni mam okna 1500x120 też nie dzielone i z perspektywy tego lata pewnie wygpdniejsze byłyby dzoelone, bo mniej zajmuja miejsca przy otwarciu, ale i tak jest już postanowione, że robimy klimatyzację w sypialni i koniec i kropka. Didi czy to jest duzy koszt???? bo ja myslalam kupic taki klimatyzator, stojacy... Jak klimatyzator, to zdecydowanie polecem przyzwoity typu "split" posiadajacy jednostkę wewnętrzną i zewnętrzną, no i lepiej wydać więcej i kupić dobre urządzenie w firmie specjalizującej się w takich instalacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.11.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 jak mam sobie poradzić z pocztą mailową?????? dziś przyszedł do mnie mail wysłany ....21-go A oprócz tego czekam na trzy paczki priorytetowe i nie mogę się dogadać na którą pocztę mam po nie pojechać, bo Dąbie zwala na Załom a Załom na Dąbie. Do tego uzyskałam dziś taką informację, że tylko paczki można odbierać a pozostała poczta/przesyłki nie są nawet rozpakowywane z worków. Jak się skończy strajk to dopiero będą listonosze mieć roboty. dalej jest strajk???? potrzebuje wysłac paczke priorytetem.... musisz znaleźć pocztę na której pracują, bo np w Dąbiu w ogóle nie są klienci obsługiwani, natomiast wiem, że są poczty gdzie obsługują klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.11.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 A co do okien. To ja mam 150x150 niedzielone i jestem z tego zadowolona. Ale to tyczy salonu czyli u mnie parteru. Natomiast w sypialni mam okna 1500x120 też nie dzielone i z perspektywy tego lata pewnie wygpdniejsze byłyby dzoelone, bo mniej zajmuja miejsca przy otwarciu, ale i tak jest już postanowione, że robimy klimatyzację w sypialni i koniec i kropka. Didi czy to jest duzy koszt???? bo ja myslalam kupic taki klimatyzator, stojacy... Jak klimatyzator, to zdecydowanie polecem przyzwoity typu "split" posiadajacy jednostkę wewnętrzną i zewnętrzną, no i lepiej wydać więcej i kupić dobre urządzenie w firmie specjalizującej się w takich instalacjach. dokładnie tak - dlatego my się wtrzymaliśmy i nie robiliśmy tego na szybkiego a zrobimy to wczesną wiosną mając odpowiednio kasy odłożonej cobyśmy potem nie musieli "przyoszczędzić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.11.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 kurcze u mnie poczta w dołujach działa....ale fakt co z tego ze przyjmą paczkę...jak nie wiadomo kiedy bedzie dostarczona.....no nie... na infolinii dowiedziałam się, że paczkami zajmuje się inna firma (pewnie firma-córka) i tylko one są dostarczane, ale dostarczane na zasadzie awizo w skrzynce a po paczkę trzeba się udać na pocztę. W każdym razie czoraj jak weszłam na pocztę w załomiu to już tak przejść nie mogą bo tyle tego leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.11.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 TESKA WS paczek mam dobre informacje - właśnie dotarłam telefonicznie do kierowcy, który rozwozi u mnie paczki i powiedział, że będzie u mnie ok 14stej z dwiema paczuszkami. Tak więc paczki są napewno dostarczane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.11.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 kurcze u mnie poczta w dołujach działa....ale fakt co z tego ze przyjmą paczkę...jak nie wiadomo kiedy bedzie dostarczona.....no nie... na infolinii dowiedziałam się, że paczkami zajmuje się inna firma (pewnie firma-córka) i tylko one są dostarczane, ale dostarczane na zasadzie awizo w skrzynce a po paczkę trzeba się udać na pocztę. W każdym razie czoraj jak weszłam na pocztę w załomiu to już tak przejść nie mogą bo tyle tego leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 24.11.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Witam grupkę kurcze u mnie poczta w dołujach działa....ale fakt co z tego ze przyjmą paczkę...jak nie wiadomo kiedy bedzie dostarczona.....no nie... na infolinii dowiedziałam się, że paczkami zajmuje się inna firma (pewnie firma-córka) i tylko one są dostarczane, ale dostarczane na zasadzie awizo w skrzynce a po paczkę trzeba się udać na pocztę. W każdym razie czoraj jak weszłam na pocztę w załomiu to już tak przejść nie mogą bo tyle tego leży. Paczki rozwożą paczkarze ale co z tego żeby nadać paczkę trzeba iść na pocztę, która ich po prostu nie przyjmuje Podobno w Szczecinie na 29 placówek pocztowych 24 są całkowicie zamknięte A jak nie działa poczta to ja nie zarabiam Moi klienci mi pewnie za to opóźnienie łeb urwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.11.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Czy mozecie mi podac numer do Enei ale na prawobrzezu bo strona int. ich nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.11.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Czy mozecie mi podac numer do Enei ale na prawobrzezu bo strona int. ich nie dziala Pytasz, masz: 091 432 69 00 ul. Eskadrowa 2a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts