tomadyna 25.11.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 HP mialam kiedys drukarke byla niezla tylko drogie tonery To masz szczęście że nie kupiłaś Lexmarka ja miałam lexmarka, porażka totalna , w całym mieszkaniu było slychać jak to drukuje, teraz mam hp dużo cichsza, tylko problem z pobieraniem papieru, często sę zacina Tam jest taki ślizgacz (pewnie brązowy i nad nim wałek) przeczyść to spirytusem problem zniknie. Lub możesz oddać do autoryzowanego serwisu HP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.11.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Ilu komorowe okna macie lub wybieracie??? Pytanie do posiadaczy terażniejszych i przyszłych okien z pcv, bo byłam nastawiona na 5-komorowe, ale po wczorajszej wizycie w jednym punkcie sprzedaży zwątpiłam A dlaczego zwatpilas nie wygladaly bo tez jestem ciekawa odradzali, że nie ma sensu okno o wiekszej ilości komór( ale tu biorę poprawke bo oni głównie montują w blokach), ale jak pokazali mi profil okna 5-komorowego to wygladało okropnie bardzo szeroka rama (głębokość ramy od brzegu do szyby) i strasznie mi sie to nie spodobało. Pewnie dużo zalezy od kształtu profilii bo ten był taki kanciasty, zaokrąglone może wyglądają duzo lepiej, ale zaczelam się zastanawiać jaki wpływ ma ilość komór. Na forum znalazłam mało na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.11.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Ilu komorowe okna macie lub wybieracie??? Pytanie do posiadaczy terażniejszych i przyszłych okien z pcv, bo byłam nastawiona na 5-komorowe, ale po wczorajszej wizycie w jednym punkcie sprzedaży zwątpiłam A dlaczego zwatpilas nie wygladaly bo tez jestem ciekawa odradzali, że nie ma sensu okno o wiekszej ilości komór( ale tu biorę poprawke bo oni głównie montują w blokach), ale jak pokazali mi profil okna 5-komorowego to wygladało okropnie bardzo szeroka rama (głębokość ramy od brzegu do szyby) i strasznie mi sie to nie spodobało. Pewnie dużo zalezy od kształtu profilii bo ten był taki kanciasty, zaokrąglone może wyglądają duzo lepiej, ale zaczelam się zastanawiać jaki wpływ ma ilość komór. Na forum znalazłam mało na ten temat. A procentowo o ile drozsze od trzykomorowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 25.11.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Dzióbek, nasze profile będą na pewno pięciokomorowe. I jeszcze pytanie do użytkowników okien M&S, czy warto dodać na wewnętrzną wkładkę termo? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.11.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 A procentowo o ile drozsze od trzykomorowych na wszystkich oknach wychodziło mi coś koło 1300 zł to coś koło 9% droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.11.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Tam jest taki ślizgacz (pewnie brązowy i nad nim wałek) przeczyść to spirytusem problem zniknie. Lub możesz oddać do autoryzowanego serwisu HP coś tam wcześniej przeczyścilam, nie wiem czy to to, ale narazie problemu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 25.11.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Ilu komorowe okna macie lub wybieracie??? Pytanie do posiadaczy terażniejszych i przyszłych okien z pcv, bo byłam nastawiona na 5-komorowe, ale po wczorajszej wizycie w jednym punkcie sprzedaży zwątpiłam A dlaczego zwatpilas nie wygladaly bo tez jestem ciekawa odradzali, że nie ma sensu okno o wiekszej ilości komór( ale tu biorę poprawke bo oni głównie montują w blokach), ale jak pokazali mi profil okna 5-komorowego to wygladało okropnie bardzo szeroka rama (głębokość ramy od brzegu do szyby) i strasznie mi sie to nie spodobało. Pewnie dużo zalezy od kształtu profilii bo ten był taki kanciasty, zaokrąglone może wyglądają duzo lepiej, ale zaczelam się zastanawiać jaki wpływ ma ilość komór. Na forum znalazłam mało na ten temat. Witam wszystkich .Dzióbek jesli masz dylemat czy pięciokomorówki ijakie ramy to zapraszam domnie obejrzec bo zdaje sie ze mieszkasz niedaleko .Moim zdaniem ramy w pięciokom. są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 25.11.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Dzióbek, nasze profile będą na pewno pięciokomorowe. I jeszcze pytanie do użytkowników okien M&S, czy warto dodać na wewnętrzną wkładkę termo? Pozdrawiam. Witam Wg. moich obliczeń z początku roku, to nie warto. Diler zgodził się ze mną w tej kwestii PS. http://www.muszynscy.pl/pl/index.php pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 25.11.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 KASO 1, dziękuję bardzo za odpowiedź i namiary. Gdy będziemy na Gdańskiej zapytam się o tę wkładkę, zobaczymy co nam powiedzą. W Stargardzie tak naprawdę też mieli mieszane uczucia . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.11.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Witam wszystkich .Dzióbek jesli masz dylemat czy pięciokomorówki ijakie ramy to zapraszam domnie obejrzec bo zdaje sie ze mieszkasz niedaleko .Moim zdaniem ramy w pięciokom. są ok. dzięki za zaproszenie, ale chyba nie tak blisko, bo ja z Polic, ale być moze nie omieszkam skorzystać A skąd okienka z m&s?? Muszę w tygodniu wybrać się do nich, skoro tak wszyscy polecają Poprostu naszła mnie wątpliwość na czym polega różnica, w końcu ramy niewiele a szyby duzo i to nimi najprędzej ucieka ciepło, więc co właściwie dają te dodatkowe komory - ktoś wytłumaczy zielonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.11.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Dzióbek, nasze profile będą na pewno pięciokomorowe. . a dlaczego tak zdecydowaliscie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 25.11.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Witam! Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 25.11.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 A co do okien. To ja mam 150x150 niedzielone i jestem z tego zadowolona. Ale to tyczy salonu czyli u mnie parteru. Natomiast w sypialni mam okna 1500x120 też nie dzielone i z perspektywy tego lata pewnie wygpdniejsze byłyby dzoelone, bo mniej zajmuja miejsca przy otwarciu, ale i tak jest już postanowione, że robimy klimatyzację w sypialni i koniec i kropka. Didi, po co Ci ta klimatyzacja i do tego w sypialni? A wiesz co to jest legionelloza? Wiem co to jest i skąd się bierze. Wiem też co to żywność modyfikowana, wiem, że krowy i świnie leczone są antybiotykami, które przechodzą do mleka i mięsa, wiem, że rolnicy i warzywnicy stosują nawozy chemiczne, opryski i inne tego typu śmiercinośne rzeczy.Wiem, że powietrze nie jest czyste, woda zawiera związki chemiczne itp itd. Czy z tego wynika, że nie powinnam oddychać, jeść i pić? Czy również z tego wynika, że nie mogę w upalne lato spokojnie w nocy spać a muszę umierać z duchoty? Dobrze napisane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 25.11.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Dzióbek, nasze profile będą na pewno pięciokomorowe. . a dlaczego tak zdecydowaliscie?? Bo wieść niesie, że sztywniejsze, cieplejsze.Ale cóż my możemy wiedzieć naprawdę ?! Komuś jednak przecież zaufać trzeba. Rzuć okiem na te okienka , są profile "wizualnie" proste (kanciaste) i profile zaokrąglone. Może jednak któreś się Tobie spodobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 25.11.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Dzióbek, rzuć okiem i poczytaj, dokładnie wyjaśnione jaka różnica:http://www.ms.pl/index.php/pl/produkty_okna_pcv_tytanowe_parametry/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 25.11.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Witam sobotnio, a ma ktoś albo planuje białe okna pcv? Bo z tego co widzę, to królują okleiny albo drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.11.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Witam sobotnio i pozdrawiam wszystkich http://tomek.xcomp.pl/photos/dom/25_9.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.11.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Witam sobotnio i pozdrawiam wszystkich http://tomek.xcomp.pl/photos/dom/25_9.JPG No piekne Inni mogli by wziasc z ciebie przyklad i tez powstawiac foto Na grupie np lubskiej jest kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.11.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 A za beton ile placiliscie Vatu wykaz Vatu jest w internecie zamieszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.11.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Dzióbek, rzuć okiem i poczytaj, dokładnie wyjaśnione jaka różnica: http://www.ms.pl/index.php/pl/produkty_okna_pcv_tytanowe_parametry/ te są całkiem niczego sobie, muszę na żywo zobaczyć, ale wyglądają zgrabnie, bo te co mi pokazywali to masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts