Didi 27.11.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 kurcze musze wysłac przesyłkę....poleccie jakas firme co to dostarczy szybko.... poczta strajkuje....ale ich pocztex nie......zycza sobie 50 zł.......a paczka 0,5 kg... Teska może się dziś dogadają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 27.11.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Witam poniedziałkowo, komu się takie gęste mleko rozlało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.11.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 czy ktos z was instalujac kociol gazowy robil tak ze spaliny nie sa odprowadzane kominem tylko tylko rura nawiewno wywiewna wyprowadzona przez sciane lub dach Ja tak chcę zrobić (przez dach). Ale to jest możliwe tylko przy kotle kondensacyjnym. A czy to jest czyms zakonczone chodzi mi o estetyke Witam poniedziałkowo, Na stronie http://www.pro-ogrzewanie.pl/ masz w menu 'kotłownie gazowe' galerię. A wygląda to np. tak: http://www.pro-ogrzewanie.pl/jpg/Dsystem%20spalinowo-powietrzny%20przez%20dach.jpg Chociaż ja bym dała czarny albo antracytowy kominek, a nie ceglasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.11.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 kurcze musze wysłac przesyłkę....poleccie jakas firme co to dostarczy szybko.... poczta strajkuje....ale ich pocztex nie......zycza sobie 50 zł.......a paczka 0,5 kg... Teska może się dziś dogadają? nie moge czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.11.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Ja swojego domku nie pokaże, bo mam nakręcone na kamerę, jakoś nie kupiliśmy jeszcze cyfrówki, ale mamy zamiar, to jak będę miała w tak zaawansowanym stadium jak Wasze to też pokażę . Dzióbek jesli chcesz mogę zrobić zdjęcia Waszego domku i wysłać ci mailem albo np. można by sie spotkać na budowie , poznać w realu i pstryknąć to co chcesz. Jak będziesz zainteresowana pisz na priv. Ja mam napstrykane zdjęć cyfrówką, ale coś mi nie wychodzi założenie strony z albumem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.11.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 kurcze musze wysłac przesyłkę....poleccie jakas firme co to dostarczy szybko.... poczta strajkuje....ale ich pocztex nie......zycza sobie 50 zł.......a paczka 0,5 kg... Teska może się dziś dogadają? nie moge czekac obdzwoń kurierów - jedyne wyjście Pamiętam, że kiedyś jak mi pocztex wyliczył to mało się nie przewróciłam na poczcie z wrażenia, a w masterlinku było taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.11.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Witam poniedzialkowo Meggi wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.11.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 kurcze musze wysłac przesyłkę....poleccie jakas firme co to dostarczy szybko.... poczta strajkuje....ale ich pocztex nie......zycza sobie 50 zł.......a paczka 0,5 kg... Teska może się dziś dogadają? nie moge czekac obdzwoń kurierów - jedyne wyjście Pamiętam, że kiedyś jak mi pocztex wyliczył to mało się nie przewróciłam na poczcie z wrażenia, a w masterlinku było taniej. diid Fistan Masterlink gls dhl stolica avistant, ups NIKT NIE ODBIERA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.11.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 a pocztex zyczy sobie 50 dych.....cholera a podobno strajkuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.11.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 kurcze musze wysłac przesyłkę....poleccie jakas firme co to dostarczy szybko.... poczta strajkuje....ale ich pocztex nie......zycza sobie 50 zł.......a paczka 0,5 kg... Teska może się dziś dogadają? nie moge czekac obdzwoń kurierów - jedyne wyjście Pamiętam, że kiedyś jak mi pocztex wyliczył to mało się nie przewróciłam na poczcie z wrażenia, a w masterlinku było taniej. diid Fistan Masterlink gls dhl stolica avistant, ups NIKT NIE ODBIERA! może też zaczęli strajkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.11.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Dobry wieczór grupo, ja tylko na chwilkę. Z ostatniej chwili, dziś zostawiliśmy w M&S (Stargard) wymiary okien do wyceny: a byliście u Muszyńskich? też robią ładne okna drewniane.... ... i drzwi Tą firmę też moge polecić z czystym sumieniem, tylko że teraz mają zamówień na wiele miesięcy. Jak miesiąc temu u nich byłem to właściciel zapisywał klienta na kwiecień. tak jest chyba wszędzie, ja czekam na drzwi od października, podobno maja byc zrobione pod koniec grudnia, ale wciąż nie zostali obsłużeni klienci z sierpnia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoleX 27.11.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Witajcie... a ja z innej beczki widze jest Was Nas kilku i pozowle się zpaytać sznowne grono z zachpom. czy znają firmę Stanbud z prawobrzeża....bo cisza zapadła na fourm że ho ho ... pozdrawiam przy piątku tygodnia ...ale nie początku;-) jesli to pan Jag........z rudej w podjuchach to mozna go sobie spokojnie odpuscic.... Dlaczego ? Moge prosić o szczególy jak nie na ogólnym to może na priva...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.11.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 witam wszystkichTeska-priv-proszęDelf-mozna wiedziec gdzie zamawiałaś drzwi ,że tak długo czekasz-moze tam gdzie ja-zamawiałam 15 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.11.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 No OK, jeśli macie powody wątpić to rozumiem. Jednak to nie jest argument przeciwko wylewaniu betonu przed zimą. nie wiem czemu ale dużo takich opinii słyszałam, prawdopodobnie chodzi, zeby piach sam osiadł pod wpływem wody samo nic sie nie robi, jak nie zagęścisz mechanicznie, to ci osiądzie, ale nie na tyle, żeby na tym dalej budować. No i w temacie polecam test dobrego zagęszczania: sie bierze drut phi 6 i wsadza..w piach, jak się upocisz pod jedną pachą tylko, to za słabo zagęszczone, jak pod dwiema pachami, to wszytsko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.11.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Mam pytanie do Szanownego grona: czy ktoś z Was korzysta/będzie korzystał z ekologicznej oczyszczalni ścieków? Zastanawiam się nad zastosowaniem takiego rozwiązania u siebie. Usłyszałem jednak opinie, ze to tego wynalazku trzeba mieć odpowiednio dużą działkę. Ja mam tysiąc mkw. Wystarczy? Czy sa jeszcze jakieś wymogi jakie musi spełniać działka, dom, projekt żeby móc zastosować i wykorzystywać taką oczyszczalnię? hmm? Ja mam działke 1600m i mam oczyszczalnię, ale to działka większa niż Twoja, ale sąsiedzi mają po 700mkw i mają też oczyszczalnie. I z tego co pamietam nie mieli żadnych problenów z uzuskaniem zgody. A gdzie szukałaś projektu? Czy wykonanie zleciłaś jakieś specjalistycznej firmie czy robila to ekipa budowlana? Masz namiary na kogos kto potrafi zaprojektować i wykonać takie "cudo"? Oczywiscie zaczynalismy od gotowych, przewalilem bez przesady z 1000 roznych. Oczywiscie bylo wiele bliskich naszych wyobrazen, ale.. no wlasnie brakowalo tego ale. Chcialem aby dom byl uszyty na miare, to znaczy aby byl taki jak sobie z zona wymyslimy dokladnie pod siebie, pod swoje przyzwyczajenia, potrzeby, charaktery itp. Skorzystalem z doswiadczen kolegi,ktory sie zaczal budowac rok wczesniej i pani architekt przez niego polecona przelala te nasze marzenia na papier. I tak to ( w skrocie ) wygladalo. pozdrawiam muratorow nie, żebym wścibska była, ale obiło mi sie o uszy, że to wasza "kolejna" już budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.11.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 kurcze musze wysłac przesyłkę....poleccie jakas firme co to dostarczy szybko.... poczta strajkuje....ale ich pocztex nie......zycza sobie 50 zł.......a paczka 0,5 kg... Teska może się dziś dogadają? nie moge czekac obdzwoń kurierów - jedyne wyjście Pamiętam, że kiedyś jak mi pocztex wyliczył to mało się nie przewróciłam na poczcie z wrażenia, a w masterlinku było taniej. diid Fistan Masterlink gls dhl stolica avistant, ups NIKT NIE ODBIERA! jeszcze Shenker i OPEK...ale pewnie też nie odbiorą, proponuje przejechać sie samej na bazę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.11.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 witam wszystkich Teska-priv-proszę Delf-mozna wiedziec gdzie zamawiałaś drzwi ,że tak długo czekasz-moze tam gdzie ja-zamawiałam 15 września Interdoor przez bardzo profesjonalną firmę IDEE STUDIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.11.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 A co ja tu sama zostałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.11.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 No i mamy nowy wygląd forum. Trzeba będzie się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.11.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Ale tego, że nie istnieje temat n i e z l i k w i d o w a n o a juz miałam nadzieję, że poradzą coś na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts