matam 27.11.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Ta zmiana wyglądu to chyba jest wynik tego że nie wyszło im powrócenie po żałobnej formie do poprzedniej bo ja tego nie postrzegam jako poprawę - chyba że to tylko kwestia przyzwyczajenia. Może i trzeba się przyzwyczaić, ale dla mnie ten wygląd jest mniej czytelny, a szczególnie moment gdy ktoś kogoś cytuje dla mnie beznadziejny - wąska kolumna na pół ekranu, słabe cieniowanie cytatów, ciemne guziki.... było lepiej. Mnie tez sie nie podoba, chcieli upiekszyc wiec ... a to wszystko to zrobione zdaje sie przez szczecisnka firme. Mozna wiec oczekiwac ze glowna strona muratora tez zostania zmieniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 27.11.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 EWAR ten porządek w pokoju Julki to Twoja robota czy Julka taka zdyscyplinowana? Moja Ania ma teraz jakiś bunt i nie chce sprzątać - jutro pokażę jej te zdjęcia może ją ruszy sumienie A domek śliczny Tak, tak, bardzo śliczny , ja też upatrzyłam sobie ten zestaw mebli dla naszej Weroniki (bo ściany mają być różowe ). Fajny pomysł z tymi kwiatkami na ścianie -nawiązaniem do wzoru dywanu. Dzięki za słowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 27.11.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 kurcze musze wysłac przesyłkę....poleccie jakas firme co to dostarczy szybko.... poczta strajkuje....ale ich pocztex nie......zycza sobie 50 zł.......a paczka 0,5 kg... Dzwoniłam dziś na swoją pocztę, gdzie dowiedziałam sie, że poczta na Wyzwolenia i Duboisa pracuje całą parą! Nie sprawdzałam tego. Sprawdziłam natomiast pocztę na Bezrzeczu, gdzie można li tylko nadać listy polecone. Listy polecone mogą mieć do 2 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 27.11.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Witam, i też się pokażę widok od ogrodu http://www.album.astral.pl/album/fotos/5574/49/5199/1.jpeg i od frontu http://www.album.astral.pl/album/fotos/5574/49/5199/2.jpeg http://www.album.astral.pl/album/fotos/5574/49/5199/3.jpeg Fiu, fiu... Piekny dom! Co kolejne fotki to ładniejsze. Oj, będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 27.11.2006 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Witam, i też się pokażę widok od ogrodu http://www.album.astral.pl/album/fotos/5574/49/5199/1.jpeg i od frontu http://www.album.astral.pl/album/fotos/5574/49/5199/2.jpeg http://www.album.astral.pl/album/fotos/5574/49/5199/3.jpeg Bardzo ladny dom, ciekawa bryla. Najbardziej podoba mi sie pomysl wjazdu do garazu z boku w stosunku do wejscia. U siebie tez takie rozwiazanie stosujemy. Pozwala na ciekawa aranzacje frontowej czesci posesji. Milego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.11.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.11.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam i odrazu pytam Ile kosztuje teraz odbiór kominiarski i czy taki odbiór dla gazowni (w celu podpisania umowy na dostawę gazu) różni się czymś od odbioru dla PINB. Przeglądnąłem rano forum jak kształtują się ceny za taką usługę (100-150zł) i zadzwoniłem do kominiarza, który na ogół robi przeglądy u mojej ciotki (budynek obok). Powiedziałem, mu że potrzebuje opinie kominiarską dla gazowni. Kominiarz podał mi cenę 150zł. Ok. Zapytałem się też czy to jest ta sama opinia co przy odbiorze domu, a ten mi na to że nie. I za taką jak przy odbiorze mam mu zapłacić 200zł. Facet chyba wyczuł, że się nie znam i próbuje mnie naciagnąć (faktycznie nie przygotowałem się do tematu, bo sprawdziłem tylko ceny). Wieczorem rozmawiałem ze swoim instalatorem i ten mi mówi, że kominiarz próbuje mnie naciągać. Kominiarzy jest wbród, ostro między sobą konkurują i cena za taką usługę wynosi max 150zł. Powiedział też, że opinia jest tylko jedna. Jeśli się okaże, że to jest prawda (teraz to studiuje), to powiem mu jutro że rezygnuję z jego usług. pozdrawiam Konrad Z tego co pamietam, to u mnie kominiarz wypełniał dodatkowe jakieś papiery, które potem były składane i do gazowni i do starostwa. Teraz za normalny odbiór z jednym papierkiem zapłaciłam właśnie 150zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.11.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam wtorkowo Juz dawno nie bylo takiej dlugiej i cieplej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 kurcze musze wysłac przesyłkę....poleccie jakas firme co to dostarczy szybko.... poczta strajkuje....ale ich pocztex nie......zycza sobie 50 zł.......a paczka 0,5 kg... Dzwoniłam dziś na swoją pocztę, gdzie dowiedziałam sie, że poczta na Wyzwolenia i Duboisa pracuje całą parą! Nie sprawdzałam tego. Sprawdziłam natomiast pocztę na Bezrzeczu, gdzie można li tylko nadać listy polecone. Listy polecone mogą mieć do 2 kg. dzieki wysłałam wczoraj kurierem za całe 20 zł......a pocztex chciał 50 zł.....ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam wtorkowo Juz dawno nie bylo takiej dlugiej i cieplej jesieni no tak...na łysych gałeziach bez mi zakwitł..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 witam wtoreczkowo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.11.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 WYGRALIŚMY!!!!!!!! Ale emocje były! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 WYGRALIŚMY!!!!!!!! Ale emocje były! Pobilim Ruskich!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 co myslicie o takim sylwestrze!!! http://www.my-tropical-islands.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.11.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam wtorkowo Juz dawno nie bylo takiej dlugiej i cieplej jesieni no tak...na łysych gałeziach bez mi zakwitł..... U mnie kwitną: irga, berberys, krzewuszka a przy urzędzie miasta przy fontannie kwitnie kanzan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 taki na lagunie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 kurcze ale denerwujace jest to...brak postów!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam wtorkowo Juz dawno nie bylo takiej dlugiej i cieplej jesieni no tak...na łysych gałeziach bez mi zakwitł..... U mnie kwitną: irga, berberys, krzewuszka a przy urzędzie miasta przy fontannie kwitnie kanzan rece opadają...dzis chyba trawe musze koscic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 28.11.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Nie cieszcie się tak z wygranej bo teraz to na bank podrożeje gaz A ja gazu nie używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 28.11.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam i odrazu pytam Ile kosztuje teraz odbiór kominiarski i czy taki odbiór dla gazowni (w celu podpisania umowy na dostawę gazu) różni się czymś od odbioru dla PINB. Przeglądnąłem rano forum jak kształtują się ceny za taką usługę (100-150zł) i zadzwoniłem do kominiarza, który na ogół robi przeglądy u mojej ciotki (budynek obok). Powiedziałem, mu że potrzebuje opinie kominiarską dla gazowni. Kominiarz podał mi cenę 150zł. Ok. Zapytałem się też czy to jest ta sama opinia co przy odbiorze domu, a ten mi na to że nie. I za taką jak przy odbiorze mam mu zapłacić 200zł. Facet chyba wyczuł, że się nie znam i próbuje mnie naciagnąć (faktycznie nie przygotowałem się do tematu, bo sprawdziłem tylko ceny). Wieczorem rozmawiałem ze swoim instalatorem i ten mi mówi, że kominiarz próbuje mnie naciągać. Kominiarzy jest wbród, ostro między sobą konkurują i cena za taką usługę wynosi max 150zł. Powiedział też, że opinia jest tylko jedna. Jeśli się okaże, że to jest prawda (teraz to studiuje), to powiem mu jutro że rezygnuję z jego usług. pozdrawiam Konrad Z tego co pamietam, to u mnie kominiarz wypełniał dodatkowe jakieś papiery, które potem były składane i do gazowni i do starostwa. Teraz za normalny odbiór z jednym papierkiem zapłaciłam właśnie 150zł. Witam Tzn., że to nie jest ten sam odbiór? Przeszukując forum nie znalazłem nic o róznych odbiorach. Chyba będe musiał głębiej poszukać. Instalator twiedzi, że do wszystkich instytucji jest ten sam protokół. Kominiarz (którego już zresztą odwołałem) twierdzi coś przeciwnego. Instalator powiedział również, że cena za taką usługę wynosi max 150zł i nie powinienem mieć żadnego problemu ze znalezieneim kominiarza za te pieniądze, bo tych jest dużo i nie ma u nas rejonizacji. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts