bryta 29.11.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Czy Panko oprocz ogrzewania robil wam instalacje wodno kan. Tak - mi i robił też wszystkie odpowietrzenia Czy robiac razem mozna wytargowac rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 powoli robie kosztorys taki dokladniejszy i rece opadaja Szydas czy masz juz moze pojecie na ile liczyc instalacje np elektryczna + materialy oraz inne koszta wstępnie jestem umówiony na 4000 robocizny i drugie tyle materiały, w tym podstawowa instalacja tv. instalacja alarmowa 3000 robocizna i sprzęt. sieć komputerowa ze 3000 na materiały i sprzęt, robię sam. ale to wszytsko podrozało...ja płaciłam 4 tysiace za wszystko... głównie podrożały kable, bo miedziane a miedź od początku roku podrożała 3x... to samo czeka mnie z instalacją c.o i wodą tradycyjne pytanie.... jestes w pracy???? bingo! no wiesz...akuat z Toba to łatwo trafic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A czy przed decyzją o wyborze tego systemu robiłeś jakiś "bilans słoneczny"? Chodzi o to, czy instalacja solarna przyniesie wymierne korzyści, jeśli działka jest zacieniona ścianą lasu od pd-wschodu? znajomi maja solary sa bardzo bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.11.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Robie kosztorys szczegolowy do kosztow bud. domu powinnam dodac 1 Inst wod-kan. 2 Elektryczna +antenowa+tel.-komp. 3 Alarmowa 4 Gazowa 5 Kominek 6 Studnia do pod ogrodu 7 moz. Rekuperator 8 Ogrodzenie 9 Oczyszczalnia 10 Kuchnia 11 Ogrod 12 razem (projekt,adapt,przylacza ,geodeta itp) 13 Kier budowy 14 Transp+Diesel 15 Inst odgromowa Czy cos jeszcze powinnm liczyc.Bo juz troche jestem podlamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 powoli robie kosztorys taki dokladniejszy i rece opadaja Szydas czy masz juz moze pojecie na ile liczyc instalacje np elektryczna + materialy oraz inne koszta wstępnie jestem umówiony na 4000 robocizny i drugie tyle materiały, w tym podstawowa instalacja tv. instalacja alarmowa 3000 robocizna i sprzęt. sieć komputerowa ze 3000 na materiały i sprzęt, robię sam. ale to wszytsko podrozało...ja płaciłam 4 tysiace za wszystko... robocizna i materialy i jakich instalacji cz razem z alarmem bryta wszystko tzn wszystkie instalacje, kable elektryczne, do internetu,oswietlenia domu i ogrodu , do bram furtki itp....to jest cena z robocizna... inna bajka to juz urzadzenia do alarmu ( centralki itp, ale to mnie kosztowalo 2.800 zł robil facet ktory niby mial sie znac!) ale kable glowne kładł elektryk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam wieczorkowo Melduję że kanaliza zrobiona i fundamenty wew. zasypane. rozumiem teraz czas na chudziak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoleX 29.11.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Polsak Serbia Cz: 2:0 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.11.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Moze glupie pytanie ale nie wiem jakie sa programy na zwyklej antenie Czy robiliscie zwykla czy moze satel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 29.11.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 29.11.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Moze glupie pytanie ale nie wiem jakie sa programy na zwyklej antenie Czy robiliscie zwykla czy moze satel. Powinny być odbierane TVP1, TVP2, TVP3, Polsat, TV4, TVN. Oczywiście zależy od odległości od nadajnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Moze glupie pytanie ale nie wiem jakie sa programy na zwyklej antenie Czy robiliscie zwykla czy moze satel. ja mam cyfrowego polsata ( za całe 29.90) i antene zwykła...na zwykłej jest 1, 2 tv4 polsat, tvn i regionalna. ale mysle nad zmiana na telewizje N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.11.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Ale cz zwykla antena i sat ida do jednej instalacji czy osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.11.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A nie wiecie czy na zwyklej sa np Tvn 24 albo Polsat Zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A nie wiecie czy na zwyklej sa np Tvn 24 albo Polsat Zdrowie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Ale cz zwykla antena i sat ida do jednej instalacji czy osobno u mnie jest osobno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 witam wszystkich...i dalej mleko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoleX 29.11.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 I dziś znowu emocje siatkarskie. Trzymajmy kciuki! a NO PROWADZIMY 1:0 W SETACH ....NIEŹLE..! A wracając do sylwestra to aj w tamty roku bawiłem się tu: http://www.siuchajsko.wer.pl/ muszę Wam powiedzieć że było fanatstycznie ...może zmotujemy ekipe i się tam Wybierzemy większym gronem Cio?? daleko.....cosik.... ale fajnie ...!! Narty kuligi śnieg..oscypki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 I dziś znowu emocje siatkarskie. Trzymajmy kciuki! a NO PROWADZIMY 1:0 W SETACH ....NIEŹLE..! A wracając do sylwestra to aj w tamty roku bawiłem się tu: http://www.siuchajsko.wer.pl/ muszę Wam powiedzieć że było fanatstycznie ...może zmotujemy ekipe i się tam Wybierzemy większym gronem Cio?? daleko.....cosik.... ale fajnie ...!! Narty kuligi śnieg..oscypki.... no to napewno super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 co kaczorek wymyslił.....az takie kompleksy???? http://wiadomosci.onet.pl/1441517,11,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 29.11.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A nie wiecie czy na zwyklej sa np Tvn 24 albo Polsat Zdrowie To są programy dostępne tylko przez SAT na platformach cyfrowych, zdaje się, że oba jednocześnie są dostępne tylko na platformie Cyfra+. A na tej stronie http://www.dipol.com.pl/schematy.htm mozna sobie poczytać o instalacjach antenowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts