Teska 29.11.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Robie kosztorys szczegolowy do kosztow bud. domu powinnam dodac 1 Inst wod-kan. 2 Elektryczna +antenowa+tel.-komp. 3 Alarmowa 4 Gazowa 5 Kominek 6 Studnia do pod ogrodu 7 moz. Rekuperator 8 Ogrodzenie 9 Oczyszczalnia 10 Kuchnia 11 Ogrod 12 razem (projekt,adapt,przylacza ,geodeta itp) 13 Kier budowy 14 Transp+Diesel 15 Inst odgromowa Czy cos jeszcze powinnm liczyc.Bo juz troche jestem podlamana a gdzie zaliczyłaś glazurę, parkiet, biały montaż itp? Glazury i podjazdy mam w kosztorysie ale bialego montazu to juz nie a to znaczaca pozycja jest w kosztorysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.11.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Ile liczyc na bialy montaz bez szalenstw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 teraz to ja juz nie wiem.... u mnie np łazienka....wanna umywalka kabina kibelek dwie baterie...to koszt 12 tys.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.11.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 teraz to ja juz nie wiem.... u mnie np łazienka....wanna umywalka kabina kibelek dwie baterie...to koszt 12 tys....[/quote Dzieki zapisalam Kurcze a na poczatku czlowiek marzy o wannie z bombelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 teraz to ja juz nie wiem.... u mnie np łazienka....wanna umywalka kabina kibelek dwie baterie...to koszt 12 tys....[/quote Dzieki zapisalam Kurcze a na poczatku czlowiek marzy o wannie z bombelkami eee te wanny z babelkami przereklamowane...wolałabym saunę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.11.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 teraz to ja juz nie wiem.... u mnie np łazienka....wanna umywalka kabina kibelek dwie baterie...to koszt 12 tys....[/quote Dzieki zapisalam Kurcze a na poczatku czlowiek marzy o wannie z bombelkami eee te wanny z babelkami przereklamowane...wolałabym saunę... Tez by sie przydala jeszcze myslalam o bilardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.11.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam środowo, u mnie dziś betonowanie stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 pozwalam sobie skopiowac...... http://www.enneagram.pl/ wyszło mi 1w9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.11.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Poszukuję namiarów na hds z udźwigiem do 4 ton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 29.11.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam wieczorkowo Melduję że kanaliza zrobiona i fundamenty wew. zasypane. To już przerwa na sen zimowy? Niestety tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 29.11.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam wieczorkowo Melduję że kanaliza zrobiona i fundamenty wew. zasypane. zagęszczałeś w końcu mechanicznie czy nie? Zagęszczałem mechanicznie, a po zimie jeszcze raz przed wylaniem chudziaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 29.11.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam wieczorkowo Melduję że kanaliza zrobiona i fundamenty wew. zasypane. rozumiem teraz czas na chudziak?? Nie bedę przed zimą robił chudziaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 http://www.enneagram.pl/ robic tesciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam wieczorkowo Melduję że kanaliza zrobiona i fundamenty wew. zasypane. rozumiem teraz czas na chudziak?? Nie bedę przed zimą robił chudziaka. dlaczego nie chcesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 29.11.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam wieczorkowo Melduję że kanaliza zrobiona i fundamenty wew. zasypane. rozumiem teraz czas na chudziak?? Nie bedę przed zimą robił chudziaka. dlaczego nie chcesz?? Wydaje mi się że tak jeszcze się wszystko ubije (choć już skoczek zrobił swoje) i na wiosnę po zageszczeniu ponownym wyleję chudziak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam wieczorkowo Melduję że kanaliza zrobiona i fundamenty wew. zasypane. rozumiem teraz czas na chudziak?? Nie bedę przed zimą robił chudziaka. dlaczego nie chcesz?? Wydaje mi się że tak jeszcze się wszystko ubije (choć już skoczek zrobił swoje) i na wiosnę po zageszczeniu ponownym wyleję chudziak. u nas był zageszczony i wylany...na wiosenke to zaczniesz mury stawiac chociaz jak sie patrzy na pogode to i teraz jeszcze moznabyłoby zaryzykowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 29.11.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Wydaje mi się że tak jeszcze się wszystko ubije (choć już skoczek zrobił swoje) i na wiosnę po zageszczeniu ponownym wyleję chudziak. u nas był zageszczony i wylany...na wiosenke to zaczniesz mury stawiac chociaz jak sie patrzy na pogode to i teraz jeszcze moznabyłoby zaryzykowac... Można by zaryzykować, ale prognozy długoterminowe juz nie są optymistyczne. Za 6 dni mają juz być ujemne temp. w nocy. Długo właśnie się zastanawiałem odnośnie lania chudziaka i przyznam że dalej nie jestem na 100% pewien, jednak przekonuję się do wersji że przez zimę mogą pokazać się ewentualne jakieś miejscowe babole w ubijaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 29.11.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam grupkę http://www.enneagram.pl/ robic tesciki Zrobiłam 7w8 ...ale się uśmiałam czytając opis... jak w mordę no może bez ostatniego zdania I obym nie stała się bardzo niezdrową siódemką "Ktokolwiek stanie na drodze maniakalnej siódemki zostanie ogłuszony i powalony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 jesli jestec telewizjo- manka to oki teraz w polsacie dolozyli Disney chanell na cyfrze też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 za każdym razem gdy chcę coś napisać muszę się logować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts