Miraśka 29.11.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 witam wszystkich-po raz kolejny usłyszałam w słuchawce: niestety drzwi nie ma ,prawdopodobnie w piatek-tylko który? ,pozostałe materiały z budowy tez nie maja kiedy odebrać-nie dziwie sie bo kasiorka bedzie do oddania jak dla mnie zadowalająca-dołoże i mam zapłacona robocizne za ocieplenie albo jak dadza dobra ofertę na wełne to sie zapiszę w kolejce ale poradzcie mi jak najszybciej policzyc potrzebna ilość tej wełny-kurcze nie chce mi sie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 29.11.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Zapomniałem sie przywitać, i to jeszcze z witam dziś z Kalisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.11.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Znalazlam fajna stronke z klinkierami http://www.scuklinkier.dit.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 29.11.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 uff -zabrali wreszcie te materiały a juz przestałam wierzyc ,ze cos bedzie z górki[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 29.11.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 co kaczorek wymyslił.....az takie kompleksy???? http://wiadomosci.onet.pl/1441517,11,item.html witam wszystkich ale sie usmiałam z tego regulowana mównica ,dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 popołudniowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.11.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam Wchodzę na forum, ale po przeczytaniu kilku postów oczy mnie bolą i wychodzę Mogliby te literki zrobić normalne, jakieś wyrażniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.11.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Czy ktoś ma okna w kolorze dąb bagienny albo ciemny orzech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 29.11.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Grupo jak tu zrobić żeby wstawić zdjęcia z budowy ?? Nie panimaju ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.11.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Melduję, że strop zalany. Co prawda beton spóźnił się 3 godziny i prawie by go zabrakło , ale szczęśliwie już po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 29.11.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam wieczorkowo Melduję że kanaliza zrobiona i fundamenty wew. zasypane. rozumiem teraz czas na chudziak?? Nie bedę przed zimą robił chudziaka. Ja na tym etapie zrobiłam - bałam się, że wyciągną mi rury kanalizacyjne, jeśli zostawię bez chudziaka. Może u Ciebie jest bezpieczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.11.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Czy ktoś ma okna w kolorze dąb bagienny albo ciemny orzech? Przecież EWAR ma takie - "Mooreiche" to po niemiecku dąb bagienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 29.11.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Melduję, że strop zalany. Co prawda beton spóźnił się 3 godziny i prawie by go zabrakło , ale szczęśliwie już po wszystkim Maggie, gratulacje. Co teraz - zostawiasz do wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Czy ktoś ma okna w kolorze dąb bagienny albo ciemny orzech? Przecież EWAR ma takie - "Mooreiche" to po niemiecku dąb bagienny Dziwna nazwa - dąb bagienny w przyrodzie występuje dąb błotny pewnie kiedyś komuś coś się pokićkało i wyszedł z tego dąb bagienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Wiecie, że zmarł Leon Niemczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.11.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam Byłam sie lekko podleczyć wróciłam przeczytałam co napisaliście i teraz chyba pójde sie na oczy leczyc ale wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 29.11.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam wieczorkowo Melduję że kanaliza zrobiona i fundamenty wew. zasypane. zagęszczałeś w końcu mechanicznie czy nie? Zagęszczałem mechanicznie, a po zimie jeszcze raz przed wylaniem chudziaka. Kto robi takie zagęszczanie? Na czym to polega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 do znawców tematu:czy to urządzenie się sprawdza?http://www.allegro.pl/item144830371_cyfra_polsat_n_na_drugim_tv_bezprzewodowo_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 29.11.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam wieczorkowo Melduję że kanaliza zrobiona i fundamenty wew. zasypane. rozumiem teraz czas na chudziak?? Nie bedę przed zimą robił chudziaka. dlaczego nie chcesz?? Wydaje mi się że tak jeszcze się wszystko ubije (choć już skoczek zrobił swoje) i na wiosnę po zageszczeniu ponownym wyleję chudziak. A nie obawiasz się, że na wiosnę będziesz miał zupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 29.11.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 do znawców tematu: czy to urządzenie się sprawdza? http://www.allegro.pl/item144830371_cyfra_polsat_n_na_drugim_tv_bezprzewodowo_.html Nie testowalem tego typu urzadzenia ale.. Dziala ono na czestotliwosci na ktorej dzialaja urzadzenia Wi-Fi (bezprzewodowa siec komputerowa) Niby pisze ze nie zauwazyl zeby te urzadzenia sie zaklocaly , wiec jezeli masz juz siec w domku to mozesz sie obawiac o pewne problemy. Zwlaszcza ze pasmo dzielone jest na 4 kanaly zas podzial przy WiFi jest o wiele wieskzy wiec zaklocanych jest naraz kilka kanalow. Aczkolwiek trzeba przyznac ze jest to ciekawe rozwiazanie, zwlaszcza ze moze sluzyc jako zdalny pilot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts