Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

witam wszystkich-po raz kolejny usłyszałam w słuchawce: niestety drzwi nie ma ,prawdopodobnie w piatek-tylko który? :evil: ,pozostałe materiały z budowy tez nie maja kiedy odebrać-nie dziwie sie bo kasiorka bedzie do oddania jak dla mnie zadowalająca-dołoże i mam zapłacona robocizne za ocieplenie :lol: albo jak dadza dobra ofertę na wełne to sie zapiszę w kolejce ale poradzcie mi jak najszybciej policzyc potrzebna ilość tej wełny-kurcze nie chce mi sie nic :cry:

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam wieczorkowo

Melduję że kanaliza zrobiona i fundamenty wew. zasypane.

rozumiem teraz czas na chudziak??

Nie bedę przed zimą robił chudziaka. :-?

dlaczego nie chcesz??

Wydaje mi się że tak jeszcze się wszystko ubije (choć już skoczek zrobił swoje) i na wiosnę po zageszczeniu ponownym wyleję chudziak.

A nie obawiasz się, że na wiosnę będziesz miał zupę.

Nie testowalem tego typu urzadzenia ale..

Dziala ono na czestotliwosci na ktorej dzialaja urzadzenia Wi-Fi (bezprzewodowa siec komputerowa) Niby pisze ze nie zauwazyl zeby te urzadzenia sie zaklocaly :), wiec jezeli masz juz siec w domku to mozesz sie obawiac o pewne problemy.

Zwlaszcza ze pasmo dzielone jest na 4 kanaly zas podzial przy WiFi jest o wiele wieskzy wiec zaklocanych jest naraz kilka kanalow.

Aczkolwiek trzeba przyznac ze jest to ciekawe rozwiazanie, zwlaszcza ze moze sluzyc jako zdalny pilot.