Maggie 29.11.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Melduję, że strop zalany. Co prawda beton spóźnił się 3 godziny i prawie by go zabrakło , ale szczęśliwie już po wszystkim Maggie, gratulacje. Co teraz - zostawiasz do wiosny? Nie, planuję skończyć stan surowy otwarty, a dopiero potem zrobić przerwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 29.11.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam Byłam sie lekko podleczyć wróciłam przeczytałam co napisaliście i teraz chyba pójde sie na oczy leczyc ale wygląd i jak było? nie przypominam sobie, żeby nas do ciebie fatygowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.11.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Czy ktoś ma okna w kolorze dąb bagienny albo ciemny orzech? Przecież EWAR ma takie - "Mooreiche" to po niemiecku dąb bagienny dzięki, ale gapa ze mnie przecież się pytałam, tyle że Ewar z prawobrzeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.11.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Czy ktoś ma okna w kolorze dąb bagienny albo ciemny orzech? Przecież EWAR ma takie - "Mooreiche" to po niemiecku dąb bagienny dzięki, ale gapa ze mnie przecież się pytałam, tyle że Ewar z prawobrzeża eee, chyba z Dołuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomec69 29.11.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 pozdrawiam wszystkich urzędasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 29.11.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 do znawców tematu: czy to urządzenie się sprawdza? http://www.allegro.pl/item144830371_cyfra_polsat_n_na_drugim_tv_bezprzewodowo_.html Poszukaj w internecie SPLITER są takie na kabelki i bezprzewodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 29.11.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Wydaje mi się że tak jeszcze się wszystko ubije (choć już skoczek zrobił swoje) i na wiosnę po zageszczeniu ponownym wyleję chudziak. A nie obawiasz się, że na wiosnę będziesz miał zupę. Zasadniczo dobrze u mnie wsiąka woda kurcze sam nie wiem ......... a od 8.12 temperatura w nocy -5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.11.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam czwartkowo i podciągam bo grozi nam koniec łańcucha pokarmowego Dziś ENEA łaskawie podpina nam prąd szkoda tylko że dopiero teraz, a wcześniej musiałem za agregat zapłacić 800 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.11.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam porannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 30.11.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Melduję, że strop zalany. Co prawda beton spóźnił się 3 godziny i prawie by go zabrakło , ale szczęśliwie już po wszystkim Maggie, gratulacje. Co teraz - zostawiasz do wiosny? Nie, planuję skończyć stan surowy otwarty, a dopiero potem zrobić przerwę. GRATULACJE !!! czyli rozumiem, że w dalszej kolejności więźba i dachówka i dopiero wtedy przerwa? A czy masz jakieś połaciówki ? Kiedy je zakładasz ? U nas teraz układają więźbę, dachówka ma być do Bożego Narodzenia i tak chcemy zostawić do wiosny, a później wstawić okna połaciowe i pozostałe okna i drzwi i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 30.11.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 witam wszystkich w Andrzejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.11.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam porannie i piatkowo Bryta dziś jest czwartek a wydawało mi się że to ja jestem zmęczony ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.11.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.11.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Grupo jak tu zrobić żeby wstawić zdjęcia z budowy ?? Nie panimaju ! Ja w innym temacie: Kombi Ty chyba ostatnio sparwdzałeś ceny płyt OSB - czy możesz zdradzić gdzie można kupic najtaniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.11.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Grupo jak tu zrobić żeby wstawić zdjęcia z budowy ?? Nie panimaju ! wklejsz sobie link do strony gdzie jest zdjęcie, następnie zaznaczasz tę linię i klikasz na przycisk "OBRAZEK" i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.11.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Czy u Was też cały czas maile przychodzą z nawet z dwu dniowym opóźnieniem????????????????? Czy tylko u mnie???? Czy można coś z tym zrobić???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Czy ktoś ma okna w kolorze dąb bagienny albo ciemny orzech? Przecież EWAR ma takie - "Mooreiche" to po niemiecku dąb bagienny dzięki, ale gapa ze mnie przecież się pytałam, tyle że Ewar z prawobrzeża dzióbek Ewar mieszka w Dołujach... zakochana czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Wydaje mi się że tak jeszcze się wszystko ubije (choć już skoczek zrobił swoje) i na wiosnę po zageszczeniu ponownym wyleję chudziak. A nie obawiasz się, że na wiosnę będziesz miał zupę. Zasadniczo dobrze u mnie wsiąka woda kurcze sam nie wiem ......... a od 8.12 temperatura w nocy -5. Tomek zalanie zajmuje jeden dzien....najwyzej niech doloza specjalny srodek na okolicznosc mrozów.... spokojnie bym zalała...Klaus ma racje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 witam czwarteczkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 30.11.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam Byłam sie lekko podleczyć wróciłam przeczytałam co napisaliście i teraz chyba pójde sie na oczy leczyc ale wygląd i jak było? nie przypominam sobie, żeby nas do ciebie fatygowali... to fakt ... w miejscówce mi zrobili ..... lekarz przesympatyczny gadał cały zabieg , tylko niestety poszło do patologi a miało nie iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts