Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Wydaje mi się że tak jeszcze się wszystko ubije (choć już skoczek zrobił swoje) i na wiosnę po zageszczeniu ponownym wyleję chudziak.

A nie obawiasz się, że na wiosnę będziesz miał zupę.

Zasadniczo dobrze u mnie wsiąka woda kurcze sam nie wiem ......... a od 8.12 temperatura w nocy -5.

Melduję, że strop zalany. Co prawda beton spóźnił się 3 godziny :roll: i prawie by go zabrakło :-? , ale szczęśliwie już po wszystkim :)

Maggie, gratulacje. Co teraz - zostawiasz do wiosny?

Nie, planuję skończyć stan surowy otwarty, a dopiero potem zrobić przerwę.

GRATULACJE !!!

czyli rozumiem, że w dalszej kolejności więźba i dachówka i dopiero wtedy przerwa? A czy masz jakieś połaciówki ? Kiedy je zakładasz ?

U nas teraz układają więźbę, dachówka ma być do Bożego Narodzenia i tak chcemy zostawić do wiosny, a później wstawić okna połaciowe i pozostałe okna i drzwi i ...

Czy ktoś ma okna w kolorze dąb bagienny albo ciemny orzech? :roll:

Przecież EWAR ma takie - "Mooreiche" to po niemiecku dąb bagienny :D

:oops: :oops: dzięki, ale gapa ze mnie przecież się pytałam, tyle że Ewar z prawobrzeża :roll: :roll:

dzióbek

Ewar mieszka w Dołujach... zakochana czy cuś :lol: :lol:

Wydaje mi się że tak jeszcze się wszystko ubije (choć już skoczek zrobił swoje) i na wiosnę po zageszczeniu ponownym wyleję chudziak.

A nie obawiasz się, że na wiosnę będziesz miał zupę.

Zasadniczo dobrze u mnie wsiąka woda kurcze sam nie wiem ......... a od 8.12 temperatura w nocy -5.

Tomek zalanie zajmuje jeden dzien....najwyzej niech doloza specjalny srodek na okolicznosc mrozów.... spokojnie bym zalała...Klaus ma racje....

Witam

Byłam sie lekko podleczyć wróciłam przeczytałam co napisaliście i teraz chyba pójde sie na oczy leczyc :o :o :o

ale wygląd :D :D

i jak było? :wink: :D nie przypominam sobie, żeby nas do ciebie fatygowali... :o

to fakt ... w miejscówce mi zrobili ..... lekarz przesympatyczny gadał cały zabieg , tylko niestety poszło do patologi a miało nie iść :o