Teska 30.11.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam Byłam sie lekko podleczyć wróciłam przeczytałam co napisaliście i teraz chyba pójde sie na oczy leczyc ale wygląd i jak było? nie przypominam sobie, żeby nas do ciebie fatygowali... to fakt ... w miejscówce mi zrobili ..... lekarz przesympatyczny gadał cały zabieg , tylko niestety poszło do patologi a miało nie iść bedzie oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.11.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam czwartkowo i podciągam bo grozi nam koniec łańcucha pokarmowego Dziś ENEA łaskawie podpina nam prąd szkoda tylko że dopiero teraz, a wcześniej musiałem za agregat zapłacić 800 zł. fajnie u mnie podłaczają od kwietnia i nie mogą podlączyć Czemu gazownia potrfiła wywiązać sie w terminie, nawet 4 miesiące przed, a ci z enei sobie w kulki lecą, monopoliści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.11.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Czy ktoś ma okna w kolorze dąb bagienny albo ciemny orzech? Przecież EWAR ma takie - "Mooreiche" to po niemiecku dąb bagienny dzięki, ale gapa ze mnie przecież się pytałam, tyle że Ewar z prawobrzeża dzióbek Ewar mieszka w Dołujach... zakochana czy cuś raczej zainfekowana ale dzisiaj trochę lepiej, pomyliło mi się z brytą, chociaż nie wiem czemu, przecież bryta dopiero zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.11.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Czy u Was też cały czas maile przychodzą z nawet z dwu dniowym opóźnieniem????????????????? Czy tylko u mnie???? Czy można coś z tym zrobić???????? u mni oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.11.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Czy u Was też cały czas maile przychodzą z nawet z dwu dniowym opóźnieniem????????????????? Czy tylko u mnie???? Czy można coś z tym zrobić???????? u mni oki okazuje się, że moje onetowskie konto nawala i właśnie je zmieniam już mam go dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Czy u Was też cały czas maile przychodzą z nawet z dwu dniowym opóźnieniem????????????????? Czy tylko u mnie???? Czy można coś z tym zrobić???????? u mni oki okazuje się, że moje onetowskie konto nawala i właśnie je zmieniam już mam go dosyć Didi załóz na gazeta.p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.11.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam czwartkowo Byłam wczoraj na gdańskiej, faktycznie obsługa mila, ale odradzano mi nawiewniki w oknach a muszę mieć nie będę chodzić kazdego okna odszczelniać Teraz poczekam na wycenę i muszę sie jeszcze wybrać na szybowcową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.11.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Agnieszka1 a jaki masz kolor okien bo coś mi świta, że też ciemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.11.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 witam wszystkich w Andrzejki Ja też witam andrzejkowo, właśnie sobie uprzytomniłam, że to wczoraj wigilia Andrzejek była. Co prawda lałam nie wosk, a beton, a skoro wyszło łatanie narożnika stropu wyskrobkami z pompy i ze schodów , to chyba mnie czeka dziura budżetowa w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.11.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Melduję, że strop zalany. Co prawda beton spóźnił się 3 godziny i prawie by go zabrakło , ale szczęśliwie już po wszystkim Maggie, gratulacje. Co teraz - zostawiasz do wiosny? Nie, planuję skończyć stan surowy otwarty, a dopiero potem zrobić przerwę. GRATULACJE !!! czyli rozumiem, że w dalszej kolejności więźba i dachówka i dopiero wtedy przerwa? A czy masz jakieś połaciówki ? Kiedy je zakładasz ? U nas teraz układają więźbę, dachówka ma być do Bożego Narodzenia i tak chcemy zostawić do wiosny, a później wstawić okna połaciowe i pozostałe okna i drzwi i ... Połaciówkę mam jedną i chyba wstawię ramę bez skrzydła. Chciałabym, żeby zrobiła to ekipa od stanu surowego, a jak mi w zimie zejdą z placu budowy, to pewnie na wiosnę się nie doproszę, bo już będą pracować gdzie indziej. Do świąt ja pewnie będę dopiero miała więźbę, ale mam nadzieję, że w styczniu skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.11.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam czwartkowo Byłam wczoraj na gdańskiej, faktycznie obsługa mila, ale odradzano mi nawiewniki w oknach a muszę mieć nie będę chodzić kazdego okna odszczelniać Teraz poczekam na wycenę i muszę sie jeszcze wybrać na szybowcową. a dlaczego odradzano Ci i dlaczego chcesz je mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 witam wszystkich w Andrzejki Ja też witam andrzejkowo, właśnie sobie uprzytomniłam, że to wczoraj wigilia Andrzejek była. Co prawda lałam nie wosk, a beton, a skoro wyszło łatanie narożnika stropu wyskrobkami z pompy i ze schodów , to chyba mnie czeka dziura budżetowa w przyszłym roku Maggie nie przejnuj sie, tutaj wszyscy maja dziury budzetowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 30.11.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam Byłam sie lekko podleczyć wróciłam przeczytałam co napisaliście i teraz chyba pójde sie na oczy leczyc ale wygląd i jak było? nie przypominam sobie, żeby nas do ciebie fatygowali... to fakt ... w miejscówce mi zrobili ..... lekarz przesympatyczny gadał cały zabieg , tylko niestety poszło do patologi a miało nie iść bedzie oki dzięki.... no przecież ktos musi ten dom skonczyć a i jeszcze pomieszkać sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam Byłam sie lekko podleczyć wróciłam przeczytałam co napisaliście i teraz chyba pójde sie na oczy leczyc ale wygląd i jak było? nie przypominam sobie, żeby nas do ciebie fatygowali... to fakt ... w miejscówce mi zrobili ..... lekarz przesympatyczny gadał cały zabieg , tylko niestety poszło do patologi a miało nie iść bedzie oki dzięki.... no przecież ktos musi ten dom skonczyć a i jeszcze pomieszkać sobie dokładnie! byłam w podobnej sytuacj tak mysle i...i mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 dzis nielubiany dzien...bank... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.11.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam Byłam sie lekko podleczyć wróciłam przeczytałam co napisaliście i teraz chyba pójde sie na oczy leczyc ale wygląd i jak było? nie przypominam sobie, żeby nas do ciebie fatygowali... to fakt ... w miejscówce mi zrobili ..... lekarz przesympatyczny gadał cały zabieg , tylko niestety poszło do patologi a miało nie iść bedzie oki dzięki.... no przecież ktos musi ten dom skonczyć a i jeszcze pomieszkać sobie i ogrod zalozyc teraz sa takie piekne tulipanki i inne kwiaty A ja wczoraj w wannie sie rozmazylam kiedy spedze pierwsza wigilie w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.11.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam czwartkowo Byłam wczoraj na gdańskiej, faktycznie obsługa mila, ale odradzano mi nawiewniki w oknach a muszę mieć nie będę chodzić kazdego okna odszczelniać Teraz poczekam na wycenę i muszę sie jeszcze wybrać na szybowcową. a dlaczego odradzano Ci i dlaczego chcesz je mieć? że niby te higrosterowane sie psują i brzydko wygladaja na oknach w okleinie - duża brązowa pucha- a te od nich są niewidoczne ale tez nie mozna ich zamknąć, czyli zimą troche kiepsko, trzeba by upychać. A jakiś dopływ świeżego powietrza trzeba mieć, bo kanały wentylacyjne mam ale coś musi wpadać do tych kanałów A nie chcę miec szyb zaparowanych i pleśni W sumie decyzji o budowie była nagła i wiele rozwiazań do końca nie przemyslelismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.11.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Kacha72 nie martw się, musi być OK i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 30.11.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 no tak ogród .... do tego to reki nie mam za diabła , ale z wasza pomoca na pewno uda sie cos w ziemię wepchać , a wigilie to miałam w tym roku spedzać , ale z tym wykonawcą okazało sie to nierealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.11.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 no tak ogród .... do tego to reki nie mam za diabła , ale z wasza pomoca na pewno uda sie cos w ziemię wepchać , a wigilie to miałam w tym roku spedzać , ale z tym wykonawcą okazało sie to nierealne I tak masz blizej do przeprowadzki niz ja Podoba mi sie wykusz na twoich zdieciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts