szydas 30.11.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 zapytanie.......czy toto jest warte tej kaski???? tzn 5 tys Notebook HP COMPAQ nx7400 P/N: [RH412EA] Specyfikacja techniczna: a to cena netto czy brutto ??? brutto. 5000 to średnia cena za ten model, możesz znaleźć za +/- 300 zł różnicy http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/105870 polecam http://www.insigne.pl kupiłem tam swoją toshibę, bardzo sympatyczna obsługa, i tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.11.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 zapytanie.......czy toto jest warte tej kaski???? tzn 5 tys Notebook HP COMPAQ nx7400 P/N: [RH412EA] Specyfikacja techniczna: a to cena netto czy brutto ??? brutto. 5000 to średnia cena za ten model, możesz znaleźć za +/- 300 zł różnicy http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/105870 polecam http://www.insigne.pl kupiłem tam swoją toshibę, bardzo sympatyczna obsługa, i tanio i oczywiście + transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 zapytanie.......czy toto jest warte tej kaski???? tzn 5 tys Notebook HP COMPAQ nx7400 P/N: [RH412EA] Specyfikacja techniczna: a to cena netto czy brutto ??? brutto. Tak tylko pytałem Cena OK. W mojej firmie cena to 4000 zł. netto . I tę różnicę w cenie przeznaczyłbym na zakup oprogramowania antywirusowego. Ale mi się reklama zrobiła. czy ja czegoś nie wiem?????? reklama reklama....a ja jeszcze szukalam z mniejszym tzn 14 cali... a czy stacjonarne w Twojej firmie to tez sa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 30.11.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 czesc wszystkim w andrzejki wreszcie bedę miala ostatnie warunki przyłaczy gazu,bo rozpatrzyli i moge odebrac wszystko to tak długo trwa,och te papierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 zapytanie.......czy toto jest warte tej kaski???? tzn 5 tys Notebook HP COMPAQ nx7400 P/N: [RH412EA] Specyfikacja techniczna: a to cena netto czy brutto ??? brutto. 5000 to średnia cena za ten model, możesz znaleźć za +/- 300 zł różnicy http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/105870 polecam http://www.insigne.pl kupiłem tam swoją toshibę, bardzo sympatyczna obsługa, i tanio dzieki, w kazdym razie ja tez mam tzw "swoj sklep" chłipaki teraz przeniesli sklep na krzywoustego...a serwis maja na obr stalingradu....kompy sa ze stanow i nie tylko...i kurka czeka sie na wybrany model.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 czesc wszystkim w andrzejki wreszcie bedę miala ostatnie warunki przyłaczy gazu,bo rozpatrzyli i moge odebrac wszystko to tak długo trwa,och te papierki. to moze drinusia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 30.11.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 czesc wszystkim w andrzejki wreszcie bedę miala ostatnie warunki przyłaczy gazu,bo rozpatrzyli i moge odebrac wszystko to tak długo trwa,och te papierki. to moze drinusia?? Jasne podrinkuje sobie dzis bo cos juz za mna jest,ale ile przede mna ale damy rade.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 czy to juz alkoholizm jest....drinkowac w samotnosci???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 30.11.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 czy to juz alkoholizm jest....drinkowac w samotnosci???? myślę ze nie ja tez sama podrinkuje sobie dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 30.11.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 czy to juz alkoholizm jest....drinkowac w samotnosci???? myślę ze nie ja tez sama podrinkuje sobie dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 czy to juz alkoholizm jest....drinkowac w samotnosci???? myślę ze nie ja tez sama podrinkuje sobie dzis wiec co pijemy? danielsa mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 30.11.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.11.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 czy to juz alkoholizm jest....drinkowac w samotnosci???? myślę ze nie ja tez sama podrinkuje sobie dzis wiec co pijemy? danielsa mam ale Wam dobrze, ja od paru dni to robię sobie drinka z fervexu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 czy to juz alkoholizm jest....drinkowac w samotnosci???? myślę ze nie ja tez sama podrinkuje sobie dzis wiec co pijemy? danielsa mam ale Wam dobrze, ja od paru dni to robię sobie drinka z fervexu no własnie....a moze nalezałoby nie z fervexu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Dobry wieczór! dobry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.11.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Sorki na nowej stronie też krzyknę PILNIE POSZUKUJĘ PILNIE Szukam ziemi z wykopu - może ktoś ma nadmiar i nie ma co z tym zrobić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Sorki na nowej stronie też krzyknę PILNIE POSZUKUJĘ PILNIE Szukam ziemi z wykopu - może ktoś ma nadmiar i nie ma co z tym zrobić ?? bede sie u nas rozgladac....ciut sie spozniles...sasiadka chciala sie pozbyc pare wywrotek gratis....ale wtedy nikt w grupce nie reflektowal...bede pytac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.11.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Sorki na nowej stronie też krzyknę PILNIE POSZUKUJĘ PILNIE Szukam ziemi z wykopu - może ktoś ma nadmiar i nie ma co z tym zrobić ?? bede sie u nas rozgladac....ciut sie spozniles...sasiadka chciala sie pozbyc pare wywrotek gratis....ale wtedy nikt w grupce nie reflektowal...bede pytac... Będę wdzięczny. Szacuję że mógłbym przyjąć jakieś 60 m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.11.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 no własnie....a moze nalezałoby nie z fervexu??? chyba się dzisiaj skuszę na winko własnej roboty, bo coś ten fervex słabo rozgrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 no własnie....a moze nalezałoby nie z fervexu??? chyba się dzisiaj skuszę na winko własnej roboty, bo coś ten fervex słabo rozgrzewa ooooo własnie....ja tam juz druga szklaneczke danielsa...i tez mnie rozgrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts