Teska 30.11.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Sorki na nowej stronie też krzyknę PILNIE POSZUKUJĘ PILNIE Szukam ziemi z wykopu - może ktoś ma nadmiar i nie ma co z tym zrobić ?? bede sie u nas rozgladac....ciut sie spozniles...sasiadka chciala sie pozbyc pare wywrotek gratis....ale wtedy nikt w grupce nie reflektowal...bede pytac... Będę wdzięczny. Szacuję że mógłbym przyjąć jakieś 60 m3 ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 30.11.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 DIDI co do płyt osb to zależy gdzie je chcesz połozyc jeśli osb polskie , rumuniskie ,bułgarskie i rosyjskie opisane logo kronospanu to te płyty nie sa zalecane w pomieszczeniach gdzie przebywają ludzie tz pow. pomieszczenia do jakiegos ułamka pow. płyt ,, ja u siebie dawałem płytę N OSB sprowadzaną z belgi . PŁYTY OSB ZAWIERAJA JAKIŚ CHOLERNY ŚRODEK FELO COŚ TAM n osb wyrwałem DLH na struga na terenie nomi wjazd przez bramę gdzie jest stacja tankowania gazu i na wprost ALE TO BYŁ FUKS ZAKUP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.11.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 DIDI co do płyt osb to zależy gdzie je chcesz połozyc jeśli osb polskie , rumuniskie ,bułgarskie i rosyjskie opisane logo kronospanu to te płyty nie sa zalecane w pomieszczeniach gdzie przebywają ludzie tz pow. pomieszczenia do jakiegos ułamka pow. płyt ,, ja u siebie dawałem płytę N OSB sprowadzaną z belgi . PŁYTY OSB ZAWIERAJA JAKIŚ CHOLERNY ŚRODEK FELO COŚ TAM n osb wyrwałem DLH na struga na terenie nomi wjazd przez bramę gdzie jest stacja tankowania gazu i na wprost ALE TO BYŁ FUKS ZAKUP ja potrzebuje tych płyt do tego mojego garażu więc wszystko jedno jaka byleby tanio wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 30.11.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 szydas - zerknij proszę na stronę M02 może mi pomożesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 30.11.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 .......czy toto jest warte tej kaski????[/b] tzn 5 tys Jeśli to brutto, to powiedzmy akceptowalna, choć warto doszukać niższej. Zajrzyj do SCS'u na Obrońców Stalingradu. Myślę, że warto z nimi porozmawiać. Za pozdrowienia dziękuję, przekażę (ale dla Pauli i Mariusza ) -- Ktoś na temat czasu przydatności odbiorów może coś wie i odpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 30.11.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Czy ktoś ma okna w kolorze dąb bagienny albo ciemny orzech? Przecież EWAR ma takie - "Mooreiche" to po niemiecku dąb bagienny dzięki, ale gapa ze mnie przecież się pytałam, tyle że Ewar z prawobrzeża No i proszę. Chwilę człowiek nie przypilnuje i już go przemeldują Witam wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.11.2006 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 szydas - zerknij proszę na stronę M02 może mi pomożesz ? a o co dokładnie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.11.2006 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 a u mnie w końcu montują okna.... ufff.... 3 tygodnie opóźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 01.12.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witam piątkowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.12.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Sorki na nowej stronie też krzyknę PILNIE POSZUKUJĘ PILNIE Szukam ziemi z wykopu - może ktoś ma nadmiar i nie ma co z tym zrobić ?? ja też witam, spójrz na p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.12.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.12.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witam piątkowo!!! Witajcie! Co u Was??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.12.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 W sobotę będę miała gości!A dlaczego o tym piszę? bo aż z Bydgoszczy przyjadą ludzie, którzy chcą wybudować taki sam domek jak mój a w swoich okolicach nie mogą go znaleźć, aby go sobie obejrzeć w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.12.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Gdzie w Szczecinie (i okolicach) mają kręgi betonowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 01.12.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Gdzie w Szczecinie (i okolicach) mają kręgi betonowe? W realbudzie na 1-maja koło stoczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 01.12.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witam grudniowo u mnie szron na dachach okolicznnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoleX 01.12.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Wtojcie przy piątku...!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 01.12.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 DIDI U nas wszystko ok!Przymierzamy się do górnej łazienki, ale to nie jest takie proste.... A Ty jak się czujesz?? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 01.12.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witojcie, witojcie! A Mikołaj bliżej coraz http://www.gifownia.info/gif/okazyjne/bozenarodzenie/9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 01.12.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Mnie w M&S na Gdańskiej też odwiedli od pomysłu montażu nawiewników higrosterowanych, ostatecznie za ich radą postanowiliśmy się wstrzymać z montażem nawiewników, twierdzili, że zawsze można je dodatkowo zamontować jeżeli taka potrzeba zaistnieje. Do dnia dzisiejszego nic takiego się nie stało co by obudziło w nas potrzebe montażu nawiwników, mieszkamy co prawda dopiero 11 miesięcy. I nie macie problemów z zaparowanymi szybami itp. Jaką macie wentylacje graw. czy wymuszoną? Nie ma problemów, a wentylacja jest grawitacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts