Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Sorki na nowej stronie też krzyknę :-?

PILNIE POSZUKUJĘ PILNIE

Szukam ziemi z wykopu - może ktoś ma nadmiar i nie ma co z tym zrobić ??

bede sie u nas rozgladac....ciut sie spozniles...sasiadka chciala sie pozbyc pare wywrotek gratis....ale wtedy nikt w grupce nie reflektowal...bede pytac...

Będę wdzięczny.

Szacuję że mógłbym przyjąć jakieś 60 m3 :o

ok.

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

DIDI co do płyt osb to zależy gdzie je chcesz połozyc jeśli osb polskie , rumuniskie ,bułgarskie i rosyjskie opisane logo kronospanu to te płyty nie sa zalecane w pomieszczeniach gdzie przebywają ludzie tz pow. pomieszczenia do jakiegos ułamka pow. płyt ,, ja u siebie dawałem płytę N OSB sprowadzaną z belgi . PŁYTY OSB ZAWIERAJA JAKIŚ CHOLERNY ŚRODEK FELO COŚ TAM n osb wyrwałem DLH na struga na terenie nomi wjazd przez bramę gdzie jest stacja tankowania gazu i na wprost ALE TO BYŁ FUKS ZAKUP

DIDI co do płyt osb to zależy gdzie je chcesz połozyc jeśli osb polskie , rumuniskie ,bułgarskie i rosyjskie opisane logo kronospanu to te płyty nie sa zalecane w pomieszczeniach gdzie przebywają ludzie tz pow. pomieszczenia do jakiegos ułamka pow. płyt ,, ja u siebie dawałem płytę N OSB sprowadzaną z belgi . PŁYTY OSB ZAWIERAJA JAKIŚ CHOLERNY ŚRODEK FELO COŚ TAM n osb wyrwałem DLH na struga na terenie nomi wjazd przez bramę gdzie jest stacja tankowania gazu i na wprost ALE TO BYŁ FUKS ZAKUP

ja potrzebuje tych płyt do tego mojego garażu więc wszystko jedno jaka byleby tanio wyszło

Gość Gosc123
.......czy toto jest warte tej kaski????[/b] tzn 5 tys

Jeśli to brutto, to powiedzmy akceptowalna, choć warto doszukać niższej.

Zajrzyj do SCS'u na Obrońców Stalingradu. Myślę, że warto z nimi porozmawiać.

Za pozdrowienia dziękuję, przekażę (ale dla Pauli i Mariusza :wink: )

--

Ktoś na temat czasu przydatności odbiorów może coś wie i odpowie?

Czy ktoś ma okna w kolorze dąb bagienny albo ciemny orzech? :roll:

Przecież EWAR ma takie - "Mooreiche" to po niemiecku dąb bagienny :D

:oops: :oops: dzięki, ale gapa ze mnie przecież się pytałam, tyle że Ewar z prawobrzeża :roll: :roll:

No i proszę. Chwilę człowiek nie przypilnuje i już go przemeldują :lol: :wink:

Witam wieczorkiem.

Mnie w M&S na Gdańskiej też odwiedli od pomysłu montażu nawiewników higrosterowanych, ostatecznie za ich radą postanowiliśmy się wstrzymać z montażem nawiewników, twierdzili, że zawsze można je dodatkowo zamontować jeżeli taka potrzeba zaistnieje. Do dnia dzisiejszego nic takiego się nie stało co by obudziło w nas potrzebe montażu nawiwników, mieszkamy co prawda dopiero 11 miesięcy.

I nie macie problemów z zaparowanymi szybami itp. Jaką macie wentylacje graw. czy wymuszoną? :roll: :roll:

Nie ma problemów, a wentylacja jest grawitacyjna.