Teska 01.12.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 .......czy toto jest warte tej kaski????[/b] tzn 5 tys Jeśli to brutto, to powiedzmy akceptowalna, choć warto doszukać niższej. Zajrzyj do SCS'u na Obrońców Stalingradu. Myślę, że warto z nimi porozmawiać. Za pozdrowienia dziękuję, przekażę (ale dla Pauli i Mariusza ) -- Ktoś na temat czasu przydatności odbiorów może coś wie i odpowie? Stasiek u tych chłopaków to ja juz byłam...niestety ten laptop u nich kosztowałby...majatek....az sama sie zdziwiłam....no ale...w miare jedzenia apetycik rosnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Gdzie w Szczecinie (i okolicach) mają kręgi betonowe? kiedys najtaniej było w weglobudzie koło turzyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 witam piatkowo..... mrozik był.....ale za to piękne słoneczko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 01.12.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 zapytanie.......czy toto jest warte tej kaski???? tzn 5 tys Notebook HP COMPAQ nx7400 P/N: [RH412EA] Specyfikacja techniczna: a to cena netto czy brutto ??? brutto. 5000 to średnia cena za ten model, możesz znaleźć za +/- 300 zł różnicy http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/105870 polecam http://www.insigne.pl kupiłem tam swoją toshibę, bardzo sympatyczna obsługa, i tanio dzieki, w kazdym razie ja tez mam tzw "swoj sklep" chłipaki teraz przeniesli sklep na krzywoustego...a serwis maja na obr stalingradu....kompy sa ze stanow i nie tylko...i kurka czeka sie na wybrany model.... Wydaje mi się, że warto sprawdzić jak jest z gwarancją na sprzęt, który ściągają ze stanów, może się okazać, że gwarancyjną obsługę możesz mieć tylko i wyłącznie w ich serwisie, a to trochę ogranicza. Standardowa gwarancja dla tego modelu w Polsce to niestety tylko 12 miesięcy, ale można dokupić dodatkową gwarancję do 36 miesięcy, ale kosztuje to około 600 pln. Chyba trzeba mieć pecha, aby się opłacało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.12.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Gdzie w Szczecinie (i okolicach) mają kręgi betonowe? kiedys najtaniej było w weglobudzie koło turzyna... tamten węglobud to ponoć ma jakieś kłopoty, coś mi się obiło o uszy. na razie znalazłam realbud i scmb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 zapytanie.......czy toto jest warte tej kaski???? tzn 5 tys Notebook HP COMPAQ nx7400 P/N: [RH412EA] Specyfikacja techniczna: a to cena netto czy brutto ??? brutto. 5000 to średnia cena za ten model, możesz znaleźć za +/- 300 zł różnicy http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/105870 polecam http://www.insigne.pl kupiłem tam swoją toshibę, bardzo sympatyczna obsługa, i tanio dzieki, w kazdym razie ja tez mam tzw "swoj sklep" chłipaki teraz przeniesli sklep na krzywoustego...a serwis maja na obr stalingradu....kompy sa ze stanow i nie tylko...i kurka czeka sie na wybrany model.... Wydaje mi się, że warto sprawdzić jak jest z gwarancją na sprzęt, który ściągają ze stanów, może się okazać, że gwarancyjną obsługę możesz mieć tylko i wyłącznie w ich serwisie, a to trochę ogranicza. Standardowa gwarancja dla tego modelu w Polsce to niestety tylko 12 miesięcy, ale można dokupić dodatkową gwarancję do 36 miesięcy, ale kosztuje to około 600 pln. Chyba trzeba mieć pecha, aby się opłacało. nie...24 miesiace i serwis nie koniecznie u nich....znajomi kupuja u nich.Do tej pory byli super konkurencyjni...ale cos teraz ceny im zaszalaly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Gdzie w Szczecinie (i okolicach) mają kręgi betonowe? kiedys najtaniej było w weglobudzie koło turzyna... tamten węglobud to ponoć ma jakieś kłopoty, coś mi się obiło o uszy. na razie znalazłam realbud i scmb maggie.... jedziesz z kasa...kupujesz kregi jak sa....przywoaza.... chyba ze juz nic nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.12.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witajcie... ponowie swoją prośbe, nie została komus po budowie jakas niedużą koza (taka do palenia w niej, a nie zywa) i może by chciał oddać za nieduże pieniądze?chetnie się dogadam, bo kurcze coraz zimniej na tej mojej budowie...pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witajcie... ponowie swoją prośbe, nie została komus po budowie jakas niedużą koza (taka do palenia w niej, a nie zywa) i może by chciał oddać za nieduże pieniądze? chetnie się dogadam, bo kurcze coraz zimniej na tej mojej budowie... pozdrawiam m. Maksiu Ulamach nie ma tej kozy, ale to chyba juz wiesz. Widziałam w castoramie za 120 zł bodajze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 01.12.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 witam wszystkich, u mnie więźba prawie cała na dachu Wspaniałe uczucie ! Widać już pokoje na górze ! i łazienka fajna wyszła ! i super móc budować dom ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.12.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 martelia, no to super, gratulacje! jak zamierzasz zorganizować teraz w grudniu wiechę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 martelia, no to super, gratulacje! jak zamierzasz zorganizować teraz w grudniu wiechę? zrobi ognisko:) flaszeczka...ciesle sami to przygotuja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.12.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witajcie... ponowie swoją prośbe, nie została komus po budowie jakas niedużą koza (taka do palenia w niej, a nie zywa) i może by chciał oddać za nieduże pieniądze? chetnie się dogadam, bo kurcze coraz zimniej na tej mojej budowie... pozdrawiam m. Maksiu Ulamach nie ma tej kozy, ale to chyba juz wiesz. Widziałam w castoramie za 120 zł bodajze.... tak, wiem, dzięki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 01.12.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 martelia, no to super, gratulacje! jak zamierzasz zorganizować teraz w grudniu wiechę? zrobi ognisko:) flaszeczka...ciesle sami to przygotuja:) wiechę faktycznie wytnie piłą mój wykonawca (ma być młotek,kielnia i chyba dłuto ), a co do reszty to prawdopodobnie zawiozę jakieś napitki i na tym się skończy. Po weekendzie dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.12.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witam! Martelia gratuluję więźby a Maggie stropu Mam pytanie kto wie gdzie można zrobić usg 3D i ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 01.12.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witam! Martelia gratuluję więźby a Maggie stropu Mam pytanie kto wie gdzie można zrobić usg 3D i ile to kosztuje? USG 3D maja na uni Lubelskiej w szpitalu ale ile kosztuje ..... to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.12.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 No i proszę. Chwilę człowiek nie przypilnuje i już go przemeldują Witam wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.12.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witam piatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.12.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witam! Martelia gratuluję więźby a Maggie stropu Mam pytanie kto wie gdzie można zrobić usg 3D i ile to kosztuje? USG 3D maja na uni Lubelskiej w szpitalu ale ile kosztuje ..... to nie wiem To ja powiem, bo robiłam tan dwa razy otóż USG podstawowe 70zł, przepływy 50zł, 3D 50zł i naranie na płytkę 15zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.12.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 DIDI U nas wszystko ok!Przymierzamy się do górnej łazienki, ale to nie jest takie proste.... A Ty jak się czujesz?? Pozdrowionka Też ok- jestem coooraz większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts