walus1 02.12.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 MaksDzieki za info. Nie będę tracić czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 02.12.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Mnie stargardzki diler po prostu olał Może nie wyglądałem dla niego zbyt poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 02.12.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 witam grupę TROBE w twoim temacie proponuję rzuć to do kontaktu i na forum A JAK JUZ ZNAJDZIESZ KUPCA to ja to mogę przewieżć bez problemu nawet do warszawy HEHE. DIDI z płyta osb spróbuj na zwierzynieckiej TARTAK zjazd na kołbaskowo ale jadąc od płoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 02.12.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 SPADAMY I TO KIEDY W SOBOTĘ WIĘC PODNASZĘ przepraszam że krzyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.12.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Mnie stargardzki diler po prostu olał Może nie wyglądałem dla niego zbyt poważnie moja rozmowa wgladala mniej wiecej tak: "-jestem zainteresowany kupnem okien takich a takich, prosze o wycene w wariancie standartowym oraz druga z dodatkami takimi jak szyby antywlamaniowe i zaczepy wk2 -eee tam po co to panu, kup pan te okna (tu pokazal na jakas reklamowke), sa najtansze -to dostane ta oferte o ktora prosilem? - no dobra, ale na jutro" nastepnego dnia otrzymalem oferte ktora skladala sie z dwóch kwot, do dzis nie wiem co sie skladalo na poszczegolne kwoty, dodam ze na kartce byly tylko te dwie kwoty i nic wiecej jak widzisz kondrad mnie nie olali raczej zostalem obsluzony na zasadzie 'niech sie klient odczepi' pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 02.12.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Aż się zaśmiałem jak to przeczytałem U mnie to wyglądało identycznie. Ja przychodzę z listą pytań dotyczących okien M&Sa, gościu wyskakuje mi z Drutexem. Aby otrzymać wycenę musiałem się przypominać telefonicznie. W końcu rzucił mi jakąś kwotą (dość dużą, może chciał mnie spławić ), ale nie wiedziałem za co ona jest. Gdy się dopytywałem o szczegóły, to usłyszałem, że dostane ja jak podpisze umowę pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.12.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Dziś wyglądam tak http://tomek.xcomp.pl/photos/dom/02_12.JPG jeszcze tylko obsypanie z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 03.12.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 witam niedzielnie wszyscy chyba mecz ogladaja -musza wygrac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.12.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 pozdrawiam niedzielnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.12.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 pozdrawiam niedzielnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 03.12.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 03.12.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Do boju Polsko! Oooooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.12.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.12.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Zmieniam temat. Kochani pomocy! Moja Mama miała być jutro przyjęta na oddział kardiochirurgii PAM (by-passy). Dziś zadzwoniła osoba z tegoż oddziału i powiedziała, ze nie ma na razie żadnych przyjęć, tak do połowy grudnia. Odezwą się w połowie tygodnia i powiedzą dokładną datę. Jesteśmy bardzo, ale to bardzo zaniepokojeni, bo Mama ma krytyczne zwężenie tętnic wieńcowych i w każdej chwili może mieć zawał. A tu znowu musimy czekać. Moze macie jakiś pomysł, aby dowiedzieć się dlaczego nie mają teraz przyjęć??? Co się stało? Jestem zdruzgotana Co robić? Proszę pomóżcie cos musiało sie zdarzyc,....ups...szydas juz wyjasnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.12.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 kurcze....ale chłopaki grają.... do boju!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.12.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 to witam....jednym okiem na forum...a drugim...meczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.12.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 No cóż przegraliśmy , jednak musimy być dumni z naszych siatkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.12.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 No to nasza drużyna siatkarksa jest wicemistrzem świata Apetyty były większe, ale tylko jeden przegrany mecz to i tak dobry wynik. GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 03.12.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Do boju Polsko! Oooooo.... No, niestety. Canarinhos byli dziś o klasę lepsi... Szkoda Ale i tak jest pieknie bo jesteśmy Wicemistrzami Swiata!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.12.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 tomadyna, byłem dziś u Ciebie na inspelkcji.Niestety nie ma się do czego przyczepić. No może jedno, zastosowałeś najcieńszą z dostępnych na rynku pap termozgrzewalnych.Zastanów się czy nie warto dać grubszej, najlepiej modyfikowanej SBSemi na osnowie polietylenowej. To najważniejsza izolacja w domu a dodatkowy koszt to kilkaset zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts