Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Mnie stargardzki diler po prostu olał :-? Może nie wyglądałem dla niego zbyt poważnie :)

moja rozmowa wgladala mniej wiecej tak:

"-jestem zainteresowany kupnem okien takich a takich, prosze o wycene w wariancie standartowym oraz druga z dodatkami takimi jak szyby antywlamaniowe i zaczepy wk2

-eee tam po co to panu, kup pan te okna (tu pokazal na jakas reklamowke), sa najtansze

-to dostane ta oferte o ktora prosilem?

- no dobra, ale na jutro"

nastepnego dnia otrzymalem oferte ktora skladala sie z dwóch kwot, do dzis nie wiem co sie skladalo na poszczegolne kwoty, dodam ze na kartce byly tylko te dwie kwoty i nic wiecej :D

jak widzisz kondrad mnie nie olali :D raczej zostalem obsluzony na zasadzie 'niech sie klient odczepi'

pozdrawiam

m.

Aż się zaśmiałem jak to przeczytałem :lol: U mnie to wyglądało identycznie. Ja przychodzę z listą pytań dotyczących okien M&Sa, gościu wyskakuje mi z Drutexem. Aby otrzymać wycenę musiałem się przypominać telefonicznie. W końcu rzucił mi jakąś kwotą (dość dużą, może chciał mnie spławić :roll: ), ale nie wiedziałem za co ona jest. Gdy się dopytywałem o szczegóły, to usłyszałem, że dostane ja jak podpisze umowę :o :lol:

pozdrawiam

Konrad

Zmieniam temat.

Kochani pomocy!

Moja Mama miała być jutro przyjęta na oddział kardiochirurgii PAM (by-passy). Dziś zadzwoniła osoba z tegoż oddziału i powiedziała, ze nie ma na razie żadnych przyjęć, tak do połowy grudnia. Odezwą się w połowie tygodnia i powiedzą dokładną datę. Jesteśmy bardzo, ale to bardzo zaniepokojeni, bo Mama ma krytyczne zwężenie tętnic wieńcowych i w każdej chwili może mieć zawał. A tu znowu musimy czekać. Moze macie jakiś pomysł, aby dowiedzieć się dlaczego nie mają teraz przyjęć??? Co się stało? Jestem zdruzgotana :cry: Co robić? Proszę pomóżcie :(

cos musiało sie zdarzyc,....ups...szydas juz wyjasnił

tomadyna, byłem dziś u Ciebie na inspelkcji.

Niestety nie ma się do czego przyczepić.

No może jedno, zastosowałeś najcieńszą z dostępnych na rynku pap

termozgrzewalnych.

Zastanów się czy nie warto dać grubszej, najlepiej modyfikowanej SBSem

i na osnowie polietylenowej. To najważniejsza izolacja w domu a dodatkowy koszt to kilkaset zł.