Didi 03.12.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 witam grupę TROBE w twoim temacie proponuję rzuć to do kontaktu i na forum A JAK JUZ ZNAJDZIESZ KUPCA to ja to mogę przewieżć bez problemu nawet do warszawy HEHE. DIDI z płyta osb spróbuj na zwierzynieckiej TARTAK zjazd na kołbaskowo ale jadąc od płoni zapisałam dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.12.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 jak Didi to ja też bo pamiętam że nam ten sam pan robił ale nie wiedziłam że jest z ul. Zachodniej Didi dzięki z wyjaśnienia w sprawie usg. i też było ok? też z emocji całe USG przepłakałam ze wzruszenia super.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 03.12.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Witam wieczorkiem A co tu tak cicho.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.12.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Witam grudniowo poniedziałkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.12.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 M&S ze slynnej Gdankiej w Szczecinie :D pozdrawiam m. a na próbniku wydawały się inne, bo okazało się, że sąsiad ma właśnie machoń do ojej dachówki a z daleka byłam pewna, że to dąb bagienny, taki ciemny Pewnie dlatego że machoń drewniane są takie czerwonawe Witam poniedziałkowo, czy ktoś trafił do firmy GO-TECH z Pilchowa? Też handlują oknami MS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.12.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.12.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.12.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Witam poniedziałkowo, czy ktoś trafił do firmy GO-TECH z Pilchowa? Też handlują oknami MS. Jedni sąsiedzi brali u nich okna, ale czy ok to niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.12.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 04.12.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 witam poniedziałkowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.12.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 U mnie dziś świąteczne porządki Pierwszy raz siedzę, patrzę i dyryguję a inni robią To się chyba nazywa wyzysk, ale cóż - myślę, że mam teraz takie prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 U mnie dziś świąteczne porządki Pierwszy raz siedzę, patrzę i dyryguję a inni robią To się chyba nazywa wyzysk, ale cóż - myślę, że mam teraz takie prawo Całkowicie tak a kim tak dyrygujesz??? a ja własnie patrze ze okna prosza sie o mycie....od juterka zaczynam.....bo w polowie grudnia bede lepic witraze na okienka....i zaczynam malowanko tych witrazykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 spadamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.12.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Witam! Martelia gratuluję więźby a Maggie stropu Mam pytanie kto wie gdzie można zrobić usg 3D i ile to kosztuje? na Felczaka, w nowej plombie, tuż przed Monte Cassino, maja nawet taki duuuuży plakat z 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 nowa przyprawa Knorra http://muzeumhumoru.onet.pl/_i/_h/Przysmak_Tesciwej.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 nowe samoloty Lotu http://pliki.society.pl/pliki_02/lot.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.12.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Fiuch, naczytałam się, cały tydzień miałam w plecy Trobe, co ty właściwie chcesz sprzedać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.12.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 U mnie dziś świąteczne porządki Pierwszy raz siedzę, patrzę i dyryguję a inni robią To się chyba nazywa wyzysk, ale cóż - myślę, że mam teraz takie prawo Całkowicie tak a kim tak dyrygujesz??? a ja własnie patrze ze okna prosza sie o mycie....od juterka zaczynam.....bo w polowie grudnia bede lepic witraze na okienka....i zaczynam malowanko tych witrazykow Jak to kim? Własnymi Rodzicami - w końcu przyjechali córce pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 04.12.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 cześć wszystkim, mam pytanko : jaka jest szansa, że jak za 2 tygodnie wstawię 5 okien połaciowych (rama+skrzydło) i zadeskuję wszelkie pozostale otwory, to nikt mi ich nie ukradnie do wiosny ??? Czy ktoś tak z Was robił ?Czy jest może jakiś sposób maskowania tych okien (myślałam np. o założeniu tych okien folią) ? a tak poza tym to czy przed zimą (stan surowy+ dach, bez okien i drzwi) deskować otwory czy zostawić budynek otwarty? W środku nic nie ma poza ściankami działowymi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts