Didi 04.12.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 cześć wszystkim, mam pytanko : jaka jest szansa, że jak za 2 tygodnie wstawię 5 okien połaciowych (rama+skrzydło) i zadeskuję wszelkie pozostale otwory, to nikt mi ich nie ukradnie do wiosny ??? Czy ktoś tak z Was robił ? Czy jest może jakiś sposób maskowania tych okien (myślałam np. o założeniu tych okien folią) ? a tak poza tym to czy przed zimą (stan surowy+ dach, bez okien i drzwi) deskować otwory czy zostawić budynek otwarty? W środku nic nie ma poza ściankami działowymi ? okna połaciowe to ponoć dobry kąsek Jeśli chodzi o otwory to (moje zdanie) lepiej zadeskować ponieważ w przypadku opadów zimowych nalici Ci tego do środka a po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.12.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 witam poniedziałkowo trochę czeka nie ma a tu:napisane całe tony - godz. czytałami ta zmieniona szata - nieczytelna okropność pozdrowionka dla wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 U mnie dziś świąteczne porządki Pierwszy raz siedzę, patrzę i dyryguję a inni robią To się chyba nazywa wyzysk, ale cóż - myślę, że mam teraz takie prawo Całkowicie tak a kim tak dyrygujesz??? a ja własnie patrze ze okna prosza sie o mycie....od juterka zaczynam.....bo w polowie grudnia bede lepic witraze na okienka....i zaczynam malowanko tych witrazykow Jak to kim? Własnymi Rodzicami - w końcu przyjechali córce pomóc no tak...zostana juz na swieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 cześć wszystkim, mam pytanko : jaka jest szansa, że jak za 2 tygodnie wstawię 5 okien połaciowych (rama+skrzydło) i zadeskuję wszelkie pozostale otwory, to nikt mi ich nie ukradnie do wiosny ??? Czy ktoś tak z Was robił ? Czy jest może jakiś sposób maskowania tych okien (myślałam np. o założeniu tych okien folią) ? a tak poza tym to czy przed zimą (stan surowy+ dach, bez okien i drzwi) deskować otwory czy zostawić budynek otwarty? W środku nic nie ma poza ściankami działowymi ? ja mialam zostawiony, tylko tam gdzie miałby byc parapet połozyłam gruba folie... sasiadka miała wszystkie połaciówki ....na zime,i przetrwały do wiosny....ale u nas rejon jest raczej spokojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 witam poniedziałkowo trochę czeka nie ma a tu: napisane całe tony - godz. czytałam i ta zmieniona szata - nieczytelna okropność pozdrowionka dla wsiech kobieto nie mówisz..lista dotarła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.12.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 cześć wszystkim, mam pytanko : jaka jest szansa, że jak za 2 tygodnie wstawię 5 okien połaciowych (rama+skrzydło) i zadeskuję wszelkie pozostale otwory, to nikt mi ich nie ukradnie do wiosny ??? Czy ktoś tak z Was robił ? Czy jest może jakiś sposób maskowania tych okien (myślałam np. o założeniu tych okien folią) ? a tak poza tym to czy przed zimą (stan surowy+ dach, bez okien i drzwi) deskować otwory czy zostawić budynek otwarty? W środku nic nie ma poza ściankami działowymi ? Szansa jest. Ale chyba nie warto ryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.12.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 cześć wszystkim, mam pytanko : jaka jest szansa, że jak za 2 tygodnie wstawię 5 okien połaciowych (rama+skrzydło) i zadeskuję wszelkie pozostale otwory, to nikt mi ich nie ukradnie do wiosny ??? Czy ktoś tak z Was robił ? Czy jest może jakiś sposób maskowania tych okien (myślałam np. o założeniu tych okien folią) ? a tak poza tym to czy przed zimą (stan surowy+ dach, bez okien i drzwi) deskować otwory czy zostawić budynek otwarty? W środku nic nie ma poza ściankami działowymi ? Szansa jest. Ale chyba nie warto ryzykować. Najbezpieczniej jest chyba tak, jak zrobili moi sąsiedzi, tj, zrobili cały dach w dachówce, nie zostawiając żadnych dziur, i dopiero po jakims czasie wyjęli część dachówek i obsadzili okna. My "zakorkowalismy" okna, tzn. wsadziklismy takiego jakby grzyba, czyli kapelusz był wiekszy od otworu okiennego i zakrywał okno z zewnątrz, a nóżka była wśrodku przybita do podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.12.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Szukam samochodu: Forda Focusa hatchback, diesel, może słyszeliście, że ktos chce sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Szukam samochodu: Forda Focusa hatchback, diesel, może słyszeliście, że ktos chce sprzedać? delf moge ci dac namiar to ci przywiozą...sprawdzony kontakt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.12.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Szukam samochodu: Forda Focusa hatchback, diesel, może słyszeliście, że ktos chce sprzedać? witaj bratnia duszo, sympatyczko FoFo . A czemu chcesz diesla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 znów cos sie dzieje z netem...a moze to forum muli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 co sie dzieje???? musze sie logowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.12.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Szukam samochodu: Forda Focusa hatchback, diesel, może słyszeliście, że ktos chce sprzedać? witaj bratnia duszo, sympatyczko FoFo . A czemu chcesz diesla? FoFo, fajnie brzmi kwestia rozliczeń z paliwkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 hmm...co sie to porobiło....nowe forum a takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Szukam samochodu: Forda Focusa hatchback, diesel, może słyszeliście, że ktos chce sprzedać? witaj bratnia duszo, sympatyczko FoFo . A czemu chcesz diesla? FoFo, fajnie brzmi kwestia rozliczeń z paliwkiemdelf my tez chcemy diesla...ale teraz co widze to diesel drozszy niz benzyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts