maksiu 18.02.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Nie wiem dokładnie, ale wydaje mi się że o wpisie na tą liste powinnaś zostać poinformowana, a skoro nie zostałaś więc chyba Cię tam nie mapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 18.02.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 oby Maksiu ,oby.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.02.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Witajcie Józiu S - dzięki Ivette............ odezwij się do mnie.....w sprawie noclegu pisze.... nio i umieram Bikosa...... a to jest mozliwe zeby po tych tabletkach dostać większy katar???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.02.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Lalka ten rejest centralny to sie ne bój...najgorsze sa takie cichce bankowe...mnie jedna menda wpisała jak miałam konto debet 15 ł...tak 15 zł... i babka w banku ze cos tam .wyjasniono za co...wiec kobieta z która sie kłóciłam zrobiła to typowo złosliwie......fakt wzieto i wykreslono mi te 15 zł...jak postraszylam ze pojde po kredyt do innego banku... zastanów sie lepiej w jakim i czy miałas kiedys jakis debecik przekroczony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.02.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 i teska ma racjęinfo międzybankowe jest groźniejsze, mogą być nawet trudności gdy było się poręczycielem w trudnościągalnym kredycie lub samemu miało jakiś debecik a maksiu ma rację do KRD (http://www.krd.pl) wpis po powiadomieniu delikwenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 18.02.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Teska bo z tymi urzedniczkami to juz tak jest.... Przepraszam forumowiczki-urzedniczki.. Ja jak mam isc do banku,czy do urzedu jakiegos to mnie trzęsie..bo pewnie znajdzie sie jakas ,ktora popsuje humorek na caly dzien.. z debecikiem uwazam...nie korzystam zbyt czesto.. A na to przeziębienie to okład z kochajacego,męskiego ciała polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 18.02.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 ogladalam kiedys jakis program na ten temat..i podobno sa sytuacje,ze ludzie wyjezdzaja na wakacje..nie płaca rachunków przychodzacych w miedzyczasie ..i po przyjezdzie czeka ich niemiły wpisik no ale zobaczymy czego sie pani w banku doszuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.02.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Lalka ale to męskie ciałko to dopiero od czerwca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 18.02.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 oj joj joj ... To chyba musisz jednak lepsze tablety zakupic.. Zdrowiej kobitko ,bo jak w stolicy taka pociągająca sie pokazesz... Gorąco i słonecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.02.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 IVETTE ...... gdzie sie podziałaś??? mam sprawke pilną opisze na priv, powiedz S.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 18.02.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Teska, masz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.02.2004 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Teska - melduję, że się odnalazłam - pojechałam odebrać moje piękne kafelki, coby ich ponownie nie sprzedali jakiemuś znajomemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.02.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 .....wiem, wiem.... kuruję sie, miodzik cytrynka czosnek i tabuny tabletek hmm...koło 16 wszystkich wymiotło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MamaTA i Tatuj 18.02.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Nie TESKA nie wszyskich wymiata kolo 16 ja najczesciej jestem wieczorami i do pozna hehe w dzien sie pracuje he he Pozdrowienia hey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.02.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 MamaTA i tatuj a ja myslałam ze nikogo niet witaj i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MamaTA i Tatuj 18.02.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 No wlasnie oby do zobaczenia kuruj sie kuruj bo mamy do stolnicy jechac razem niemoze zabraknac takiej osobistosci hey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 18.02.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Coś słabo działacie z tymi okienkami forumowicze,słabo Ivette-pięknie dziękuję Bikosa-coś to info na priva nie przeszło?? a jeśli idzie o info w muratorze to zbyteczne bo co mi po tym jak Felek z Wrocławia zachwala okna np.f-my Profil z super rabatem jak ja ani tego nie zobaczę ni napewno kupię, a od Was info i rada to skarb. A co do kotłowni to prszoszę:piec BROTJE(wszystke dodatk) jednob.23kw+zasobnik150l.,2-obiegi grzewcze sterowane procesorem,czujnik ciągu kominowego,3-pompy(obieg.i cyrk.),mieszacz+cała aparatura+test i odbiór.25 grzejników w tym g.sanitarne+osprzęt na zamówienie(cena ojojoj),miedz,komletna inst. wodna,kanaliza......i coś jeszcze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.02.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Mariusz witaj a jakie okienka zamierzasz nabyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 18.02.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Teska-dobre,tanie,szare(okleina bądz domieszka color-plastik) a część drewno mahoń.Dlatego taka odp. bo cały czas szukam,a okienek mam sporo i sprzedawcy coś nie są skłonni do negcjacji,dlatego już fabryczkę w Nowogardzie molestuję)Jeszcze się waham co do firmy i profilu. I materiał okien stanowi dla mnie cięzki orzech....PCV,drewno,alu... Bo w wycenach jedna firma X dała drewno taniej niz firma Y z PCV ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.02.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 podpowiem ze sa jeszcze okna w Danowie pod goleniowem , i w gryfinie kumpelka sprzedaje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts