martelia 05.12.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.12.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 witam wtoreczkowo powtarzam się może, ale teraz forum mi nie pasi Teska - ale ci fajnie wyszło z tym potrójnym toastem za górników, baśki i marynarki pozdrawiam wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 witam wieczorkiem-ale ulga,nie ma pracusiów i wkońcu poczułam się jak u siebie-tak jakoś bardziej niz dotychczas kurcze nie moge sie tylko przyzwyczaic ,że doszło mi 5 kluczy-kazdy taki sam i narazie ruletka ,który do jakiego zamka Teska-już za tych górników i Baśki nie pij bo za duzo sie powtarzasz to nie wina procentow...tylko netu beznadzienego...radiowego...wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 witam wtoreczkowo powtarzam się może, ale teraz forum mi nie pasi Teska - ale ci fajnie wyszło z tym potrójnym toastem za górników, baśki i marynarki pozdrawiam wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 witam wtoreczkowo..... ogolnie to snieg by sie przydał i troszku mrozu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 witam wieczorkiem-ale ulga,nie ma pracusiów i wkońcu poczułam się jak u siebie-tak jakoś bardziej niz dotychczas kurcze nie moge sie tylko przyzwyczaic ,że doszło mi 5 kluczy-kazdy taki sam i narazie ruletka ,który do jakiego zamka Teska-już za tych górników i Baśki nie pij bo za duzo sie powtarzasz az zerknelam do galerii:) bo pomyslalam ze juz mieszkasz:) a ty teraz bedziesz sie wykanczac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.12.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam! No i ciągle muszę się logować co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam! No i ciągle muszę się logować co się dzieje? ja tez...wczoraj nie musialam, a teraz ciagle sie loguj:( co to za pomieszanie sie zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.12.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 znow nedznie to dziala.... mam pytanie po ile jest teraz metr dachowki Euronita?? potzrebowac bede na dach drewutni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.12.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam Nie musialam sie logowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.12.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 witam wieczorkiem-ale ulga,nie ma pracusiów i wkońcu poczułam się jak u siebie-tak jakoś bardziej niz dotychczas kurcze nie moge sie tylko przyzwyczaic ,że doszło mi 5 kluczy-kazdy taki sam i narazie ruletka ,który do jakiego zamka Teska-już za tych górników i Baśki nie pij bo za duzo sie powtarzasz to nie wina procentow...tylko netu beznadzienego...radiowego...wrrrr hm...... dobrze, że jest na co zwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.12.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 witam wtoreczkowo..... ogolnie to snieg by sie przydał i troszku mrozu.... jeszcze nie! musimy prace pokończyć - tak koło 15stego niech spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 witam wieczorkiem-ale ulga,nie ma pracusiów i wkońcu poczułam się jak u siebie-tak jakoś bardziej niz dotychczas kurcze nie moge sie tylko przyzwyczaic ,że doszło mi 5 kluczy-kazdy taki sam i narazie ruletka ,który do jakiego zamka Teska-już za tych górników i Baśki nie pij bo za duzo sie powtarzasz to nie wina procentow...tylko netu beznadzienego...radiowego...wrrrr hm...... dobrze, że jest na co zwalić no tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Didi cos dla Cie....( pozwolilam sobie skopiowac) http://images3.fotosik.pl/65/753g7lsy5r830o8r.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 05.12.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam chorować nawet nie umiem mam dośc siedzenia w domu Miraśka jak ty masz dobrze dziewczyno u mnie jeszcze na dachu siedzą mimo ze okna wstawiłam i elektryk zaczął sie kręcić po domu , nie mówiąc juz ze nie mam ocieplenia na elewacji ..... musze kiedyś podjechac obejrzec twoje dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.12.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Didi cos dla Cie....( pozwolilam sobie skopiowac) http://images3.fotosik.pl/65/753g7lsy5r830o8r.jpg super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.12.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.12.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 witam wieczorkiem-ale ulga,nie ma pracusiów i wkońcu poczułam się jak u siebie-tak jakoś bardziej niz dotychczas kurcze nie moge sie tylko przyzwyczaic ,że doszło mi 5 kluczy-kazdy taki sam i narazie ruletka ,który do jakiego zamka Teska-już za tych górników i Baśki nie pij bo za duzo sie powtarzasz to nie wina procentow...tylko netu beznadzienego...radiowego...wrrrr Musisz chyba przycisnać facetów od łącza, u mnie działa OK, nie to, żeby było to mistrzostwo swiata, aale chodzi całkiem przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.12.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts