bryta 05.12.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Wiecie juz czuje sie zmeczona a do swiat daleko . A jak pomysle o kolowrotku szykujacym sie w przyszlym roku praca budowa to trace entuzjazm Jakie to wszystko czasochlonne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.12.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Czy wy budujac mieliscie jasno sprecyzowane wizje domu kolorystyki itd . Bo ja lapie sie na tym ze za duzo rzeczy mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.12.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam wtorkowo. Dziś ENAE miała mi założyć licznik energetyczny między 10.00-12.00 i co ............... zadzwonił Pan że ENEA nie ma liczników i najwcześniej w przyszłym tygodniu, cycki opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.12.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam wszystkich!!! A`propos dachu - ja mam 2x dwuspadowy - 320 m2 za wiezbe prefabrykowana chca 15.000 netto, dachowka z calym osprzetem zalezy jakiej firmy ale okolo 25 tys. netto - tez jestem w szoku! A za ulozenie dachu wraz z wiezba licza sobie 60-80 zlotych! toz to szok!!!!! ja za ulozenie dachu 2 lata temu placilam 8 tys. (200 m2)! dlaczego... dlaczego .... dlaczego....to tak drogo! wiecie co sie ostatnio dowiedzialam, ze problemow z dostawami nie ma - po prostu tak sie ci hurtownicy wycwanili, zeby mogli drozej sprzedawac - ale to chyba juz wiecie...inna bajka to wyroby gotowe np. drzwi, okna, bramy - tu terminy sa straszne... Pozdrawiam i zycze milego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.12.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Czy wy budujac mieliscie jasno sprecyzowane wizje domu kolorystyki itd . Bo ja lapie sie na tym ze za duzo rzeczy mi sie podoba Wszystko jasne sprecyzowane, aby hurtownicy nie wciskali mi nowosci i zeby starczylo na wszystkie etapy, kolor okien, dachowki, elewacji itd. -to wszystko wiedzialam zanim wybralam projekt!!! nie zwracalam uwagi na inne rzeczy, aby nie popasc w obled i .... dlugi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.12.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam wszystkich!!! A`propos dachu - ja mam 2x dwuspadowy - 320 m2 za wiezbe prefabrykowana chca 15.000 netto, dachowka z calym osprzetem zalezy jakiej firmy ale okolo 25 tys. netto - tez jestem w szoku! A za ulozenie dachu wraz z wiezba licza sobie 60-80 zlotych! toz to szok!!!!! ja za ulozenie dachu 2 lata temu placilam 8 tys. (200 m2)! dlaczego... dlaczego .... dlaczego....to tak drogo! wiecie co sie ostatnio dowiedzialam, ze problemow z dostawami nie ma - po prostu tak sie ci hurtownicy wycwanili, zeby mogli drozej sprzedawac - ale to chyba juz wiecie...inna bajka to wyroby gotowe np. drzwi, okna, bramy - tu terminy sa straszne... Pozdrawiam i zycze milego dnia! Tez slyszalam z tymi terminami najgorsze jest to ze jest malo robotnikow na rynku Czy to znaczy ze hurtownie nie daja rabatow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.12.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Czy wy budujac mieliscie jasno sprecyzowane wizje domu kolorystyki itd . Bo ja lapie sie na tym ze za duzo rzeczy mi sie podoba Wszystko jasne sprecyzowane, aby hurtownicy nie wciskali mi nowosci i zeby starczylo na wszystkie etapy, kolor okien, dachowki, elewacji itd. -to wszystko wiedzialam zanim wybralam projekt!!! nie zwracalam uwagi na inne rzeczy, aby nie popasc w obled i .... dlugi!!! Moze i ja tak powinnam Czy gromadzisz materialy zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.12.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 wiecie co sie ostatnio dowiedzialam, ze problemow z dostawami nie ma - po prostu tak sie ci hurtownicy wycwanili, zeby mogli drozej sprzedawac - ale to chyba juz wiecie...inna bajka to wyroby gotowe np. drzwi, okna, bramy - tu terminy sa straszne... ! cwaniaki, też tak sądzę, na dziendobry słyszę, że już nie przyjmują zamówień na wełnę, ale jeszcze jedna dostawa będzie to mogą mi sprzedać, ale będzie ciężko i oczywiście cena też niezła I po co mi teraz kupować wełnę, żeby trzymali na placu, jak mi dopiero będzie potrzebna w maju. Kaske chcą zedrzeć i tyle. Ja tam poczekam do stycznia, niby promocji nie będzie, ale zobaczymy, czy to tylko ich takie gadanie A co do cen to jak byle fachowiec ma nie podnosić skoro wszędzie naokoło, nawet w tv bębnią, że nie ma komu robić bo wszyscy wyjechali. Dlatego obrastają w pióra i wydaje się im, ze są jedynymi niezastąpionymi i albo zgodzimy się na nich albo nie znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.12.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam wtorkowo. Dziś ENAE miała mi założyć licznik energetyczny między 10.00-12.00 i co ............... zadzwonił Pan że ENEA nie ma liczników i najwcześniej w przyszłym tygodniu, cycki opadają. I tak masz dobrze, ja czekam od kwietnia, gdzie minął im termin, skrzynia jest i dalej głucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.12.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Czy wy budujac mieliscie jasno sprecyzowane wizje domu kolorystyki itd . Bo ja lapie sie na tym ze za duzo rzeczy mi sie podoba kolorystyke to mielismy, wybrana dachówka i kolor, a przed kupnem nastąpiła zmiana dachówki i będzie zmiana koloru, my już tak mamy. Nawet niuni zmienilismy imię tydzień przed porodem, chociaż od lat mieliśmy imię dla córki wybrane i nawet ani razu nie pożałowałam tej decyzji, pasuje do niej idealnie. Tak samo z dachówką, nie wyobrażam sobie teraz innej. Także z doświadczenia naszego wiem, że to co nam się długo podoba to chyba szybko nudzi i następuje zmiana w ostatniej chwili - oczywiście pozytywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.12.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Czy wy budujac mieliscie jasno sprecyzowane wizje domu kolorystyki itd . Bo ja lapie sie na tym ze za duzo rzeczy mi sie podoba kolorystyke to mielismy, wybrana dachówka i kolor, a przed kupnem nastąpiła zmiana dachówki i będzie zmiana koloru, my już tak mamy. Nawet niuni zmienilismy imię tydzień przed porodem, chociaż od lat mieliśmy imię dla córki wybrane i nawet ani razu nie pożałowałam tej decyzji, pasuje do niej idealnie. Tak samo z dachówką, nie wyobrażam sobie teraz innej. Także z doświadczenia naszego wiem, że to co nam się długo podoba to chyba szybko nudzi i następuje zmiana w ostatniej chwili - oczywiście pozytywna to u mnie chyba podobnie jedno co wiem to nie lubie nowoczesnych stylow i plastikow np krzesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 05.12.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 05.12.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 wiechy wczoraj nie było, ale jak się uda to będzie jutro pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.12.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 witam wieczorkiem-ale ulga,nie ma pracusiów i wkońcu poczułam się jak u siebie-tak jakoś bardziej niz dotychczas kurcze nie moge sie tylko przyzwyczaic ,że doszło mi 5 kluczy-kazdy taki sam i narazie ruletka ,który do jakiego zamka Teska-już za tych górników i Baśki nie pij bo za duzo sie powtarzasz to nie wina procentow...tylko netu beznadzienego...radiowego...wrrrr wiem wiem-toż przecież żartowałam -dzis wszystko ok? witam wszystkich -czy jestem jedyna ,która nie lubi świąt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.12.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Materialy bede gromadzila od stycznia... bo wiem, ze niektore ceny wtedy spadna... dachowke polecono mi kupic okolo marca lub nawet luty, bo wtedy ponoc nawet jezdza i prosza... a reszta jak Bog da... PILNE PILNE!!!! poszukuje mieszkania jedno lub dwupokojowe na Prawobrzezu! Na rok lub 1,5! Prosze dajcie znac jak cos slyszeliscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 witam wieczorkiem-ale ulga,nie ma pracusiów i wkońcu poczułam się jak u siebie-tak jakoś bardziej niz dotychczas kurcze nie moge sie tylko przyzwyczaic ,że doszło mi 5 kluczy-kazdy taki sam i narazie ruletka ,który do jakiego zamka Teska-już za tych górników i Baśki nie pij bo za duzo sie powtarzasz to nie wina procentow...tylko netu beznadzienego...radiowego...wrrrr Musisz chyba przycisnać facetów od łącza, u mnie działa OK, nie to, żeby było to mistrzostwo swiata, aale chodzi całkiem przyzwoicie. mam ich juz dosc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Czy wy budujac mieliscie jasno sprecyzowane wizje domu kolorystyki itd . Bo ja lapie sie na tym ze za duzo rzeczy mi sie podoba to normalka..w trackie ciut sracisz nerwow...bo trzeba juz natychmiast na cos sie zdecydowac, no ale..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam wtorkowo. Dziś ENAE miała mi założyć licznik energetyczny między 10.00-12.00 i co ............... zadzwonił Pan że ENEA nie ma liczników i najwcześniej w przyszłym tygodniu, cycki opadają. Tomek w Twoim przypadku..nie cycki...a rece z gaciami opadają...a tak na powaznie to oni chyba sa rabnieci??? jak to nie maja liczników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.12.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Musisz chyba przycisnać facetów od łącza, u mnie działa OK, nie to, żeby było to mistrzostwo swiata, aale chodzi całkiem przyzwoicie. mam ich juz dosc! ogólnie facetów, czy tylko tych od łączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.12.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam wtorkowo. Dziś ENAE miała mi założyć licznik energetyczny między 10.00-12.00 i co ............... zadzwonił Pan że ENEA nie ma liczników i najwcześniej w przyszłym tygodniu, cycki opadają. Tomek w Twoim przypadku..nie cycki...a rece z gaciami opadają...a tak na powaznie to oni chyba sa rabnieci??? jak to nie maja liczników coś muszą wymyślić pewnie u mnie niedługo będą zaslaniać się pogodą ....szkoda słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts