Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

a masz gdzieś zdjęcie tego stołu?

generalnie to chyba wszystko można sprzedać na allegro :wink:

nie, ale Wam nie chcę sprzedawać bo jest nie praktyczny, ze względu na te boki co pisałam, na alegro to może ale jak to przetransportować, to jest cięzkie jak diabli, żeby wnieść na górę musieli odkręcać blat i tak się zmachali :-? :-?

Spoko, moja siostra sprzedała ostatnio na Allegro szafe komandora i wszytskie swoje meble, zainteresowana była nawet osoba z Krakowa. ostatecznie poszło wsztstko w obrębie szczecina i okolic.

Maggie ja tez mam, a przebieracacie się?

Weronice kupiłam na lumpach pięęęękną suknię naszywaną cekinami za całe 1,50 zł, ale mojego rozmiaru nie mieli :wink:

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

dzióbek

no własnie mi grozi 4 raz z rzedu.....ma wrocic...23 -24......sama rozumiesz jak to jest...

ale poki co robie zakupy...a sprzatanie?? eee tam jak okien nie umyję to swieta i tak beda..nie szaleje...

to mój tak wracał 5 lat temu jak ślub był zaplanowany, miał być na początku grudnia a przyjechał 4 dni przed :x dobrze, że garnitur miał a obraczki robione na ostatni dzwonek i po slubie oddawane do poprawki :evil:

no to rzeczywiscie :cry: a na te swieta jest?

nie, wyjeżdza za tydzień :cry: :cry: :cry:

ech...moj rok temu wyjechal tydzien przed swietami :cry: :cry: ale nie bedziesz siedziec sama?

Czy wy budujac mieliscie jasno sprecyzowane wizje domu kolorystyki itd .

Bo ja lapie sie na tym ze za duzo rzeczy mi sie podoba :-?

:D Ja się łapię na tym, że mi się mało co podoba.

Ja mam taki problem, że nie zawsze sobie potrafię wyobrazić, czy wszystkie detale będą kolorystycznie harmonizowały ze sobą.

to u mnie chyba podobnie jedno co wiem to nie lubie nowoczesnych stylow i plastikow np krzesel :D

a u mnie to się zmienia, teraz mam w dużym pokoju komodę i stół na dawny styl i mi się to znudziło, teraz w salonie planuje nowoczesne, proste, tylko co ja zrobię z tym stołem :-? :-? Nie wiecie gdzie można to sprzedać??

:roll: :roll:

a masz gdzieś zdjęcie tego stołu?

generalnie to chyba wszystko można sprzedać na allegro :wink:

fakt i to drozej :)

Czy wy budujac mieliscie jasno sprecyzowane wizje domu kolorystyki itd .

Bo ja lapie sie na tym ze za duzo rzeczy mi sie podoba :-?

:D Ja się łapię na tym, że mi się mało co podoba.

Ja mam taki problem, że nie zawsze sobie potrafię wyobrazić, czy wszystkie detale będą kolorystycznie harmonizowały ze sobą.

dlatego ja podpatruję u innych, mnóstwo zdjęć pościągałam z domów forumowiczów

ech...moj rok temu wyjechal tydzien przed swietami :cry: :cry: ale nie bedziesz siedziec sama?

sama nie ..... z niunią :lol: :lol: Tak wogóle to na wigilię idę do mamy, ale tam krótko bo jakoś nie pasa mi mamy kawaler :x a w świeta sama i sylwestra znów sama :-? :-? :-?

:( :( ech...

Kupowaliście sprzęt przez internet??? Które sklepy polecacie jako pewne??? Ja jeszcze sprzetu nie kupowałam a chcemy kupić nagrywarkę dvd i przez internet ten sam model 170 zł taniej, ale trochę się wacham :wink:

no właśnie-też podłaczam sie do pytania-telewizor jest tańszy o 300-400 zł ale cos sie boimy i nie mozemy sie zdecydować na markę -a moze ktoś użyttkuje LG 40 cali lcd(wolałąbym sony co by do kina dom pasował ale cena zwala z nóg) a może sie wstrzymać bo przed świetami to chyba szaleja z cenami ?

Kupowaliście sprzęt przez internet??? Które sklepy polecacie jako pewne??? Ja jeszcze sprzetu nie kupowałam a chcemy kupić nagrywarkę dvd i przez internet ten sam model 170 zł taniej, ale trochę się wacham :wink:

Nie ma sie co wahać, wybierz najtańszy sklep z dużą ilością pozytywnych komentarzy (http://www.ceneo.pl), płacisz przy odbiorze, nie masz nic do stracenia. To zakup, jak każdy inny.

no właśnie-też podłaczam sie do pytania-telewizor jest tańszy o 300-400 zł ale cos sie boimy i nie mozemy sie zdecydować na markę -a moze ktoś użyttkuje LG 40 cali lcd(wolałąbym sony co by do kina dom pasował ale cena zwala z nóg) a może sie wstrzymać bo przed świetami to chyba szaleja z cenami ?

moi sasiadzi kupili lcd 40 cali samsunga ( podobno sa najlepsze) wlasnie ze sklepu inetrnetowego..zapłacili prawie 2 tys taniej..sprzet oki....( placili 5 tysiakow)

sony ostatnio widzialam 4o cali z jakies 5 tys( ale sony słyszalam leci na reputacji)

ja mam panasonica dziala:)

kupowałam aparat cyfrowy kiedy byly koszmarnie drogie ( nowosc) troche sie balam...ale dziala do tej pory wszystko bylo oki.kupilam z allegro ( ze sklepu netowego)

dzióbek takie zakupy są tak samo bezpieczne jak te bezpośrednie w sklepie - a wiadomo w sklepach inetrnetowych ceny są niższe :)

Sprawdź przede wszystkim czy sklep ma regulamin i czy podaje pełne dane firmy (to jest obowiązek - jeżeli nie ma tych danych jest to podejrzane). Możesz kupić produkt za pobraniem, także płacisz dopiero przy odbiorze - każdy sklep internetowy MUSI udostępnić klientowi taką formę zapłaty (takie prawo :D )

My mamy sklep internetowy (z innym asortymentem niż ten o który pytasz) - widzieliście nas na ognisku u Tomadyny ...czyba nie wyglądamy na przestępców i oszustów :wink: :lol: także nie ma co się bać a te kilka stówek można przeznaczyć na co innego :)