szydas 05.12.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 PILNE PILNE!!!! poszukuje mieszkania jedno lub dwupokojowe na Prawobrzezu! Na rok lub 1,5! Prosze dajcie znac jak cos slyszeliscie... my powoli przymierzamy się do sprzedaży naszego.... na kiedy potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.12.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Kupowaliście sprzęt przez internet??? Które sklepy polecacie jako pewne??? Ja jeszcze sprzetu nie kupowałam a chcemy kupić nagrywarkę dvd i przez internet ten sam model 170 zł taniej, ale trochę się wacham dzióbek, idź do normalnego sklepu i powiedz, że w internecie ten sprzęt tyle kosztuje - za ile ci go sprzedadzą? czasami daje się coś utargować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.12.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Szydas pochwal sie co za okna wybrales bo bardzo ladnie wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 05.12.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam grupkę A my nadal w polu ... jeszcze się okazało, że nazwa ulicy którą podaliśmy już jest w gminie i musimy znowu wybierać nową... jutro spotkanie sąsiadów ciekawe na czym stanie a to sami wybieracie nazwę Nas nikt się nie pytał o zdanie Razem z sąsiadami Naszej ulicy jeszcze nie ma także składamy grupowy wniosek o nadanie nazwy ulicy.... złożyliśmy ostatnio ulicę Wiosenną - sprawdzało kilka osób nie było tej nazwy na liście... a tu odpowiedź z gminy, że taka nazwa już jest w gminie Także jutro wymyślanie od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.12.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Szydas pochwal sie co za okna wybrales bo bardzo ladnie wygladaja chyba już pisałem okna są od "Kowalskich" z Mierzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.12.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Szydas pochwal sie co za okna wybrales bo bardzo ladnie wygladaja chyba już pisałem okna są od "Kowalskich" z Mierzyna sa bardzo ladne a jak z rabatami , tez by mi pasowaly z szprosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.12.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Szydas pochwal sie co za okna wybrales bo bardzo ladnie wygladaja chyba już pisałem okna są od "Kowalskich" z Mierzyna sa bardzo ladne a jak z rabatami , tez by mi pasowaly z szprosami mam już taki mętlik w głowie, że nie pamiętam jaki rabat udało się wytargować na szprosy nas właściwie namówili, i nie żałujemy, faktycznie ładnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.12.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Szydas pochwal sie co za okna wybrales bo bardzo ladnie wygladaja chyba już pisałem okna są od "Kowalskich" z Mierzyna sa bardzo ladne a jak z rabatami , tez by mi pasowaly z szprosami mam już taki mętlik w głowie, że nie pamiętam jaki rabat udało się wytargować na szprosy nas właściwie namówili, i nie żałujemy, faktycznie ładnie wyglądają. Drzwi tez u nich kupowaliscie . Bardzo fajnie wyglada ze szprosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.12.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Czy zdiecie humusu przeprowadzaliscie razem z wykopem pod fundament czy troche wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.12.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Szydas pochwal sie co za okna wybrales bo bardzo ladnie wygladaja chyba już pisałem okna są od "Kowalskich" z Mierzyna sa bardzo ladne a jak z rabatami , tez by mi pasowaly z szprosami już mi pamięć zewnętrzna podpowiedziała - 10% rabatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.12.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Szydas pochwal sie co za okna wybrales bo bardzo ladnie wygladaja chyba już pisałem okna są od "Kowalskich" z Mierzyna sa bardzo ladne a jak z rabatami , tez by mi pasowaly z szprosami mam już taki mętlik w głowie, że nie pamiętam jaki rabat udało się wytargować na szprosy nas właściwie namówili, i nie żałujemy, faktycznie ładnie wyglądają. Drzwi tez u nich kupowaliscie . Bardzo fajnie wyglada ze szprosami drzwi wejściowe są też od nich, wejściowe wewnętrzne (między garażem a domem) firmy KMT za ich pośrednictwem. Generalnie warto do nich zajrzeć, choćby żeby zobaczyć ofertę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.12.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Czy zdiecie humusu przeprowadzaliscie razem z wykopem pod fundament czy troche wczesniej 2 dni wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.12.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 wieczorkiem witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.12.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Czy zdiecie humusu przeprowadzaliscie razem z wykopem pod fundament czy troche wczesniej 2 dni wcześniej Dzieki dobrze wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.12.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam wieczorkiem Czy ktoś może podpowiedzieć gdzie w Szczecinie można znaleźć sklep lub firmę, gdzie można kupić sprzęt do wykonania systemu RTV SAT i oczywiście liczyć na dobrą poradę jak rozwiązać kilka problemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.12.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Czy zdiecie humusu przeprowadzaliscie razem z wykopem pod fundament czy troche wczesniej wcześniej, geodeta wytyczył wykop pod ławy i dopiero było dokopanie reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.12.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Szydasokna faktycznie bardzo ładne, nie spotkałam się jeszcze z takimi szprosami, ale wyglądają super. Tak sobie podejrzałam postępy na Waszej budowie i widzę, że praca wre pelną parą, elektryka, ocieplenie poddasza, tynki i ... . Fachowcy nie potykają się o siebie . To jest jeden wykonawca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.12.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Czy zdiecie humusu przeprowadzaliscie razem z wykopem pod fundament czy troche wczesniej 2 dni wcześniej Dzieki dobrze wiedziec Ale to nie jest jakaś reguła, poprostu ściągneliśmy humus, na drugi dzień geodeta i dalej koparka kopała pod ławy dlatego tak wyszło. Jak dobrze zgrasz to i w 1 dzień załatwisz rano humus, geodetę i koparę do akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.12.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Ponoć mam prąd Aż jutro pójdę i sprawdzę, bo nie wierzę, ale pewnie niedługo zawita mi do skrzynki druga rata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.12.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Czy zdiecie humusu przeprowadzaliscie razem z wykopem pod fundament czy troche wczesniej 2 dni wcześniej Dzieki dobrze wiedziec Ale to nie jest jakaś reguła, poprostu ściągneliśmy humus, na drugi dzień geodeta i dalej koparka kopała pod ławy dlatego tak wyszło. Jak dobrze zgrasz to i w 1 dzień załatwisz rano humus, geodetę i koparę do akcji Humus to jakieś 3 godziny - jeśli z większości działki Geodeta zależy jak "połamany" dom i jak mocno geodeta się przyłoży i jak dokładny będzie ale razem z przeniesieniem pkt. to jakieś 4-5 godzin Na koparkę nie wiele zostaje czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts