tomadyna 05.12.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam wieczorkiem Czy ktoś może podpowiedzieć gdzie w Szczecinie można znaleźć sklep lub firmę, gdzie można kupić sprzęt do wykonania systemu RTV SAT i oczywiście liczyć na dobrą poradę jak rozwiązać kilka problemów? Wg. mnie na ulicy Olsztyńskiej na Gumieńcach jest firma TV/SAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 05.12.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam wieczorkiem Widzę, że dyskusja na temat rozpoczęcia robót w toku ... to ja z małym pytankiem Może głupie ale ... wkrótce będziemy zamawiać wtórnik... geodeta będzie pewnie musiał odwiedzić naszą działeczkę... a tam gąszcz Czy przed zaproszeniem geodety i geologa oczyszczaliście działkę ?? Czy przedzierali się oni przez chaszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 05.12.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 05.12.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam wieczorkiem Widzę, że dyskusja na temat rozpoczęcia robót w toku ... to ja z małym pytankiem Może głupie ale ... wkrótce będziemy zamawiać wtórnik... geodeta będzie pewnie musiał odwiedzić naszą działeczkę... a tam gąszcz Czy przed zaproszeniem geodety i geologa oczyszczaliście działkę ?? Czy przedzierali się oni przez chaszcze Przyłączam się do pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 05.12.2006 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam wieczorkiem Widzę, że dyskusja na temat rozpoczęcia robót w toku ... to ja z małym pytankiem Może głupie ale ... wkrótce będziemy zamawiać wtórnik... geodeta będzie pewnie musiał odwiedzić naszą działeczkę... a tam gąszcz Czy przed zaproszeniem geodety i geologa oczyszczaliście działkę ?? Czy przedzierali się oni przez chaszcze Przyłączam się do pytania. M3 podłączamy się wzajemnie do pytań a tu nikt nam nie odpowiada Dzisiaj trzeba wszystkim wybaczyć pewnie poszli już grzecznie spać ... przecież Mikołaj podrzuca prezenty pod poduszkę A z tym geodetą to naprawdę się zastanawiam u na nas działce była trawa po pas a teraz to wszystko się położyło i zastanawiam się czy to jeszcze teraz ruszać czy czekać do wiosny.... z drugiej strony ciężko tak przedzierać się przez te chaszcze i chyba głupio zapraszać kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.12.2006 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam wieczorkiem Widzę, że dyskusja na temat rozpoczęcia robót w toku ... to ja z małym pytankiem Może głupie ale ... wkrótce będziemy zamawiać wtórnik... geodeta będzie pewnie musiał odwiedzić naszą działeczkę... a tam gąszcz Czy przed zaproszeniem geodety i geologa oczyszczaliście działkę ?? Czy przedzierali się oni przez chaszcze u nas wprawdzie chaszczy na działce nie było, ale dobremu geodecie nie powinno to w niczym przeszkadzać. chyba, że traficie na takiego, co mierzy wszystko krokami albo taśmę mierniczą od was pożycza... zielsko po pas na pewno nie jest przeszkodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.12.2006 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Szydasokna faktycznie bardzo ładne, nie spotkałam się jeszcze z takimi szprosami, ale wyglądają super. Tak sobie podejrzałam postępy na Waszej budowie i widzę, że praca wre pelną parą, elektryka, ocieplenie poddasza, tynki i ... . Fachowcy nie potykają się o siebie . To jest jeden wykonawca??? wykonawca jeden, ma jakby u siebie kilku podwykonawców, on koordynuje prace. potknięcia są w związku z tym tylko wtedy, gdy opóźnia się coś z zewnątrz, np. okna czy montaż rolet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.12.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Czy wy budujac mieliscie jasno sprecyzowane wizje domu kolorystyki itd . Bo ja lapie sie na tym ze za duzo rzeczy mi sie podoba W środku kolory wybrałam dopiero gdy juz były ściany, a z zewnątrz? Otóż ja zawsze marzyłam, że jak będę miała domek to będzie "mały biały domek z czerwonym dachem" i musiałam spełnic własne marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.12.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Czy wy budujac mieliscie jasno sprecyzowane wizje domu kolorystyki itd . Bo ja lapie sie na tym ze za duzo rzeczy mi sie podoba Ja się łapię na tym, że mi się mało co podoba. Oj! to chyba wszystko spadnie decydowanie na żone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.12.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Kupowaliście sprzęt przez internet??? Które sklepy polecacie jako pewne??? Ja jeszcze sprzetu nie kupowałam a chcemy kupić nagrywarkę dvd i przez internet ten sam model 170 zł taniej, ale trochę się wacham no właśnie-też podłaczam sie do pytania-telewizor jest tańszy o 300-400 zł ale cos sie boimy i nie mozemy sie zdecydować na markę -a moze ktoś użyttkuje LG 40 cali lcd(wolałąbym sony co by do kina dom pasował ale cena zwala z nóg) a może sie wstrzymać bo przed świetami to chyba szaleja z cenami ? mi też się ten TV podoba i powiem Ci, że już w kilku sklepach ogladalismy i te tv maja super obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.12.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam środkowo Dalej szukam ziemi z wykopów - teraz już wiem że na samochodzie. (załadunek +przewóz) to masakryczne kwoty. Już jeżdżę po budowach i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.12.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 pozdrawiam mikolajkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.12.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam! Mikołaj był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.12.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam wieczorkiem Czy ktoś może podpowiedzieć gdzie w Szczecinie można znaleźć sklep lub firmę, gdzie można kupić sprzęt do wykonania systemu RTV SAT i oczywiście liczyć na dobrą poradę jak rozwiązać kilka problemów? ja kupowalem na Powst. Wlkp. przed szpitalem trzeba wjechac w podworko nazwy nie pamietam - ale mieli wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.12.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.12.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/swieta/b-narodzenie/50.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.12.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam! Mikołaj był? U mnie nie Ale u mojej niuni owszem, od kilku dni tłumaczyliśmy, że Mikołaj przyjdzie dzisiaj w nocy i położy paczuszki pod choinką i jak rano wstała to stanęła przed choinką i nie mogła uwierzyć Zaskoczona na maxa, ale ile radości z kilku drobiazgów, oczywiście przesłała całuski Mikołajowi, który patzy na nią z góry czy jest grzeczna Ale chyba największą frajdę to mieliśmy my. Wstaliśmy rano i nie moglismy się doczekać kiedy się obudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.12.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam wieczorkiem Widzę, że dyskusja na temat rozpoczęcia robót w toku ... to ja z małym pytankiem Może głupie ale ... wkrótce będziemy zamawiać wtórnik... geodeta będzie pewnie musiał odwiedzić naszą działeczkę... a tam gąszcz Czy przed zaproszeniem geodety i geologa oczyszczaliście działkę ?? Czy przedzierali się oni przez chaszcze u nas wprawdzie chaszczy na działce nie było, ale dobremu geodecie nie powinno to w niczym przeszkadzać. chyba, że traficie na takiego, co mierzy wszystko krokami albo taśmę mierniczą od was pożycza... zielsko po pas na pewno nie jest przeszkodą. a ja nie potrzebowałam zamawiać wcześniej żadnego geodety, może ja nie mam wtórnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 06.12.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 witam w Mikołajki ! czy ktoś miał doczynienia z dekarzem p. Mirosławem Barańskim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.12.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam Teraz trzeba sie kawki napic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts