bodekku 06.12.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 i to jest bardzo dobry pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam grupkę A my nadal w polu ... jeszcze się okazało, że nazwa ulicy którą podaliśmy już jest w gminie i musimy znowu wybierać nową... jutro spotkanie sąsiadów ciekawe na czym stanie a to sami wybieracie nazwę Nas nikt się nie pytał o zdanie niom..ja tez wybralam sama nazwe ulicy:) bo ja trzeba bylo podac bylam na ulicy jedyna mieszkanka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam wieczorkiem Czy ktoś może podpowiedzieć gdzie w Szczecinie można znaleźć sklep lub firmę, gdzie można kupić sprzęt do wykonania systemu RTV SAT i oczywiście liczyć na dobrą poradę jak rozwiązać kilka problemów? na celnej jest technosat.Panowie sa ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 witam no tak...dzieci to maja dobrze z tym Mikołajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.12.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam grupkę A my nadal w polu ... jeszcze się okazało, że nazwa ulicy którą podaliśmy już jest w gminie i musimy znowu wybierać nową... jutro spotkanie sąsiadów ciekawe na czym stanie a to sami wybieracie nazwę Nas nikt się nie pytał o zdanie niom..ja tez wybralam sama nazwe ulicy:) bo ja trzeba bylo podac bylam na ulicy jedyna mieszkanka:) my tez wybieralismy, ja się naoglądałam i naczytałam takich pieknych nazw, jak Gwiazdy Polarnej, Kasjopeji itp...., a oni zdecydowali: Klonowa, Dębowa, Lipowa......ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.12.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 PILNE PILNE!!!! poszukuje mieszkania jedno lub dwupokojowe na Prawobrzezu! Na rok lub 1,5! Prosze dajcie znac jak cos slyszeliscie... my powoli przymierzamy się do sprzedaży naszego.... na kiedy potrzebujesz? nie napisalam ze do wynajecia??? to przepraszam. Chce wynajac na 1 rok do 1,5 roku!!!! NADAL PILNE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.12.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam! Mikołaj był? U mnie nie Ale u mojej niuni owszem, od kilku dni tłumaczyliśmy, że Mikołaj przyjdzie dzisiaj w nocy i położy paczuszki pod choinką i jak rano wstała to stanęła przed choinką i nie mogła uwierzyć Zaskoczona na maxa, ale ile radości z kilku drobiazgów, oczywiście przesłała całuski Mikołajowi, który patzy na nią z góry czy jest grzeczna Ale chyba największą frajdę to mieliśmy my. Wstaliśmy rano i nie moglismy się doczekać kiedy się obudzi Macie już choinkę ubraną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.12.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Sorki, zapomnialam sie przywitac... U mnie Mikolaj byl wraz z prezentem urodzinowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.12.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Sorki, zapomnialam sie przywitac... U mnie Mikolaj byl wraz z prezentem urodzinowym... Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.12.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam, jolly, najłepsze zyczenia z okazji urodzin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.12.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam grupkę A my nadal w polu ... jeszcze się okazało, że nazwa ulicy którą podaliśmy już jest w gminie i musimy znowu wybierać nową... jutro spotkanie sąsiadów ciekawe na czym stanie a to sami wybieracie nazwę Nas nikt się nie pytał o zdanie niom..ja tez wybralam sama nazwe ulicy:) bo ja trzeba bylo podac bylam na ulicy jedyna mieszkanka:) my tez wybieralismy, ja się naoglądałam i naczytałam takich pieknych nazw, jak Gwiazdy Polarnej, Kasjopeji itp...., a oni zdecydowali: Klonowa, Dębowa, Lipowa......ech taa... szczegolnie wytwornie, jak na takiej Kasjopei czy innej Eurydyki blocko i dziury po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 06.12.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam w Mikołajki Witam! Mikołaj był? U mnie nie Ale u mojej niuni owszem, od kilku dni tłumaczyliśmy, że Mikołaj przyjdzie dzisiaj w nocy i położy paczuszki pod choinką i jak rano wstała to stanęła przed choinką i nie mogła uwierzyć Zaskoczona na maxa, ale ile radości z kilku drobiazgów, oczywiście przesłała całuski Mikołajowi, który patzy na nią z góry czy jest grzeczna Ale chyba największą frajdę to mieliśmy my. Wstaliśmy rano i nie moglismy się doczekać kiedy się obudzi Pod choinką ?? Przecież Mikołaj zostawia prezenty pod poduszką i w butach A jak ciężko jest zostawić te prezenty i iśc do przedszkola Całe szczęcie ja nie musiałam iść Ja chyba jakaś zacofana jestem bo ubieram choinkę w Wigilię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 06.12.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam wieczorkiem Widzę, że dyskusja na temat rozpoczęcia robót w toku ... to ja z małym pytankiem Może głupie ale ... wkrótce będziemy zamawiać wtórnik... geodeta będzie pewnie musiał odwiedzić naszą działeczkę... a tam gąszcz Czy przed zaproszeniem geodety i geologa oczyszczaliście działkę ?? Czy przedzierali się oni przez chaszcze u nas wprawdzie chaszczy na działce nie było, ale dobremu geodecie nie powinno to w niczym przeszkadzać. chyba, że traficie na takiego, co mierzy wszystko krokami albo taśmę mierniczą od was pożycza... zielsko po pas na pewno nie jest przeszkodą. a ja nie potrzebowałam zamawiać wcześniej żadnego geodety, może ja nie mam wtórnika dzióbek to jest mapa do celów projektowych napewno musiałaś ją robić przed adaptacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.12.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Jolly najlepsze zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 06.12.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam grupkę A my nadal w polu ... jeszcze się okazało, że nazwa ulicy którą podaliśmy już jest w gminie i musimy znowu wybierać nową... jutro spotkanie sąsiadów ciekawe na czym stanie a to sami wybieracie nazwę Nas nikt się nie pytał o zdanie niom..ja tez wybralam sama nazwe ulicy:) bo ja trzeba bylo podac bylam na ulicy jedyna mieszkanka:) my tez wybieralismy, ja się naoglądałam i naczytałam takich pieknych nazw, jak Gwiazdy Polarnej, Kasjopeji itp...., a oni zdecydowali: Klonowa, Dębowa, Lipowa......ech Ja się też tego obawiam tyle ładnych nazw a będzie pewnie jakaś Bagienna, Torfowa albo może Ptasiej Grypy (na cześć sąsiadów z rezerwatu ) Dzisiaj głosowanie dam znać co uradziliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.12.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 I otworzylam stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.12.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam wieczorkiem Widzę, że dyskusja na temat rozpoczęcia robót w toku ... to ja z małym pytankiem Może głupie ale ... wkrótce będziemy zamawiać wtórnik... geodeta będzie pewnie musiał odwiedzić naszą działeczkę... a tam gąszcz Czy przed zaproszeniem geodety i geologa oczyszczaliście działkę ?? Czy przedzierali się oni przez chaszcze u nas wprawdzie chaszczy na działce nie było, ale dobremu geodecie nie powinno to w niczym przeszkadzać. chyba, że traficie na takiego, co mierzy wszystko krokami albo taśmę mierniczą od was pożycza... zielsko po pas na pewno nie jest przeszkodą. a ja nie potrzebowałam zamawiać wcześniej żadnego geodety, może ja nie mam wtórnika Moze mialas na CD i dlatego nie pamietasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.12.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 dziekuje wszystkim za zyczonka... Ponawiam: poszukuje pilnie mieszkania do wynajecia - Prawobrzeze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 06.12.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam wieczorkiem Widzę, że dyskusja na temat rozpoczęcia robót w toku ... to ja z małym pytankiem Może głupie ale ... wkrótce będziemy zamawiać wtórnik... geodeta będzie pewnie musiał odwiedzić naszą działeczkę... a tam gąszcz Czy przed zaproszeniem geodety i geologa oczyszczaliście działkę ?? Czy przedzierali się oni przez chaszcze u nas wprawdzie chaszczy na działce nie było, ale dobremu geodecie nie powinno to w niczym przeszkadzać. chyba, że traficie na takiego, co mierzy wszystko krokami albo taśmę mierniczą od was pożycza... zielsko po pas na pewno nie jest przeszkodą. No mam nadzieję, że nie trafię na takiego co to krokami mierzy Bo niezła mapa by z tego wyszła U nas oprócz tego, że są chaszcze to jeszcze góry i doliny kiedyś ta łączka była po prostu zaorana i nie była wyrównana także trzeba się nieźle zmęczyć aby obejść wkoło całą działkę Chciałam to wszystko skosić i zaorać część która będzie pod ogrodem, bo pod domem to chyba nie ma sensu i tak humus będzie ściągany .... ale ostatnio jak byliśmy to się okazało, że te trawy się położyły i zaczynają gnić także ciężko chyba będzie to skocić... choć nie jestem pewna... nie jestem rolnikiem Ale muszę to chyba zrobić chociażby po to żeby zobaczyć dokładnie gdzie ta nasza działka się zaczyna a gdzie kończy ... wiecie, że robiliśmy dwa podejścia i nie znaleźliśmy w tym gąszczu ani jednego słupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 06.12.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 jolly wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts