Maggie 07.12.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Witam, martelia - gratulacje! przez tę wiosenną pogodę w ogóle do mnie nie dociera, że święta tak blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.12.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.12.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Szydas ciężki sprzęt napewno w tym miejscu nie będzie jeździł ponieważ działka jest duża ma 3670 metrów i te 2 tys. mogłabym po prostu już zagospodarować i np. tymczasowo ogrodzić żeby przypadkiem nikomu nie zachcialo się wjechać czymś ciężkim... ale na sąsiednim wątku mi poradzili żeby nie orać tego bo przemieszam tylko nasiona, a potem przez 10 lat będę dłubać także jednak wstrzymam się do wiosny i zleję to wtedy roundapem (nie wiem czy dobrze napisałam) żeby wypalić część tego zielska - łączka nie była koszona od ładnych paru lat ...tak na moje oko. Tylko jak tu zaprosić geodetę jak tam tak niegościnnie Działeczka faktycznie ogromna, kiedyś też marzylam o dużej działce i nawet myśleliśmy o kupnie sąsiedniej, ale teraz jak patrzę na moje tysiąc metrów kiedy stoi dom to i tak dużo. Ale te 2000 możesz już zagospodarować, drzewka długo rosną a tak zrobić ogrodzenie tymczasowe i zanim domek stanie będzie ładny ogródek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.12.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Witam czwartkowo. Praca praca praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.12.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 I ja sie przywitam . Poniewaz o fachowcow teraz trudno . W jaki sposob rezerwowaliscie ekipy jesli np maja wejsc latem ale nie ma okreslonego terminu . I wiecie chodzimi tez o ceny ktore galopuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 07.12.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Witam Jak ja sie ciesze że mamy taka piękną wiosne tej zimy może sie uda parę rzeczy jeszcze w tym sezonie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.12.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jeszcze raz DZIEKUJE ZA ZYCZENIA!!!! trzymajcie kciuki - dzis ogladam 2 mieszkania... Ja też przyłączam się do życzeń choć dzień później i tak z ciekawości jakie są teraz ceny wynajęcia mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.12.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Witam! Jak mnie tylko nie ma to zawsze tyle napiszecie, że ech....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.12.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 I ja sie przywitam . Poniewaz o fachowcow teraz trudno . W jaki sposob rezerwowaliscie ekipy jesli np maja wejsc latem ale nie ma okreslonego terminu . I wiecie chodzimi tez o ceny ktore galopuja Oczywiście tylko i wyłącznie UMOWA !!! z karami oczywiście !!! u mnie w umowie kara za odstąpienie jednej ze stron wynosi 20% wartości netto umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 07.12.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jeszcze raz DZIEKUJE ZA ZYCZENIA!!!! trzymajcie kciuki - dzis ogladam 2 mieszkania... Ja też przyłączam się do życzeń choć dzień później i tak z ciekawości jakie są teraz ceny wynajęcia mieszkania? WITAM ! i DZIEKUJE ZA ZYCZENIA! ceny wynajecia kolosalne... szkoda gadac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.12.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Witam Jak ja sie ciesze że mamy taka piękną wiosne tej zimy może sie uda parę rzeczy jeszcze w tym sezonie zrobić pogoda faktycznie sprzyja budującym , dopiero zima ma przyjść pod koniec stycznia i też długo ma nie zagościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 07.12.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 z racji tego ,że mogę zobaczyć mój domek w realu na działce, zastanawiam się (poza milionem innych rzeczy) nad zagospodarowaniem terenu i urządzeniem ogrodu. Z tego co pamiętam to jest wśród nas projektant zieleni (lub jest to czyjś małżonek). Proszę o ujawnienie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.12.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 witam! ale piękna pogoda martelia gratuluje wiechy! Jolly wszystkiego naj, naj, naj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.12.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Dysponuje ktoś namiarem na sprawdzonego stolarza? szukam kogoś do wykonania schodów wewnętrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 07.12.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Witam Szydas ciężki sprzęt napewno w tym miejscu nie będzie jeździł ponieważ działka jest duża ma 3670 metrów i te 2 tys. mogłabym po prostu już zagospodarować i np. tymczasowo ogrodzić żeby przypadkiem nikomu nie zachcialo się wjechać czymś ciężkim... ale na sąsiednim wątku mi poradzili żeby nie orać tego bo przemieszam tylko nasiona, a potem przez 10 lat będę dłubać także jednak wstrzymam się do wiosny i zleję to wtedy roundapem (nie wiem czy dobrze napisałam) żeby wypalić część tego zielska - łączka nie była koszona od ładnych paru lat ...tak na moje oko. Tylko jak tu zaprosić geodetę jak tam tak niegościnnie Działeczka faktycznie ogromna, kiedyś też marzylam o dużej działce i nawet myśleliśmy o kupnie sąsiedniej, ale teraz jak patrzę na moje tysiąc metrów kiedy stoi dom to i tak dużo. Ale te 2000 możesz już zagospodarować, drzewka długo rosną a tak zrobić ogrodzenie tymczasowe i zanim domek stanie będzie ładny ogródek Właśnie dlatego chciałam już coś zacząć... zanim byśmy się wprowadzili to troszkę by to wszystko podrosło... szczególnie chodzi mi o sad Wstrzymam się jednak z tą orką do wiosny, bo rzeczywiście mogłaby to być syzyfowa praca. Co do wielkości działki to rzeczywiście jest spora ... sama działka budowlana ma 1670 metrów dokupiliśmy 2000 m przylegającego do niej terenu zielonego na którym nie można się budować... po prostu aż się prosiło żeby kupić ten teren i teraz mamy ładną dużą działkę ... i już normalnie nie mogę się doczekać aż zacznę coś na niej dłubać nie wspomnę o budowie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.12.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jeszcze raz DZIEKUJE ZA ZYCZENIA!!!! trzymajcie kciuki - dzis ogladam 2 mieszkania... Ja też przyłączam się do życzeń choć dzień później i tak z ciekawości jakie są teraz ceny wynajęcia mieszkania? WITAM ! i DZIEKUJE ZA ZYCZENIA! ceny wynajecia kolosalne... szkoda gadac... Ja place 800 zl wliczony czynsz za kawalerke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.12.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 I ja sie przywitam . Poniewaz o fachowcow teraz trudno . W jaki sposob rezerwowaliscie ekipy jesli np maja wejsc latem ale nie ma okreslonego terminu . I wiecie chodzimi tez o ceny ktore galopuja Oczywiście tylko i wyłącznie UMOWA !!! z karami oczywiście !!! u mnie w umowie kara za odstąpienie jednej ze stron wynosi 20% wartości netto umowy. Tak trzeba robic . Czy podbitki robia rowniez ci co robia dachy czy raczej wykonczeniowke . I z czego robicie podbitke bo dla mnie to tak jak z oknami fajne drewniane a i plastki potrafia byc super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.12.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jeszcze raz DZIEKUJE ZA ZYCZENIA!!!! trzymajcie kciuki - dzis ogladam 2 mieszkania... Ja też przyłączam się do życzeń choć dzień później i tak z ciekawości jakie są teraz ceny wynajęcia mieszkania? WITAM ! i DZIEKUJE ZA ZYCZENIA! ceny wynajecia kolosalne... szkoda gadac... a możesz tak konkretnie za 2 pokojowe ile? takie koło 50mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 07.12.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Didi : czy twój mąż zajmuje się ogrodami ? Chciałabym zorientować się w temacie zakładania ogrodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 07.12.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Didi : czy twój mąż zajmuje się ogrodami ? Chciałabym zorientować się w temacie zakładania ogrodów. Podczepiam się pod pytanko ..jeślii można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts